Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolur
Hemşerim başta sen ve saram olmak üzere şu mübarek günlerde tüm isteyenlere, dualarınız kabul olup bebişleriniz tez zamanda kucagınıza sağlıkla gelsin İNŞALLAH.

Hemşerim başta sen ve saram olmak üzere şu mübarek günlerde tüm isteyenlere, dualarınız kabul olup bebişleriniz tez zamanda kucagınıza sağlıkla gelsin İNŞALLAH.
INŞAALLAH hemşom ya RABBIM kimsenin kucağını boş biraktirmasin INŞAALLAH ümmet-i muhammede içinde de hem sarama hemde bana

canım rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin,kuzucuğunu sağlıkla kucağına aldığın günlere hep birlikte sevinelim inşallah
INŞAALLAH ablam RABBIM hamilelik nasip etsin INŞAALLAH an be an canlı yayın yaparım size şu nasıl oluyodu bu nasıl oluyodu diye

Olur monicim zaten hamilece kalsam bırakmam sizi INŞAALLAH buralarda olurum ilk üç ay kilo verebilirmişim öyle diyo drlar bu arada bu ay başlıyoruz dr onay verdi

İnşallah Rabbim işlerini rast getirir ve bebeğine kavuşursun canım sürecini paylaşırsan sevinirim dualarım seninle bunu bilmeni isterim
Biliyorum ablam benimde hep sen dualarimdasin RABBIM ümmet-i muhammedle içinde de bizlerin kucağını doldursun drumdan çok memnunum ALLAH razı olsun bu 3. Deneme ilk ikiside ALLAH'IN izniyle tuttu düşük oldu malesef bu sefer herşey ALLAH'IN izniyle çok güzel olur INSAALLAH

canın sağolsun kuzum

Evet canlarim çok zor kabızlık teşekkür ederim hepimizin dediğini yapcam hiçbirşey fayda etmiyo cunku

pırasa ye ama içine bişey koyma sadece pırasayı haşla az zeytinyağı ve çok az tuz ekle sadece onu ye bak nasıl çalışıyo bağırsakların birde midenden sorunun yoksa acı biber ye acı biberde aşırı çalıştırıyor bağırsakları

Yolu açık olsun canım
Mende Ekim başında 2 sini gondericem inşallah
İlk kez gonderdigimde çok duygulanmistim

Allah kavuştursun şimdiden canım

Bugün pazarda inşallah uygun ve güzel domates közlenmiş için patlıcan ve turşuluk Alicam
Diyetisyen e gidilecek bakalım sonuç ne

sonucunu bende merakla bekliyorum fatmacım

Amin inşallah canım

INŞAALLAH hemşom ya RABBIM kimsenin kucağını boş biraktirmasin INŞAALLAH ümmet-i muhammede içinde de hem sarama hemde bana

Amin canım inşallah olacak bu sefer ben inanıyorum sende inan

INŞAALLAH ablam RABBIM hamilelik nasip etsin INŞAALLAH an be an canlı yayın yaparım size şu nasıl oluyodu bu nasıl oluyodu diye

istediğini sorabilirsin elimden geldiğince sana yardımcı olurum canım bu konuda malesef uzman oldum desem abartmış olmam

Olur monicim zaten hamilece kalsam bırakmam sizi INŞAALLAH buralarda olurum ilk üç ay kilo verebilirmişim öyle diyo drlar bu arada bu ay başlıyoruz dr onay verdi

ne güzel bir haber bu gözün aydın olsun sonu bebişli olsun kilolar verilir yeterki bebeklerimizi sağlıklı olsun

İnşallah kuzum bu güzel saatlerin hürmetine Rabbim sizide sevindirdi saramla birlikte

amin canım çok sağol

herşey güzel olacak canım benim inan Allah büyüktür inşallah seninde benimde artık anne olmak vaktimiz gelmiştir

***10. Takım 588. ETAP ***

Moni(93,5///%)
zhre_ (94,5///% )
Ssy8491(88,5///%)
evinizinmimari(75,0///%)
Divinity(67,3///%)
Sara_28(91,7///%)
ya habibi(96,8/// %)
Gamze21(62,7///%)

Dtdentist(67,7///%)
Aylin42konya(73,0///%)
Aeben(66,4///% )
Antepia27 (104,4///%)
Sarayca (64,2///%)
Vorones(60,0///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Mavili38(70,2/)2bYeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60
Yasom7272(71,0/)428. Etapta 66,6 kg. Bildirimli izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 31 temmuz 2018 gel.kil:75)
Ozlemkartal(100,2/)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(74,5/)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
Guziss35(77,0/)581. Etapta 74,0 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(///%)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Hedef güncelleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…