INŞAALLAH ablacım ALLAH'IN izniylecanın sağolsun kuzum
pırasa ye ama içine bişey koyma sadece pırasayı haşla az zeytinyağı ve çok az tuz ekle sadece onu ye bak nasıl çalışıyo bağırsakların birde midenden sorunun yoksa acı biber ye acı biberde aşırı çalıştırıyor bağırsakları
Allah kavuştursun şimdiden canım
sonucunu bende merakla bekliyorum fatmacım
Amin inşallah canım
Amin canım inşallah olacak bu sefer ben inanıyorum sende inan
istediğini sorabilirsin elimden geldiğince sana yardımcı olurum canım bu konuda malesef uzman oldum desem abartmış olmam
ne güzel bir haber bu gözün aydın olsun sonu bebişli olsun kilolar verilir yeterki bebeklerimizi sağlıklı olsun
amin canım çok sağol
herşey güzel olacak canım benim inan Allah büyüktür inşallah seninde benimde artık anne olmak vaktimiz gelmiştir
Günlük mönü listesi sanırım
Canim sıkıldı aslinda da.Yapicak bisey yok.Kacamak da yapmadim.Ama benim duraklamam 2 bazen 3 hafta bile surebiliyor.Bi de bu 73 de ne var bilmem hep direnirim bu kiloda.Yasemin de 73 de cok direnmisti ama kirdi.Masallah 70 kilo olmus.Ikinizi de tebrik ederimolsun canım sıkma canını bende sabah 700 gram eksi görünce şok oldum düne kadar sabittim
Fatmanur bu başlangıç haftandı ve kaçamaklarını sende biliyorsun . Artık her hafta üzülme yüzün gülsün lütfen , bu yediğin pilavdan daha tatlı inan sende biliyorsun .
Bugun cuma ve önümüzden gelen hafta sonu sen yine serbest takılıp cuma yine üzüleceksen , bizde seninle üzülecegiz ! Bunu kendinede bizede yapma artık !
Bi her vakit sana desteğiz , destekte olacagız . Ama elimizden sana destek başka bişi gelmiyor iş SENDE BİTİYOR !
Bak çoçuklarının parasıyla gittin diyetisyene , burda moniş seni listeye aldı , bunlar bile seni birşeylere motive etmeli.
Lütfen artık bizide kendinide üzme , akşama kaçamaksız diyetisyeninin menüsünü bekliyorum .
Bozulan dijital tartım, sayıların bir kısmını göstermiyor. Bugün 93,1 çıktım. Yani 0,4 gr eksi.
Eki Görüntüle 2191005
Bu da yeni aldığım tartım. +3 kg fazla tarttı. Artık yeni tartımda tartılacağım için kg farkını ekledim.
Eki Görüntüle 2191006
Başka bir farkta diyetisyenimin tartısında çıkacak.
İlerleyen haftalarda ara verdiğim diyetisyenime başlıcam inş.
İlk ölçüme yeni tartımıda götürmeyi düşünüyorum, aradaki farkı görmek için.
İnş fark çıkmaz aynı sonucu alırım.
üzülme canım ama nolur biraz daha dikkat et ve şu ayçekirdeği ve tazede olsa fıstık yemeyi bırak hele hele ekmekle pilav asla yememelisin kendin için biraz gayret canım benim
kelimesi kelimesine katılıyorum
teşekkür ederim canım benim metabolizmam kendini şaşırdı aylinim bir günü bir gününe uymuyorCanim sıkıldı aslinda da.Yapicak bisey yok.Kacamak da yapmadim.Ama benim duraklamam 2 bazen 3 hafta bile surebiliyor.Bi de bu 73 de ne var bilmem hep direnirim bu kiloda.Yasemin de 73 de cok direnmisti ama kirdi.Masallah 70 kilo olmus.Ikinizi de tebrik ederim
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| . | . | . | . | . | . | . |
@Zhre_ | . | . | . | . | . | . | . |
@sara_28 | . | . | . | . | . | . | . |
@Ya habibi | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | , | . |
D Drdentist | . | . | . | . | . | . | . |
@mavili38 | . | . | . | . | . | . | . |
@Ezgi osman | . | . | . | . | . | . | . |
G guziss35 | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | , | . |
Tmm aebenim.Haftaya bomba gibi gelicez insallah*10. Takım 588. ETAP ***
moni (96,5/96,1/0,4/%0,41)Tartı değişikliği + 3 kilo.
