Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haftaya korksunlar diğer takımlar
Bu haftanın acısı cikicak bence
Başka yolunu yok

Sen listene uy canim
Bakalım ne güzel sözler duycaksin
Tarti yüzünü güldürecek

Bisküviye bir nıç nıç yapardım ama cuma diye bir şey demiyorumm

Menümü yazıyım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
4 tane çeri domates
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir dilim süzme peynir
Üç tane ceviz
Bir bardak şekersiz çay

Öğle
Bir kutu ton balığı
Bir domates bir salatalık

Ara
Bir tane kayısılı activa

Akşam
Bir tabak yeşil mercimekli ıspanak çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası

Su 2,5 litre spor 15 dakika leslie

aeben yasom7272 Antepia27

Bisküviye bir nıç nıç yapardım ama cuma diye bir şey demiyorumm
Bende bu hafta verdiğin 1 kilo 100 gram şerefine yedim kolada içtim ama olsun şimdi kalktım yerleri sildimbulasik makinasindaki bulaşıkları çıkardık çıkarttığım her bi tabak bardak için bir squat yaptım :)

Menimde 111 _108 arası 104_99 arası yaptığım diyetlerde zor gitti ama gidicem inşallah

Ayy kaptanim Rabbim razı olsun ilginiz için
Canım bugün pek düzenin yoktu
Yarın kardeşim çocuklar ünv.gidecek diye yemeğe davet etti diyetisyen imle davette neler yiyeceğimi konuştum o şekilde listem dışında yiyebilirim ama yarın sabah eksiklerimi aldım listeme göre söz veriyorum cumaya kadar liste dışı yemeyeceğim

Fatmacim ne şanslisin be arkadasim kiskandim (saka saka ) Ne kadar cok sevenin varmis be yaa.Hepimiz seni cok seviyoruz.Kiymetini bil tatlim ve soylenenleri gozardi etme cnm benim

Ayy canım kalp kalbe karşı mende çok seviyorum Rabbim gelişinden hepinizden razı olsun iyiki buralara geldim eski dostlar im y
yeni arkadaşlarım halden anlayan kaptanim
Gerçekten bunun kıymetini bilmek gerek

Çok güzel canım
Cumaya büyük kutlama 8lere hosgeldin partisi yapacağız İnşallah

İnşallah canım

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir ?
kilo veren veremek için mucadele eden tüm arkadaşlarımı emekleri için tbr ederim .
moni kaptanım beni listeye almışsınız teşekkür ederim umarım benim yüzdem yüzünden sıkıntıya kalmadı takım demi?yüzünüzü kara çıkartmam inş
@Ssy8491 ve sara_28 canlarım rabbim bu güzel günler hürmetine sizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

aeben ve G gezegen bacım teşekkür ederim emekleriniz için

menümüde yazayım misafirim var
sabah7.30
1yumurta kk peynir 5 zeytin domates ve maydonoz yarım dilim ekmek
öğlen12.15
yoğurt çorbası yarım kase 2 küçük but ve salata
ikindi
sütlü kahve
akşam 17.45
güveç 4 kaşık salata ve ayran
2.5 lt su misafirimden dolayı spor yapamadım ama 8965 gün içinde adım

saracım balık tok tutması lazımdı bugün neden acıktın merak ettim ama menün gene süper olmuş activanın yanında badem yeseydin yada 1 tane ceviz dahamı tok olurdun acaba?

Öyle abla. Ne desen haklısın. Gözü dönmus bi aburcubur merakı nefsi var ben de . Engel olamıyorm. Napcm bilmiom

Ne tatlı kaptansin sen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…