94.3 abla
Fatmanur bu başlangıç haftandı ve kaçamaklarını sende biliyorsun . Artık her hafta üzülme yüzün gülsün lütfen , bu yediğin pilavdan daha tatlı inan sende biliyorsun .Uzulerek bildireyim
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.5
Fark +100gr
Yuzde _0.09
Diyetisyen dede sabit geldim
Yarım kilo yağın azalmış ama odemle
Geri yerini doldurmuş dün dedi spor yapamadığım için beklediğimiz gibi olmadı diyor pilav ekmek yediğimizde belittim
Ben anlamıyorum vero eve bu kadar cısı biri zorlamı alıyorMenü bildirm
Sabah 2 kaşık menemen
1 dilim t.b ekmek
2 zeytin 1 dilim peynir
Öğlen kahve 4 petibor bisküvi
2 hurma
Aksam
2 Çipura balık fırında
Ekmek malesef
Salata gazoz salgam
Cay saati 22 00
Ekmekle tahin kış helvasi 3 dilim olmuştur
1 probis
2 ısırık çikolata 3 yumuşak şekerleme
2 hurma
( kusura bakmayın yazdım cislari evet . Ama yazmayın cada onlar saklandikca vazgec emi yorum. Hiç utanmadan yeniden yiyorum
Spor hakgetire
Su 2 lt
Uzulerek bildireyim
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.5
Fark +100gr
Yuzde _0.09
Diyetisyen dede sabit geldim
Yarım kilo yağın azalmış ama odemle
Geri yerini doldurmuş dün dedi spor yapamadığım için beklediğimiz gibi olmadı diyor pilav ekmek yediğimizde belittim
Fatmanur bu başlangıç haftandı ve kaçamaklarını sende biliyorsun . Artık her hafta üzülme yüzün gülsün lütfen , bu yediğin pilavdan daha tatlı inan sende biliyorsun .
Bugun cuma ve önümüzden gelen hafta sonu sen yine serbest takılıp cuma yine üzüleceksen , bizde seninle üzülecegiz ! Bunu kendinede bizede yapma artık !
Bi her vakit sana desteğiz , destekte olacagız . Ama elimizden sana destek başka bişi gelmiyor iş SENDE BİTİYOR !
Bak çoçuklarının parasıyla gittin diyetisyene , burda moniş seni listeye aldı , bunlar bile seni birşeylere motive etmeli.
Lütfen artık bizide kendinide üzme , akşama kaçamaksız diyetisyeninin menüsünü bekliyorum .
Muhteşemsin kuzumÖhöm öhöm...Ay utandım şimdiEfenim takıma katılalı 83 gün olmuş.Yani yaklaşık 3 ay.Takıma 84.6 ile girdim şimdi 74.7 yim yaklaşık 10 kilo gidivermiş Bazen düşünüyorum takımım olmasaydı başarabilir miydim? ASLA!! Kaçamak yapmaya yeltendiğimde takım arkadaşlarımın ortalamayı yükseltmek için fedakarlık yaptığını hayal ediyorum.Onların hakkını es geçemem diyorum.Siz olmasaydınız asla yapamazdım asla,asla.
Okulum başladı.Görüşemediğimiz insanların şaşırmış surat ifadeleri yazın yemediğim dondurmalarandan daha çok serinletti beniÖzellikle takıma yeni katılan veya diğer takımdan arkadaşlarıma tavsiyemdir -eski dostlarımız bizden terübelidir haddim değil- takımınıza sadık olun ve 100 g dahi olsa eksi gelmeye çalışın.ÇOK teşekkür ederim takımım.Daha sağlıklı,aktif olmamı sağladınız için.
Bu arada bu daha başlangıç konuşması haberiniz olsun20 kilo var daha
Öhöm öhöm...Ay utandım şimdiEfenim takıma katılalı 83 gün olmuş.Yani yaklaşık 3 ay.Takıma 84.6 ile girdim şimdi 74.7 yim yaklaşık 10 kilo gidivermiş Bazen düşünüyorum takımım olmasaydı başarabilir miydim? ASLA!! Kaçamak yapmaya yeltendiğimde takım arkadaşlarımın ortalamayı yükseltmek için fedakarlık yaptığını hayal ediyorum.Onların hakkını es geçemem diyorum.Siz olmasaydınız asla yapamazdım asla,asla.
Okulum başladı.Görüşemediğimiz insanların şaşırmış surat ifadeleri yazın yemediğim dondurmalarandan daha çok serinletti beniÖzellikle takıma yeni katılan veya diğer takımdan arkadaşlarıma tavsiyemdir -eski dostlarımız bizden terübelidir haddim değil- takımınıza sadık olun ve 100 g dahi olsa eksi gelmeye çalışın.ÇOK teşekkür ederim takımım.Daha sağlıklı,aktif olmamı sağladınız için.
Bu arada bu daha başlangıç konuşması haberiniz olsun20 kilo var daha
Muhteşemsin kuzum
Çok güzel ifade etmişsin
azminden dolayı tebrik ediyorum
İnşallah çok kısa zamanda o 20 kilo da gidecek
10 kilo bariz fark eder tabii
Ayy çok mutlu oldum
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
@moni | . | . | . | . | . | . | . |
@Zhre_ | . | . | . | . | . | . | . |
E Ezgi osman | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | . | . |
@divinity | . | . | . | . | . | . | . |
@Ya habibi | . | . | . | . | . | . | . |
G guziss35 | . | . | . | . | . | , | . |
@Drdentist | . | . | . | . | . | . | . |
@Aylin42Konya | . | . | . | . | . | . | . |
@aeben | . | . | . | . | . | . | . |
@Sarayca | . | . | . | . | . | . | . |
@vorones | . | . | . | . | . | . | . |
E Ezgi osman | . | . | . | . | . | . | . |
@ozlemkartal | . | . | . | . | . | . | . |
@guziss35 | . | . | . | . | . | . | . |
G guziss35 | . | . | . | . | . | , | . |
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @moni . . . . . . . @Zhre_ . . . . . . . E Ezgi osman . . . . . . . gezegenfeza . . . . . . . @divinity . . . . . . . Zre_ . . . . . . . @Ya habibi . . . . . . . G guziss35 . . . . . , . @Drdentist . . . . . . . @Aylin42Konya . . . . . . . @aeben . . . . . . . Antepia27 . . . . . . . @Sarayca . . . . . . . @vorones . . . . . . . E Ezgi osman . . . . . . . gezegenfeza . . . . . . . @ozlemkartal . . . . . . . Zre_ . . . . . . . @guziss35 . . . . . . . G guziss35 . . . . . , .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?