- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Oructum gamzem.Oglen ondan yok,su da ondan az oldu.Gerci suyum hep az da.Soruma bi cevap yazaydin gii.Yuzdemiz baya bi dusuk kacinci oldukÖğlen yememissin
akşam pilav yemişin pilav yerine salata yeseydin . cacığıda 1 kase iç gitsin
3 kaşık nedir yanii
Bu arada şu gene az olmuş
Oructum gamzem.Oglen ondan yok,su da ondan az oldu.Gerci suyum hep az da.Soruma bi cevap yazaydin gii.Yuzdemiz baya bi dusuk kacinci olduk
Amiin cnm.Bu arada ben 1.2. Ve 3. Olan takimlari buldum da.Butun takimlarin tamamini nerden buldun?Bi ogreneyim bendeAlllh kabul etsin canım
Ne guzel tutuyorsun
O zaman sonuc degisebilirYanlız sonuncu olan takımda izinli üye geri dönmüş +13 kilo ile
Tsk ederimBiz 6. Olmuşuz canim
8. Takım 1. Olmuş
Diyet gruplarına gir
Cuma yarışması etap sonuçları yazıyor
Orada canim
İlle dayak istiyorsun yaniHaftaicinde berbatim
Hergun dışarı çık cafe de kızı bekle
Beklerken muhabbet et
O arada cıslar falann
gezegenfeza da kulağımı çekmedi hic
Ben dayaktan anlıyorum herhal
Vermede görmenü vercez de mi
Ben daha iyisini görmedimkisabah 08.40
1 kk eski kaşar peyniri
1 kk keçi peyniri
7 zeytin
1 simit
domates salatalık
öğlen 13.15
1 el açması kaşarlı gözleme
salatalık
ara nestle crunch
akşam 19.30
yumurtalı taze fasulye kavurması
cacık
1 dilim ekmek
nestle crunch
yatana kadar 2 lt su
30+20=50 dk tempolu yürüyüş
kötü bir gündü kötü beslenmeyle başladı ve bitti. saklamak istemedim@aeben
Gerçektenmiliste sorumluluk istiyor
özlecim ben biraz aykırı biriyim kuralları sevmiyorum yemek konusunda onu yeme bunu yeme derlerse yemeyeceğim varsada canım istiyor önce şuna açıklama getireyimDukan bana göre de yanlış millet kabız geziyo detoks nadiren yapılabilir ben tıp Doktoru kontrolünde metabolik balans yaparken ilk iki gün sadece haşlanmış patates yedim bekunis ictim tamamen yeni düzene hazırlık icin
Sonra 14 gün herseyi yağ eklemeden yedim bana özel listem dahilinde
Ama karatay aslında gi düşük beslenme hocanın söylediği çoğu sey bilinen seyler bana uygun geliyo bir kuruyemis hastası olarak
özlecim ben biraz aykırı biriyim kuralları sevmiyorum yemek konusunda onu yeme bunu yeme derlerse yemeyeceğim varsada canım istiyor önce şuna açıklama getireyimDukan bana göre de yanlış millet kabız geziyo detoks nadiren yapılabilir ben tıp Doktoru kontrolünde metabolik balans yaparken ilk iki gün sadece haşlanmış patates yedim bekunis ictim tamamen yeni düzene hazırlık icin
Sonra 14 gün herseyi yağ eklemeden yedim bana özel listem dahilinde
Ama karatay aslında gi düşük beslenme hocanın söylediği çoğu sey bilinen seyler bana uygun geliyo bir kuruyemis hastası olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?