Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü kalabalık gözüküyor
Çok yemissin gibi sanki
Güzel menü
Sadece bal ile kaymak fazla geldi
Bide fıstık ezmesini 2 ara öğüne de koymuşsun
Oda fazla

yazınca kalabalık duruyor. 1 er çay kaşığıydı bak kaymak. ama tabi genel olarak dolu bir menü. balığı falan normalde ekmeksiz yerim ben. ama sanırım şu ara diretmemim anlamı yok. çünkü regl öncesi dönemdeyim iştah ondan çok açık. o yüzden öğünlerden ekmeği çıkaramıyorum. ben de memnun değilim.
10 gün demir hapını kesmeye karar verdim. en azından o zorlamasın. zaten sonra bir 2 hafta daha kullanır sonra tahlile giderim.

Verom o göbekte senin , yediklerinde . Sen şeçeceksin hangisini istiyorsan , bizim elimizden ancak uyarmak geliyor
Ama abla tartı 50 Lili gösterince göbek kalmazdı benim.bugün 59.6 gördüm ne yani anlamadım 58 olunca gider mi göbek . Demen o ki yedikleri mi azaltsam diyete sarilsam da gitmeyecek gibi. Mekik de cekeemiom

Menü bildirm
.sabah 10.00
1 yağda yumurta
Yarım tabak patates biber karışık fırında Kızartma
Ekmek 1 dilim kadar
1 kk kış helvasi
2 kk peynir
Aksam 16.00
2 lahmacun 1 ayran salata
Sonra acıktm tabi.
Sucuk ekmek ve günahlarım

Menümü yazayım

Uyanınca
Ilık ballı limonlu su

Kahvaltı
2 yk lorla bol maydanoz,sumaklı ve k.pul biberli.
Yeşil çay

Ara
1 elmadan, tarçınlı dilimler.
1 bardak sıcak su

Öğlen
Etli türlü
Salata

Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma

Akşam
Izgara balık
Salata

Ara
Çay

Su: 2 litre
Spor: yok

Son düzenleme:
İyi geceler

Misafirim var gelemedim
Menüm

Sabah
Maydonozlu omlet
Peynir, acı domates sos.

Öğlen
Peynirli çoban salata
Az üzüm

Akşam
Yr. Kokoreç ekmekli
Yr. Ayran

Gece 1avuç
Üzüm 2 ceviz.

Spor : 1,5 saat yürüyüş ( gün boyu 10000 adımı geçti )
Su 2 lt .

Kokoreç yiyecegim için gün boyu karbon almadım...

Afiyet olsun canım kokoreç hiç yemedim yiyen herkes çok güzel diyor ama bilmiyorum bağırsak olduğu için

Neredesiniz kızlar bir kaç gündür çok sessiz buralar tatilde bitti daha çok gelseniz buraya bakıp bakıp gidiyorum kimse olmayınca yazasımda gelmiyor
Misafirim var saram , yasemininde misafiri var . Küçük kızım yarın ehliyet sinavına girecek yarında çok gelemem

Neredesiniz kızlar bir kaç gündür çok sessiz buralar tatilde bitti daha çok gelseniz buraya bakıp bakıp gidiyorum kimse olmayınca yazasımda gelmiyor
Misafirim var saram , yasemininde misafiri var . Küçük kızım yarın ehliyet sinavına girecek yarında çok gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…