Kilo bildirimim
Geçen hafta 66,4
Bu hafta 66,2
Fark -0,2 gr
Yüzde %0,301
Sabah erkenden dişçiye geldik kızlarla , wc gidemedim ve kahvaltı yapmam gerekti o yüzden erkenden tartıldım eksim az malesef . En azından sabit yahut artı değilim hamdolsun , bu liste sorumlulugu ayrı birşey yahuha birde regl oldum onunda artı var diye düşünüyorum.
Tabi bunları mazeret olarak kabul etmiyorum bu hafta iştahım fenaydı .
Haftaya 65 li rakamlar ya görülecek inşallah ya görülecek
günaydın hayırlı cumalar
geçen hafta 64.2 kg
bu hafta 64.0 kg
fark 0.2 kg
% 31
üzgünüm bu hafta hiç istediğim gibi geçmedi
Harikasıngünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize....
geçen hafta 71.00kg
bu hafta 70.00kg
fark 1 kilo
moni
Aferin tatlımGünaydın kızlar 73.4
73.4 kilogramim ben bi hesap yapıp geleyimmm
Helal olsun
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim tek tek alıntılayamadım,sağlıklı beslenmeye ve yaşamaya aynen devam haftaya güzel bir eksi gelecek inanıyorum,akşama iş çıkışı alışverişe gideceğiz,kızımın yurt ve okul ihtiyaçlarını alacağız,pazar günü de gidip yerleştirip geleceğiz,hiç aileden ayrı yaşamadı kuzum şimdiden içim burkuldu
Hiçbirini yemedimgezegenim bu menün hepsini yemedin inş7tane köfte maşallahhh oda ne köftesi seçemedim.
canım rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin,kuzucuğunu sağlıkla kucağına aldığın günlere hep birlikte sevinelim inşallahSaol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolur
Tebrikler canımgünaydın hayırlı cumalar kızlar
geçen hafta 77.0
bu hafta 76.3
Tebrik ederimgeçen hafta : 91,7
bu hafta :91,0
fark : 0,700 gr
Yüzde : 0,76
Hiç üzülme dün artıdaydın, helal olsungünaydın hayırlı cumalar
geçen hafta 64.2 kg
bu hafta 64.0 kg
fark 0.2 kg
% 31
üzgünüm bu hafta hiç istediğim gibi geçmedi
sağol canım,ben de aynıyım şu anYolu açık olsun canım
Mende Ekim başında 2 sini gondericem inşallah
İlk kez gonderdigimde çok duygulanmistim
Hayırlısı olsun canım , Allah gönlüne göre versinSaol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolur
Hiç yoktan iyidir yineKilo bildirimim
Geçen hafta 66,4
Bu hafta 66,2
Fark -0,2 gr
Yüzde %0,301
Sabah erkenden dişçiye geldik kızlarla , wc gidemedim ve kahvaltı yapmam gerekti o yüzden erkenden tartıldım eksim az malesef . En azından sabit yahut artı değilim hamdolsun , bu liste sorumlulugu ayrı birşey yahuha birde regl oldum onunda artı var diye düşünüyorum.
Tabi bunları mazeret olarak kabul etmiyorum bu hafta iştahım fenaydı .
Haftaya 65 li rakamlar ya görülecek inşallah ya görülecek
kaptanım helal be bu mesajla keyiflendim sağolKilo bildirmeyen kızçeler, kiloları bekliyorum.
Moral bozmak yok, haftaya bomba gibi geliyoruz inşallah.
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Geçen hafta 62.7
Bu hafta 62
Fark 0.700 Gr
Bunada şükür diyelim .bu hafta ici kızın okul sebebi ile hep dışardaydım
Hafta sonu verdiğim kilo beni artı gelmekten kurtardı
Tebrik ederim canım96.5
Korktuğum gibi değil çok sukur
Sağlık olsun canım, haftaya fazla gider inşallahgünaydın hanımlar malesef artı bu hafta,biraz tuzlu yemek bile şişiriyor beni,regl ödemleri de başladı,menapoz öncesi olunca günlerce sürüyor,buna yapabileceğim bişey yok,ben yine elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim,zaten hedefim ayda 2 kilo kadar inşallah başarırım
geçen cuma 100.2
bugün 101.2 hesaplanacak bişey de yok çok üzgünüm
Rabbim güç kuvvet versinkızlar kilo veren herkesi tebrik ederim tek tek alıntılayamadım,sağlıklı beslenmeye ve yaşamaya aynen devam haftaya güzel bir eksi gelecek inanıyorum,akşama iş çıkışı alışverişe gideceğiz,kızımın yurt ve okul ihtiyaçlarını alacağız,pazar günü de gidip yerleştirip geleceğiz,hiç aileden ayrı yaşamadı kuzum şimdiden içim burkuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?