Misafirim var saram , yasemininde misafiri var . Küçük kızım yarın ehliyet sinavına girecek yarında çok gelemem
valla aslında yine güzel değil canım. kilo vermek için daha ayarlı yemeliyim biliyorum. ama sanırım regl öncesiyim. o nedenle bir türlü ekmeği çıkartamadım menülerden. hafta içi sanırım gelir. doymuyorumFulyacım bugun menünü daha toparlanmış gördüm
Öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim yorum içinnnafiyet olsun canım. pilav yemişsin keşke ekmekleri yemeseydin. yanında salata güzel giderdi ayrıca
reglin 2. Gününe kadar bende senin gibiyim fulyam anlıyorum canım durumunu
valla aslında yine güzel değil canım. kilo vermek için daha ayarlı yemeliyim biliyorum. ama sanırım regl öncesiyim. o nedenle bir türlü ekmeği çıkartamadım menülerden. hafta içi sanırım gelir. doymuyorumbu da sinirimi bozuyor kendimden nefret ettim. benim reglin öncesi hafta ve reglin 3. 4. gününe kadar böyle iştah karbo isteği tavan. sonra duruyor.
demir ilacına ara vericem bir 10 gün falan.
Hangisi ? 'SİZ DİYETTESİNİZ' mi?kimsecikler gelmiyor. en iyisi gidip Mehmet özün kitabını okuyayım. iyi geceler herkese
Zehracım almanyada yufkayı nerde yapıyorsunuz kuzum merak ettim ?Menum:
07.00
Filtre kahve
Kahvalti: 10.00
1 dilim kepekli ekmek peynirli
1 filtre kahve
Oglen 12.30
1 dilim peynirli kepekli ekmek
Su
Ara 15.00
1 filtre kahve
Aksam yemegi: 16.30
2 kaşik pilav
1 kanat
Salata
Su: 1 bucuk lt
Spor simdiye kadar 7030 adim
@gezegenfeza
moni
aeben
Sana güveniyoruz fatmacımKızlar davete gidiyorum yemeklerde diyetisyen imle anlastik inşallah tatlıya da hayır dersem zafer kazanmış gibi dönüm inşallah
Ne denirki herzamanki gibi çok makul ve dengeliBugunki menümü yazayim
Sabah 9.45
1 yumurta kk peynir 5 zeytin domates maydonoz yarim dilim ekmek
Ara
Sütlü kahve
Sade Kefir
Akşam 17 45
1 kepçe tarhana çorbası 3 köfte 2kasik yogurtlu koz patlican salata
2.5 lt su spor yapmadim ıns yapacam yazarim.
Hadi saraycam bu hafta takımımızı 1. Yapma haftasıBu akşam çok az yememe rağmen gayet iyi hissediyorum. Hemde cumartesi olmasına rağmen
Evet ya bu hafta cok iyi olmaliyim. cuma çok utandımHadi saraycam bu hafta takımımızı 1. Yapma haftası
Merhaba ezgicimBenim kilomu korumam için 1400 kalori almam gerekiyo ben bugünkü yediğim içtiğim ve varsa ölçtüm hesapladım 800 kalori yapıyo
Sabah 10.00
1domates
Bir haşlanmış yumurta
Ikı dilim peynir
5 zeytin
Bir dilim beyaz ekmek
Bir fincan cay
Saat 12
Ikı mandalina
Saat 15.30
Fırında but (1 tane)
Ekmek yok
Saat 16.30
Yeşil elma
Bir buçuk litre su 2 buçuğa tamamlayacam
Bende bendeEvet ya bu hafta cok iyi olmaliyim. cuma çok utandım
Menülerine salata, yogurt ekleyebilirsin gamzemSabah
1 tane krep
1 kk peynir
3 zeytin
Şekersiz cay
Ara
1 kepçe tarhana cçorbas
Akşam
3 kaşık güveç
1 bardak ayran
Su 2 lt
Ben çok severim . Ankarada Atatürk Orman çiftliği vardır meşhurdur.Afiyet olsun canım kokoreç hiç yemedim yiyen herkes çok güzel diyor ama bilmiyorum bağırsak olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?