Zre_ (94,5/94,3/0,2/% 0,21)
Ssy8491(88,5/87,4/1,1/%1,24)Hedef güncelleme: 83
evinizinmimari (75,0/74,7/0,3/%0,40)
divinity (67,3/66,6/0,7/%1,04)
sara_28 91,7/91,0/0,7/%0,76)
ya habibi(96,8/96,5/0,3/ %0,31)
gamze21 . (62,7/62,0/0,7/%1,12)
@Dtdentist (67,7/67,7/0/%0)Sabit.
Aylin42Konya 73,0/73,0/0/%0)Sabit.
Aeben(66,4/66,2/0,2/% 0,30)
Antepia27 (104,4/104,5/-0,1/%-0,01)
Sarayca (64,2/64,0/0,2/%0,31)
vorones 60,0/59,9/0,1/%0,17)
yasom7272 66,6/70,0/-3,4/%-0,03)428. Etapta 66,6 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 65 ( Takıma geliş: 31 Temmuz 2018 Geldiği kilo:75)[/B]
10. Takım Ortalaması : % 0,417
10. Takım, takım içi üyeler
Mavili38(70,2)3bYeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60
Ozlemkartal(101,2)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(73,4)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
Guziss35(76,3)581. Etapta 74,0 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(83,0)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan
Listemiz bu haliyle bile gene güzel
hadi hanımlar önümüzdeki hafta bizim 10. Takımın haftası olacak inş
Bugun cuma demeyin hepinizin menüsünü bekliyorum akşama
Saram haftaya hepimiz guzel kilolar verecegiz insallah.Sende bir hafta az veriyorsun sonraki hafta bi bakmisiz ki Saracim dereceye girmisteşekkür ederim canım benim metabolizmam kendini şaşırdı aylinim bir günü bir gününe uymuyor
Saram haftaya hepimiz guzel kilolar verecegiz insallah.Sende bir hafta az veriyorsun sonraki hafta bi bakmisiz ki Saracim dereceye girmis
Metabolizmani falan da takma kafana.Hersey yolunda gidiyor
Fatmacim ne şanslisin be arkadasim kiskandim (saka saka ) Ne kadar cok sevenin varmis be yaa.Hepimiz seni cok seviyoruz.Kiymetini bil tatlim ve soylenenleri gozardi etme cnm benimAntepia27 fatmam, bir hafta boyunca cuma,cumartesi ve pazar gününün kaçamaklarını temizlemkele uğraşıyorsun kuzum ve ben bu duruma çok üzülüyorum
Ne olur kendine bunu yapma, emeklerini çabalaırnı çöpe atma artık.
Senden söz istiyorum önce kendin sonra da takımın için, bugün dahil olmak üzere bu hafta hiç kaçamak olmucak. Kuruyemiş, karbon ıvır zıvır olmasın. Listene harfiyen uyup asla liste dışına çıkılmasın. Suyunu mutlaka 3 litreye tamamla.
Tamam mı kuzum
Seni cok iyi anliyorum bi tanem de.Bazen boyle oluyor.Bende cok dikkat ettim,o kadar spor da yaptim.Terin suyun icinde kaldim.Sonuc:Sabit ciktim ve şok oldum.İnşallah canım hepimiz güzel kilolar verelim hem kendimiz hem takımımız için
haklısın aslında ama eylül ayı bitmeden 89 yada 88 olsam güzel olmaz mı tartıda doksanları görmekten sıkıldım bu yüzden kendime kızmambirde o kadar dikkat ediyorum ki buna rağmen az verince canım sıkılıyor
Seni cok iyi anliyorum bi tanem de.Bazen boyle oluyor.Bende cok dikkat ettim,o kadar spor da yaptim.Terin suyun icinde kaldim.Sonuc:Sabit ciktim ve şok oldum.
89-88 olsan fena olmaz AMAA 78-79 OLURSAN SÜPPEERR olur.Ve olucaksin da bunu sende biliyorsun.Bilmesen zaten buyuk bir sabir,irade ve azimle devam etmezdin,birakirdin diyeti.
Ben de 70 kusurlerden sıkıldım Saram.Şoyle 58-59 gorsem tartida guzel olmaz mi
Onumuzdeki cuma 8 leri goreceksin tartida.Ben inaniyorum ve laf olsun diye demiyorum.Bende 6 lari gorurum insallah ama bu hafta zor biraz.
Hadi keyiflen simdi hicbir seyi takma kafana
Dun cok aktif dinamiktim.Bugun hic halim yok ve AÇIIMM.Iftara daha cok var.O zaman ne yapmak lazim Yuruyuuusss.Haydi ben kaçar.Aksama gorusuruk gizlar . HEPINIZ SEVILIYORSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?