Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

INŞAALLAH ablacım ALLAH'IN izniyle

olsun canım sıkma canını bende sabah 700 gram eksi görünce şok oldum düne kadar sabittim
Canim sıkıldı aslinda da.Yapicak bisey yok.Kacamak da yapmadim.Ama benim duraklamam 2 bazen 3 hafta bile surebiliyor.Bi de bu 73 de ne var bilmem hep direnirim bu kiloda.Yasemin de 73 de cok direnmisti ama kirdi.Masallah 70 kilo olmus.Ikinizi de tebrik ederim

Ayy canım ne gugüz ne doğru diyorsun
İyiki varsiniz

Hayırlı olsun canım yeni tartin eksiler görmen dileğiyle güle güle kullan

üzülme canım ama nolur biraz daha dikkat et ve şu ayçekirdeği ve tazede olsa fıstık yemeyi bırak hele hele ekmekle pilav asla yememelisin kendin için biraz gayret canım benim

kelimesi kelimesine katılıyorum

Canım yaa çok haklısın

teşekkür ederim canım benim metabolizmam kendini şaşırdı aylinim bir günü bir gününe uymuyor

Son düzenleme:
Tmm aebenim.Haftaya bomba gibi gelicez insallah

Antepia27 fatmam, bir hafta boyunca cuma,cumartesi ve pazar gününün kaçamaklarını temizlemekle uğraşıyorsun kuzum ve ben bu duruma çok üzülüyorum
Ne olur kendine bunu yapma, emeklerini çabalarını çöpe atma artık.

Senden söz istiyorum önce kendin sonra da takımın için, bugün dahil olmak üzere bu hafta hiç kaçamak olmucak. Kuruyemiş, karbon ıvır zıvır olmasın. Listene harfiyen uyup asla liste dışına çıkılmasın. Suyunu mutlaka 3 litreye tamamla.
Tamam mı kuzum

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım benim metabolizmam kendini şaşırdı aylinim bir günü bir gününe uymuyor
Saram haftaya hepimiz guzel kilolar verecegiz insallah.Sende bir hafta az veriyorsun sonraki hafta bi bakmisiz ki Saracim dereceye girmis
Metabolizmani falan da takma kafana.Hersey yolunda gidiyor

Saram haftaya hepimiz guzel kilolar verecegiz insallah.Sende bir hafta az veriyorsun sonraki hafta bi bakmisiz ki Saracim dereceye girmis
Metabolizmani falan da takma kafana.Hersey yolunda gidiyor

İnşallah canım hepimiz güzel kilolar verelim hem kendimiz hem takımımız için

haklısın aslında ama eylül ayı bitmeden 89 yada 88 olsam güzel olmaz mı tartıda doksanları görmekten sıkıldım bu yüzden kendime kızmam birde o kadar dikkat ediyorum ki buna rağmen az verince canım sıkılıyor

Fatmacim ne şanslisin be arkadasim kiskandim (saka saka ) Ne kadar cok sevenin varmis be yaa.Hepimiz seni cok seviyoruz.Kiymetini bil tatlim ve soylenenleri gozardi etme cnm benim

Seni cok iyi anliyorum bi tanem de.Bazen boyle oluyor.Bende cok dikkat ettim,o kadar spor da yaptim.Terin suyun icinde kaldim.Sonuc:Sabit ciktim ve şok oldum.
89-88 olsan fena olmaz AMAA 78-79 OLURSAN SÜPPEERR olur.Ve olucaksin da bunu sende biliyorsun.Bilmesen zaten buyuk bir sabir,irade ve azimle devam etmezdin,birakirdin diyeti.
Ben de 70 kusurlerden sıkıldım Saram.Şoyle 58-59 gorsem tartida guzel olmaz mi
Onumuzdeki cuma 8 leri goreceksin tartida.Ben inaniyorum ve laf olsun diye demiyorum.Bende 6 lari gorurum insallah ama bu hafta zor biraz.
Hadi keyiflen simdi hicbir seyi takma kafana

Çok haklısın canım 78 hatta 68 olsam ne güzel olur ki inşallah olacak sende 50 li kilolarda olacaksın birlikte başaracaz canım

Dun cok aktif dinamiktim.Bugun hic halim yok ve AÇIIMM.Iftara daha cok var.O zaman ne yapmak lazim Yuruyuuusss.Haydi ben kaçar.Aksama gorusuruk gizlar . HEPINIZ SEVILIYORSUNUZ

Bende bugün çok açım ama senin gibi oruç değilim bu arada Allah kabul etsin orucunu canım

Menü
Sabah 7.30
Bir yumurta
bes dal maydanoz
Yarım domates
Ikı dilim peynir
4 zeytin
Tam buğday ekmeği 3 dilim

Saat onda
Bir elma

Saat 12.30 da
Bir bardak süt
2 kaymaklı bisküvi

Saat 3 te
Ikı mandalina

Saat 18.00 da
1 tabakfırında sebze ve tavuk
Kola
Ikı dilim ekmek

2 buçuk litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…