Şükür tabi abla. Da benim göbek aldı başını gidiyor. Dersler ağır okul zor bu sene. Ankarada olmak ve 9. 10 . Sınıflar i da vermişler .mevcut 35 üstü hep. Eve gelince değil salata yapmak yemek koyasim gelmio hep aburcubur istiom. Hızlı yemek vs.Vero dünki menünü gördüm canım . Bende üzgünüm dünki menünle kilo vermeyi beklemek hayal olurdu malesef. Şükürki Artı değilsin.
slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir ?
kilo veren veremek için mucadele eden tüm arkadaşlarımı emekleri için tbr ederim .
moni kaptanım beni listeye almışsınız teşekkür ederim umarım benim yüzdem yüzünden sıkıntıya kalmadı takım demi?yüzünüzü kara çıkartmam inş
Hercai91 ve sara_28 canlarım rabbim bu güzel günler hürmetine sizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
aeben ve @gezegen bacım teşekkür ederim emekleriniz için
menümüde yazayım misafirim var
sabah7.30
1yumurta kk peynir 5 zeytin domates ve maydonoz yarım dilim ekmek
öğlen12.15
yoğurt çorbası yarım kase 2 küçük but ve salata
ikindi
sütlü kahve
akşam 17.45
güveç 4 kaşık salata ve ayran
2.5 lt su misafirimden dolayı spor yapamadım ama 8965 gün içinde adım
saracım balık tok tutması lazımdı bugün neden acıktın merak ettim ama menün gene süper olmuş activanın yanında badem yeseydin yada 1 tane ceviz dahamı tok olurdun acaba?
ben yemeğinide çok severim terbiyeli etli süper oluyor yapraklarınıda içine koyuyorsun süper bir aroma veriyor.Amin canım çok sağol
Menün çok güzel olmuş canım
Bilmiyorum canım bugün çok acıktım ton balığı küçük kutulardandı 80 gr lık olandan ama yetmedi işte ama kerevizi sevdim sık sık yaparım artık
tabi verecegizmenü vercez de mi
tabi verecegizhafta sonu diye vermiyelimmi?
haklısın canım,ben kaçamak yapmadım bugün akşam yemeğinden sonra canım kuruyemiş istedi ama tuttum kendimi,böyle bi ileri bi geri olmuyor,sade nescafe yaptım şimdiarkadaşlar genel manada söylüyorum cuma günü yaptığınız kaçamakları bir hafta boyunca temizlemeye çalışıyorsunuz yapmayın lütfen.
ben yemeğinide çok severim terbiyeli etli süper oluyor yapraklarınıda içine koyuyorsun süper bir aroma veriyor.
iyi akşamlar hanımlar eve şimdi girdik ayaklarım yine pert oldu menü vereyim
08.00; 2 yumurtalı peynirli omlet
1 kk süzme peynir
7 zeytin
köz biber domates salatalık
13.00; 1 muz,1 kase yoğurt,5 ceviz
18.00; tavuk ızgara,2 kaşık yoğurt,az zerzavat
su 2 litre spor yok avm gezme
iyi akşamlar hanımlar eve şimdi girdik ayaklarım yine pert oldu menü vereyim
08.00; 2 yumurtalı peynirli omlet
1 kk süzme peynir
7 zeytin
köz biber domates salatalık
13.00; 1 muz,1 kase yoğurt,5 ceviz
18.00; tavuk ızgara,2 kaşık yoğurt,az zerzavat
su 2 litre spor yok avm gezme
Amin ablam ALLAH razı olsunslm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir ?
kilo veren veremek için mucadele eden tüm arkadaşlarımı emekleri için tbr ederim .
moni kaptanım beni listeye almışsınız teşekkür ederim umarım benim yüzdem yüzünden sıkıntıya kalmadı takım demi?yüzünüzü kara çıkartmam inş
Hercai91 ve sara_28 canlarım rabbim bu güzel günler hürmetine sizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
aeben ve @gezegen bacım teşekkür ederim emekleriniz için
tabi verecegizhafta sonu diye vermiyelimmi?
inşallah canımSağlık olsun canım, haftaya fazla gider inşallah
Rabbim güç kuvvet versin
ayy ne heyecanlı oluurINŞAALLAH ablam RABBIM hamilelik nasip etsin INŞAALLAH an be an canlı yayın yaparım size şu nasıl oluyodu bu nasıl oluyodu diye
canın sağolsun kuzum
kuzu etini zeytinyağında az havuç ve soğanla sote ediyorsun. kerevizleri ekliyorsun. en sonda yumurta, limon ve az unla terbiye ediyorsun. çok lezzetli oluyorBurada yapraklarını taze taze bulamıyorum canım kerevizi kökü bile yeni yeni geliyo yaprakları pörsümüş halde olduğundan kullanmıyorum etli yemeğini nasıl yapıyorsun tarif verirmisin
evet ya suyu çok içemiyorum işteyken,ortak wc var ve ben su içince anında görüntüMenü güzel canım suyu artırıp sporu eklersen başaracağına eminim
inşallah kuzumTam istediğim menü
Yatana kadar biraz daha su iç
Yarın eksiyi gorcen
vereyim canım kereviz aslında içine patetste konuyor havuçla birlikte sen koymayabilirsin kerevizleri doğra limonlu suyun içine at kararmasın sonra soğanı kavur yağı sen belirlersin sonra kerevizleri koy suyunu ekle pişmeye yakın limon yumurta ve yarım kaşık un la terbiye yap 10 dakka kaynayınca kapat bunun içine ette koyabilirsin ben etlide çok severim.Burada yapraklarını taze taze bulamıyorum canım kerevizi kökü bile yeni yeni geliyo yaprakları pörsümüş halde olduğundan kullanmıyorum etli yemeğini nasıl yapıyorsun tarif verirmisin
teşekkürler özlemcim inş takımı zor durumda bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?