Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O islere harcanan zaman ve enerji eğitime kendini gelistirmeye ülkesine ve ailesine faydalı olmaya harcanmiyo malesef bazı gencler sadece keyif ve eğlence istiyor herşeye uygun zaman ayirmak yerine

Canım haklısın tabi herkes bünyesine ve imkanına göre beslenmeli olculu olduktan sonra kilo da alinmaz hareket sart sağlık için ona bahane yok
Evet özlemim herşeyden ölçülü yemek doğru geliyor bana tabi nekadar başarıyorum tartışılır. Bu arada kolay gelsin kuzucuğunu hayırlısıyla yerleştir.

Amin canim Allah razi olsun

Benim kilomu korumam için 1400 kalori almam gerekiyo ben bugünkü yediğim içtiğim ve varsa ölçtüm hesapladım 800 kalori yapıyo
Sabah 10.00
1domates
Bir haşlanmış yumurta
Ikı dilim peynir
5 zeytin
Bir dilim beyaz ekmek
Bir fincan cay

Saat 12
Ikı mandalina

Saat 15.30
Fırında but (1 tane)
Ekmek yok

Saat 16.30
Yeşil elma

Bir buçuk litre su 2 buçuğa tamamlayacam

Cuma menüsü

Sabah
Sut
Yulaf ezmesi
1 elma
1 avuç ici karışık kuruyemiş

Sonra
1 avuç büyüklüğü katmer
1 lokma peynir
3 çatal biber sosu

Öğlen
Ekmek arası balık

Akşam
Tavuk
Bulgur pilavı
Ayran

Su 2 lt

Spor yok

Bu gün menüm

Sabah
Avuç ortası büyüklüğü tost
Yine avuc ortası büyüklüğü akıtma
Peynir
Zeytin
1 ck
bal

Akşam
Ton balık
Ayran

Su 2 lt

Spor yok.

Cuma menü yine pek ıyi değildi.

Ben günü kapattım menü veriyorum
12.00; 2 yumurta 1kk sucuk 1 kk Kaşarlı omlet ekstra yag koymadim
3 çatal peynir
Domates salatalık
Yarım muz bir avuç üzüm tanesi

17.00; 1 tabak kuru fasulye
1 minik kase şakşuka
1 kase cacık
Az çiğ fındık

Şakşukayi kociş yaptı dün çok leziz olmus tam ekmek bandirmalikti
Su 3 litreyi bulur işim çok kızın bavulu yapılacak pazara çıkılacak ama bi yarım saat bari yürümek istiyorum
aeben

Akşama dengelemissin canim afiyet olsun ayrıca kolay gelsin

O islere harcanan zaman ve enerji eğitime kendini gelistirmeye ülkesine ve ailesine faydalı olmaya harcanmiyo malesef bazı gencler sadece keyif ve eğlence istiyor herşeye uygun zaman ayirmak yerine

Sadece gençler olsa heves derim anlarım. Düşkülerin çoğu 45 yaş üstü, 50 yaş üstü ve bir kısmı eşlerinden ayrı. Tamamen boş hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…