Çok geçmiş olsun bacimallah kolaylık versin.
Verom o göbekte senin , yediklerinde . Sen şeçeceksin hangisini istiyorsan , bizim elimizden ancak uyarmak geliyorŞükür tabi abla. Da benim göbek aldı başını gidiyor. Dersler ağır okul zor bu sene. Ankarada olmak ve 9. 10 . Sınıflar i da vermişler .mevcut 35 üstü hep. Eve gelince değil salata yapmak yemek koyasim gelmio hep aburcubur istiom. Hızlı yemek vs.
buEzgicim herzaman yaptığım bişey değil diyerek kendini kandırıyorsun diyet yaptin istediğin kiloya ulaştın yemeyemi baslayacan ? Kısır döngüden kurtulamazsın ozaman sürekli al ver hayatın diyet yapmakla gecer dün kaç dilim ekmek yemissin soyleyimmi
Sabah 3 dilim
Bisküvi 2 dilim
Cola 4 dilim
Akşam 2dilim
Topla bakalim 11 dilim
Şimdi diyecenki abla madem biliyon sen niye şişkosun haklisin siz gençken yapmayın bunları ben kendi adı ma çok üzgünüm kilolu olmaktan.
Tm canim tabiki senin kararın saygı duyarım.bu
Birazda benim motivasyon kaynağım. Hafta içi dişini sık cuma günü yiyeceksin diye diye kendimi tutuyorum düşün yani Çarşamba aşure geldi ve yemedim tadına bile bakmadım baksaydım hepsini bitirirdim çünkü böyle yapmazsam bu diyeti yapamam. Geçen etaptada bu sayede ve buradaki arkadaşların sayesinde 6 Ay diyette kaldım 10 kiloda verebildim
Ama öneririm . Ben ayda iki kere yapıyorum siz ayda bir kere yaparsınızTm canim tabiki senin kararın saygı duyarım.
Ben vereyim artık günlükte tutuyorum . Bu sabah kahvaltım 297 kaloriHani menüler
***10. Takım 589. ETAP ***
Moni(96,1///%)
zhre_ (94,3///% )
Ssy8491(87,4///%)
evinizinmimari(74,7///%)
Divinity(66,6///%)
Sara_28(91,0//0/%)
ya habibi(96,5/// %)
Gamze21(62,70//%)
Dtdentist(67,7///%)
Aylin42konya(73,0///%)
Aeben(66,2///% )
Antepia27 (104,5///%)
Sarayca (64,0///%)
Vorones(59,9///%)
Yasom7272(70,0///%)
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Mavili38(70,2)3bYeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60
Ozlemkartal(101,2)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(73,4)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
Guziss35(76,3)581. Etapta 74,0 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(83,0)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Hedef güncelleme:?
Gerçektenmidüşünceye bak, icraata gel
Kötü bir gün olduğunun farkındasın zatengüzel menüler bekliyorum kuzum
Oooo günün en leziz menüsü fulyacım afiyet olsunkeşke ben yesem mis
Emme en kilo alıcı menüsü olmuş
Artık topla menülerini fulyacım bizden kurtuluş yok!
Menü vermeye devam
Kız bu neeeee
Götürmüşsun Nestle yıl
Okurken canım çekti
Cranc cranc
Canım haklısın tabi herkes bünyesine ve imkanına göre beslenmeli olculu olduktan sonra kilo da alinmaz hareket sart sağlık için ona bahane yoközlecim ben biraz aykırı biriyim kuralları sevmiyorum yemek konusunda onu yeme bunu yeme derlerse yemeyeceğim varsada canım istiyor önce şuna açıklama getireyimben kilo alıp vermekten haşimato oldım gebelik haşimatosu sonrasıda geç teşhiş . dukan yapıp başarılı olan arkadaşlar var ama dediğin gibi zararlarıda çok önce kabızlık sorunu sonrada çok protein aldıkları için böbrekler pert. karataya gelince çoğu şeye katılıyorum zeytinyağ tereyağ kuruyemişler ama miktarı ve ölçüsünü bilirsen ama meyve konusunda katılmıyorum gerçi bunu yazmıştım şöyle demişlerdi yeme demiyor doğal olsun diyor demişlerdi ama hepimiz köydemi yaşıyoz doğal olanı bulalım ve en önemlisi ekmek ben ekmek çok seviyorum ve vazgiçeilmezim bana göre rabbimin verdiği herşeyi miktarını ve ölçüsünü bilip yemek daha doğru geliyor tabi baklava börek değil az yemek çok hareket heleki senle ben artık menopaza girdik sen gerçi post menopozdasın daha az yiyeceğiz daha çok hareket edeceğiz.
Geçmiş olsunBugun regl sancısıyla kıvranmaktayım , birde misafir gezdirecem ...
Menülere bakamadım monim bakmış zaten
Son günlerde menülerin çok güzel geliyordu onun etkisi hiç şaşırmadım özlembacımGünaydın hanimlar 8 de kalkmistim geri uyumusum dün cok yorulmustum fazla ayakta kalınca dizlerim ayaklarım sizliyor biran önce kilo vermeliyim
moni Kaptanim çizelge fikri çok güzel inşallah hergün hepsi dolar
aeben canım geçmiş olsun yasom7272 ikinize de kolay gelsin
Bugün düne gore 900 gram eksideyim
En çok ben mi vermişim bu hafta kiloyu ay çok mutlu oldummmmmmCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 588. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. %1,24.......Hercai91
2.%1,12........gamze21
3.%1,04........divinity
sara_28 >>%0,76
moni >>%0,41
evinizinmimari >>%0,40
Sarayca >> >>% 0,31
Y Ya habibi >>>>%0,31
aeben >>%0,30
Zre_ >>%0,21
vorones >>>0,17
D Drdentist >>%0
Aylin42Konya >>%0
Antepia27 >>%-0,01
yasom7272 >>%-0,03
Tebrik ederim hemşomEn çok ben mi vermişim bu hafta kiloyu ay çok mutlu oldummmmmm
Saol hemşom benimTebrik ederim hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?