İnşallah canımSaol hemşom benimgitsin kilolar gelsin bebişler INŞAALLAH
Son günlerde menülerin çok güzel geliyordu onun etkisi hiç şaşırmadım özlembacım
O islere harcanan zaman ve enerji eğitime kendini gelistirmeye ülkesine ve ailesine faydalı olmaya harcanmiyo malesef bazı gencler sadece keyif ve eğlence istiyor herşeye uygun zaman ayirmak yerineSabah kalktım ütü yaptım
Mola verdim, kahvaltı yaptık
Sonra ev işini yapıp bitirdim
Ütüyü yaptım bitirdim
Kınaya gittim
1 saat önce geldik
Yeni nesil nereye gidiyor? Kızlar, kadınlar güzel olacaz diye saçma sapan şeyler giyinip, saçma salak oynuyorlar.
Çok üzülüyorum onların haline. Büyük oğlum erkek olarak” anne bunlar güzel olduklarınımı sanıyorlar” diyor. Yazık valla, çok üzülüyorum.
Ezgi menünü hiç beğenmedim
5 dilim ekmek, bisküvi, kola olmuşmu sencemeyvelerin yanında da şekeri dengeleyecek bir şey yememişsin.
Ah zhrem ahne diyim sana, hadi aşureyi öğünden sayalım.. yufka nedir yahu.
Çok kızdım bilesin.
İnşallah kuzum
menülere dikkat edilip takım bilinci be sorumluluğunda olmak lazım.
Bugün hangibirinizi yolayım bilemedim
Demek dayak istiyorsun al bakalım
Ayy nihyaet yüzümü güldüren bir menü
Harika
Listen hayırlı olsun yaseminim, elinden gelenin fazlasını yapacağını biliyorum kuzum
Beğendim
Kötü bir gün olduğunun farkındasın zatengüzel menüler bekliyorum kuzum
Allah kabul etsin canım
Tb ederim arkadaslarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 588. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. %1,24....... @Ssy8491
2.%1,12........ @gamze21
3.%1,04........ @divinity
@sara_28 >>%0,76
moni >>%0,41
@evinizinmimari >>%0,40
Sarayca >> >>% 0,31
@Ya habibi >>>>%0,31
aeben >>%0,30
@Zhre_ >>%0,21
@vorones >>>0,17
@Drdentist >>%0
Aylin42Konya >>%0
@Antepia27 >>%-0,01
yasom7272 >>%-0,03
Evet özlemim herşeyden ölçülü yemek doğru geliyor bana tabi nekadar başarıyorum tartışılır. Bu arada kolay gelsin kuzucuğunu hayırlısıyla yerleştirCanım haklısın tabi herkes bünyesine ve imkanına göre beslenmeli olculu olduktan sonra kilo da alinmaz hareket sart sağlık için ona bahane yok
Amin canim Allah razi olsunEzgi menünü hiç beğenmedim
5 dilim ekmek, bisküvi, kola olmuşmu sencemeyvelerin yanında da şekeri dengeleyecek bir şey yememişsin.
Ah zhrem ahne diyim sana, hadi aşureyi öğünden sayalım.. yufka nedir yahu.
Çok kızdım bilesin.
İnşallah kuzum
menülere dikkat edilip takım bilinci be sorumluluğunda olmak lazım.
Bugün hangibirinizi yolayım bilemedim
Demek dayak istiyorsun al bakalım
Ayy nihyaet yüzümü güldüren bir menü
Harika
Listen hayırlı olsun yaseminim, elinden gelenin fazlasını yapacağını biliyorum kuzum
Beğendim
Kötü bir gün olduğunun farkındasın zatengüzel menüler bekliyorum kuzum
Allah kabul etsin canım
[UOTE]
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe moni + . . . . . . @Zhre_ . . . . . . . @Ssy8491 . . . . . . . @evinizinmimari . . . . . . . @divinity . . . . . . . @sara_28 + . . . . . . @Ya habibi . . . . . . . @gamze21 . . . . . , . @Drdentist . . . . . . . Aylin42Konya + . . . . . . aeben . . . . . . . @Antepia27 . . . . . . . Sarayca . . . . . . . @vorones . . . . . . . yasom7272 + . . . . . . @mavili38 . . . . . . . ozlemkartal + . . . . . . @Ezgi osman + . . . . . . @guziss35 . . . . . . . @60kiloyum + . . . . , .
Cok guzel olmus Aysem ellerine saglik
Gecmis olsun aebenim opeyim de gecsinBugun regl sancısıyla kıvranmaktayım , birde misafir gezdirecem ...
Menülere bakamadım monim bakmış zaten
Sağol canım yarın yerlestiricez rabbimin izniyleEvet özlemim herşeyden ölçülü yemek doğru geliyor bana tabi nekadar başarıyorum tartışılır. Bu arada kolay gelsin kuzucuğunu hayırlısıyla yerleştir.
inşşallah hayırlısı rabbim utandırmasın hayırlısıyla gitsin.Sağol canım yarın yerlestiricez rabbimin izniyle
Akşama dengelemissin canim afiyet olsun ayrıca kolay gelsinCuma menüsü
Sabah
Sut
Yulaf ezmesi
1 elma
1 avuç ici karışık kuruyemiş
Sonra
1 avuç büyüklüğü katmer
1 lokma peynir
3 çatal biber sosu
Öğlen
Ekmek arası balık
Akşam
Tavuk
Bulgur pilavı
Ayran
Su 2 lt
Spor yok
Bu gün menüm
Sabah
Avuç ortası büyüklüğü tost
Yine avuc ortası büyüklüğü akıtma
Peynir
Zeytin
1 ck
bal
Akşam
Ton balık
Ayran
Su 2 lt
Spor yok.
Cuma menü yine pek ıyi değildi.
inşşallah hayırlısı rabbim utandırmasın hayırlısıyla gitsin.
Sadece gençler olsa heves derim anlarım. Düşkülerin çoğu 45 yaş üstü, 50 yaş üstü ve bir kısmı eşlerinden ayrı. Tamamen boş hayatlarO islere harcanan zaman ve enerji eğitime kendini gelistirmeye ülkesine ve ailesine faydalı olmaya harcanmiyo malesef bazı gencler sadece keyif ve eğlence istiyor herşeye uygun zaman ayirmak yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?