Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

teşekkürler özlemcim inş takımı zor durumda bırakmam
Birakmazsin canım inanıyorum hasimato olsan bile diyete sadık kalınca az da olsa hep eksi gelecektir
Gupse Özay iki kere kilo alıp verdi hasimato oldu biz ne yapalım ben iki kere 30-35 birkac kete de 20 kilo cerdim napsin vücut

Çok haklısın canım 78 hatta 68 olsam ne güzel olur ki inşallah olacak sende 50 li kilolarda olacaksın birlikte başaracaz canım
Basaracagiz Saram.Hep soyluyoruz ya inanmak basarmanin yarisidir.Zaten ben azimli hirsli ve kafama koydugumu yapan biriyim.Tanidigim kadariyla sen de oylesin.Bi de boyle motivasyon ve terapi merkezimiz varken istedigimiz kiloya dusecegiz tabii ki de.
Takimda ki butun arkadaslarim inaniyorum ki basaracak

ben diyet isimlerine karşıyımkaratay dukan detox vs vs benim aklıma ne yatıyorsa onu yiyorum.
Dukan bana göre de yanlış millet kabız geziyo detoks nadiren yapılabilir ben tıp Doktoru kontrolünde metabolik balans yaparken ilk iki gün sadece haşlanmış patates yedim bekunis ictim tamamen yeni düzene hazırlık icin
Sonra 14 gün herseyi yağ eklemeden yedim bana özel listem dahilinde
Ama karatay aslında gi düşük beslenme hocanın söylediği çoğu sey bilinen seyler bana uygun geliyo bir kuruyemis hastası olarak

Iyi aksamlar kizcelerim.Kacinci olduk cok merak ediyorum.Ama gecmisi okumadan menumu yazayim once

Sahur : 1 haslama yumurta
Yarim kk peynir
Yarim dilim misir ekmegi
2 catal bal

Aksam : 3 kasik ciger sote
3 kasik pirinc pilavi
3 kasik cacik
7-8 tane minik çilek

Su 1.5 lt Spor 6455 adim
45 dk yuruyus
aeben

Kizlar 1 kase asire yedjm, sabahtan bellidir yufka yapiyoruz kac tane yedigimi yazmim bile
Yapma zehram bee.1 tane yeseydin baari.1 tane de yesen 3 tanede yesen ayni.Farkli bir tat almiyorsun ki.Bu arada ben de asuremi yaptim ve hic canim istemedi.Sadece 1 y.kasigi tadina baktim.

Her zaman ki gibi menun super Saram

Kız bu neeeee
Götürmüşsun Nestle yıl
Okurken canım çekti
Cranc cranc

Öğlen yememissin
akşam pilav yemişin pilav yerine salata yeseydin . cacığıda 1 kase iç gitsin
3 kaşık nedir yanii
Bu arada şu gene az olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…