Hemşerim başta sen ve saram olmak üzere şu mübarek günlerde tüm isteyenlere, dualarınız kabul olup bebişleriniz tez zamanda kucagınıza sağlıkla gelsin İNŞALLAH.Saol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolur
Vero dünki menünü gördüm canım . Bende üzgünüm dünki menünle kilo vermeyi beklemek hayal olurdu malesef
INŞAALLAH hemşom ya RABBIM kimsenin kucağını boş biraktirmasin INŞAALLAH ümmet-i muhammede içinde de hem sarama hemde banaHemşerim başta sen ve saram olmak üzere şu mübarek günlerde tüm isteyenlere, dualarınız kabul olup bebişleriniz tez zamanda kucagınıza sağlıkla gelsin İNŞALLAH.
Aminnn ümmet-i muhammedin içindede bizlerin ablamHayırlısı olsun canım , Allah gönlüne göre versin
INŞAALLAH ablam RABBIM hamilelik nasip etsin INŞAALLAH an be an canlı yayın yaparım size şu nasıl oluyodu bu nasıl oluyodu diyecanım rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin,kuzucuğunu sağlıkla kucağına aldığın günlere hep birlikte sevinelim inşallah
Olur monicim zaten hamilece kalsam bırakmam sizi INŞAALLAH buralarda olurumKuzum inşallah hayırlısıyla tedaviye başlarsın ve güzel sonuçlar alırsın.
Rabbim sana ve tüm isteyen kızçelerimin kucaklarına bebişlerini en kısa zamanda sağlıcakla versin inşallah
Seni mezun etmeden bırakmak istememhedef kilobu 83 e mi çıkarsak, tedavi başlarken mezun olmuş olursun
INŞAALLAH ablam RABBIM hamilelik nasip etsin INŞAALLAH an be an canlı yayın yaparım size şu nasıl oluyodu bu nasıl oluyodu diye
Olur monicim zaten hamilece kalsam bırakmam sizi INŞAALLAH buralarda olurumilk üç ay kilo verebilirmişim öyle diyo drlar bu arada bu ay başlıyoruz dr onay verdi
Biliyorum ablam benimde hep sen dualarimdasin RABBIM ümmet-i muhammedle içinde de bizlerin kucağını doldursun drumdan çok memnunum ALLAH razı olsun bu 3. Deneme ilk ikiside ALLAH'IN izniyle tuttu düşük oldu malesefİnşallah Rabbim işlerini rast getirir ve bebeğine kavuşursun canım sürecini paylaşırsan sevinirim dualarım seninle bunu bilmeni isterim
Aminnn ablam benimİnşallah kuzum bu güzel saatlerin hürmetine Rabbim sizide sevindirdi saramla birlikte
günaydın hanımlar malesef artı bu hafta,biraz tuzlu yemek bile şişiriyor beni,regl ödemleri de başladı,menapoz öncesi olunca günlerce sürüyor,buna yapabileceğim bişey yok,ben yine elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim,zaten hedefim ayda 2 kilo kadar inşallah başarırım
geçen cuma 100.2
bugün 101.2 hesaplanacak bişey de yok çok üzgünüm
Evet canlarim çok zor kabızlık teşekkür ederim hepimizin dediğini yapcam hiçbirşey fayda etmiyo cunku
Yolu açık olsun canım
Mende Ekim başında 2 sini gondericem inşallah
İlk kez gonderdigimde çok duygulanmistim
Bugün pazarda inşallah uygun ve güzel domates közlenmiş için patlıcan ve turşuluk Alicam
Diyetisyen e gidilecek bakalım sonuç ne
Hemşerim başta sen ve saram olmak üzere şu mübarek günlerde tüm isteyenlere, dualarınız kabul olup bebişleriniz tez zamanda kucagınıza sağlıkla gelsin İNŞALLAH.
INŞAALLAH hemşom ya RABBIM kimsenin kucağını boş biraktirmasin INŞAALLAH ümmet-i muhammede içinde de hem sarama hemde bana
INŞAALLAH ablam RABBIM hamilelik nasip etsin INŞAALLAH an be an canlı yayın yaparım size şu nasıl oluyodu bu nasıl oluyodu diye
Olur monicim zaten hamilece kalsam bırakmam sizi INŞAALLAH buralarda olurumilk üç ay kilo verebilirmişim öyle diyo drlar bu arada bu ay başlıyoruz dr onay verdi
İnşallah kuzum bu güzel saatlerin hürmetine Rabbim sizide sevindirdi saramla birlikte
Biliyorum ablam benimde hep sen dualarimdasin RABBIM ümmet-i muhammedle içinde de bizlerin kucağını doldursun drumdan çok memnunum ALLAH razı olsun bu 3. Deneme ilk ikiside ALLAH'IN izniyle tuttu düşük oldu malesefbu sefer herşey ALLAH'IN izniyle çok güzel olur INSAALLAH
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Tek tek yazamadim zamanim hic yok.Isler bitince gelicem.Kilomu yazip kacayim
Gecen hafta : 73.0
Bu hafta : Sabit
Cok uzgunummoni
Hayırlı cumalar sevgili takımım
Geçen hafta:67.3
Bu hafta :66.6
Giden 700 Gr
Fark :1
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ay pms hezimetine uğrayacağım diye çok korktum
Amin amin aminHemşerim başta sen ve saram olmak üzere şu mübarek günlerde tüm isteyenlere, dualarınız kabul olup bebişleriniz tez zamanda kucagınıza sağlıkla gelsin İNŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?