liste sorumluluk istiyorteşekkürler özlemcim inş takımı zor durumda bırakmam
sorumluluğumu biliyorum ama ben haşimato hastasıyımliste sorumluluk istiyor
annem de var haşimato. Allah kolaylık versin. aslında karatay yapsan çok rahatlarsın.sorumluluğumu biliyorum ama ben haşimato hastasıyım
ben diyet isimlerine karşıyımannem de var haşimato. Allah kolaylık versin. aslında karatay yapsan çok rahatlarsın.
Aynen ablam beni şimdiden heyecan sardı
Birakmazsin canım inanıyorum hasimato olsan bile diyete sadık kalınca az da olsa hep eksi gelecektirteşekkürler özlemcim inş takımı zor durumda bırakmam
Basaracagiz Saram.Hep soyluyoruz ya inanmak basarmanin yarisidir.Zaten ben azimli hirsli ve kafama koydugumu yapan biriyim.Tanidigim kadariyla sen de oylesin.Bi de boyle motivasyon ve terapi merkezimiz varken istedigimiz kiloya dusecegiz tabii ki de.Çok haklısın canım 78 hatta 68 olsam ne güzel olur ki inşallah olacak sende 50 li kilolarda olacaksın birlikte başaracaz canım
Amin caniimmBende bugün çok açım ama senin gibi oruç değilim bu arada Allah kabul etsin orucunu canım
Dukan bana göre de yanlış millet kabız geziyo detoks nadiren yapılabilir ben tıp Doktoru kontrolünde metabolik balans yaparken ilk iki gün sadece haşlanmış patates yedim bekunis ictim tamamen yeni düzene hazırlık icinben diyet isimlerine karşıyımkaratay dukan detox vs vs benim aklıma ne yatıyorsa onu yiyorum.
Yapma zehram bee.1 tane yeseydin baari.1 tane de yesen 3 tanede yesen ayni.Farkli bir tat almiyorsun ki.Bu arada ben de asuremi yaptim ve hic canim istemedi.Sadece 1 y.kasigi tadina baktim.Kizlar 1 kase asire yedjm, sabahtan bellidir yufka yapiyoruz kac tane yedigimi yazmim bile
Bencede cikacak gamzecim.Hem de fena cikaracagizHaftaya korksunlar diğer takımlar
Bu haftanın acısı cikicak bence
Başka yolunu yok
Her zaman ki gibi menun super SaramMenümü yazıyım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
4 tane çeri domates
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir dilim süzme peynir
Üç tane ceviz
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir kutu ton balığı
Bir domates bir salatalık
Ara
Bir tane kayısılı activa
Akşam
Bir tabak yeşil mercimekli ıspanak çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
Su 2,5 litre spor 15 dakika leslie
aeben yasom7272 @Antepia27
Menimde 111 _108 arası 104_99 arası yaptığım diyetlerde zor gitti ama gidicem inşallah
Ayy kaptanim Rabbim razı olsun ilginiz için
Canım bugün pek düzenin yoktu
Yarın kardeşim çocuklar ünv.gidecek diye yemeğe davet etti diyetisyen imle davette neler yiyeceğimi konuştum o şekilde listem dışında yiyebilirim ama yarın sabah eksiklerimi aldım listeme göre söz veriyorum cumaya kadar liste dışı yemeyeceğim
Ayy canım kalp kalbe karşı mende çok seviyorum Rabbim gelişinden hepinizden razı olsun iyiki buralara geldim eski dostlar im y
yeni arkadaşlarım halden anlayan kaptanim
Gerçekten bunun kıymetini bilmek gerek
Çok güzel canım
Cumaya büyük kutlama 8lere hosgeldin partisi yapacağız İnşallah
sabah 08.40
1 kk eski kaşar peyniri
1 kk keçi peyniri
7 zeytin
1 simit
domates salatalık
öğlen 13.15
1 el açması kaşarlı gözleme
salatalık
ara nestle crunch
akşam 19.30
yumurtalı taze fasulye kavurması
cacık
1 dilim ekmek
nestle crunch
yatana kadar 2 lt su
30+20=50 dk tempolu yürüyüş
kötü bir gündü kötü beslenmeyle başladı ve bitti. saklamak istemedimaeben
ben diyet isimlerine karşıyımkaratay dukan detox vs vs benim aklıma ne yatıyorsa onu yiyorum.
Iyi aksamlar kizcelerim.Kacinci olduk cok merak ediyorum.Ama gecmisi okumadan menumu yazayim once
Sahur : 1 haslama yumurta
Yarim kk peynir
Yarim dilim misir ekmegi
2 catal bal
Aksam : 3 kasik ciger sote
3 kasik pirinc pilavi
3 kasik cacik
7-8 tane minik çilek
Su 1.5 lt Spor 6455 adim
45 dk yuruyus
aeben
Bellidir aslında dur ben bakayimGamze kacinci oldugumuz hala belli degil mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?