Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vero dünki menünü gördüm canım . Bende üzgünüm dünki menünle kilo vermeyi beklemek hayal olurdu malesef . Şükürki Artı değilsin.
Şükür tabi abla. Da benim göbek aldı başını gidiyor. Dersler ağır okul zor bu sene. Ankarada olmak ve 9. 10 . Sınıflar i da vermişler .mevcut 35 üstü hep. Eve gelince değil salata yapmak yemek koyasim gelmio hep aburcubur istiom. Hızlı yemek vs.

Amin canım çok sağol

Menün çok güzel olmuş canım

saracım balık tok tutması lazımdı bugün neden acıktın merak ettim ama menün gene süper olmuş activanın yanında badem yeseydin yada 1 tane ceviz dahamı tok olurdun acaba?

Bilmiyorum canım bugün çok acıktım ton balığı küçük kutulardandı 80 gr lık olandan ama yetmedi işte ama kerevizi sevdim sık sık yaparım artık

ben yemeğinide çok severim terbiyeli etli süper oluyor yapraklarınıda içine koyuyorsun süper bir aroma veriyor.

iyi akşamlar hanımlar eve şimdi girdik ayaklarım yine pert oldu menü vereyim

08.00; 2 yumurtalı peynirli omlet
1 kk süzme peynir
7 zeytin
köz biber domates salatalık

13.00; 1 muz,1 kase yoğurt,5 ceviz

18.00; tavuk ızgara,2 kaşık yoğurt,az zerzavat
su 2 litre spor yok avm gezme

arkadaşlar genel manada söylüyorum cuma günü yaptığınız kaçamakları bir hafta boyunca temizlemeye çalışıyorsunuz yapmayın lütfen.
haklısın canım,ben kaçamak yapmadım bugün akşam yemeğinden sonra canım kuruyemiş istedi ama tuttum kendimi,böyle bi ileri bi geri olmuyor,sade nescafe yaptım şimdi

ben yemeğinide çok severim terbiyeli etli süper oluyor yapraklarınıda içine koyuyorsun süper bir aroma veriyor.

Burada yapraklarını taze taze bulamıyorum canım kerevizi kökü bile yeni yeni geliyo yaprakları pörsümüş halde olduğundan kullanmıyorum etli yemeğini nasıl yapıyorsun tarif verirmisin

Menü güzel canım suyu artırıp sporu eklersen başaracağına eminim

Tam istediğim menü
Yatana kadar biraz daha su iç
Yarın eksiyi gorcen

Amin ablam ALLAH razı olsun

Burada yapraklarını taze taze bulamıyorum canım kerevizi kökü bile yeni yeni geliyo yaprakları pörsümüş halde olduğundan kullanmıyorum etli yemeğini nasıl yapıyorsun tarif verirmisin
kuzu etini zeytinyağında az havuç ve soğanla sote ediyorsun. kerevizleri ekliyorsun. en sonda yumurta, limon ve az unla terbiye ediyorsun. çok lezzetli oluyor

yurt dışında mı yaşıyorsun sara

vereyim canım kereviz aslında içine patetste konuyor havuçla birlikte sen koymayabilirsin kerevizleri doğra limonlu suyun içine at kararmasın sonra soğanı kavur yağı sen belirlersin sonra kerevizleri koy suyunu ekle pişmeye yakın limon yumurta ve yarım kaşık un la terbiye yap 10 dakka kaynayınca kapat bunun içine ette koyabilirsin ben etlide çok severim.

sabah 08.40
1 kk eski kaşar peyniri
1 kk keçi peyniri
7 zeytin
1 simit
domates salatalık

öğlen 13.15
1 el açması kaşarlı gözleme
salatalık

ara nestle crunch

akşam 19.30
yumurtalı taze fasulye kavurması
cacık
1 dilim ekmek
nestle crunch

yatana kadar 2 lt su

30+20=50 dk tempolu yürüyüş

kötü bir gündü kötü beslenmeyle başladı ve bitti. saklamak istemedim aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…