Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ama abla tartı 50 Lili gösterince göbek kalmazdı benim.bugün 59.6 gördüm ne yani anlamadım 58 olunca gider mi göbek . Demen o ki yedikleri mi azaltsam diyete sarilsam da gitmeyecek gibi. Mekik de cekeemiom

CaniC spor yapmamız gerekir

Sana güveniyoruz fatmacım

Ama menü yazmıyorsun yine

Canım teşekkürler çok şükür yüzünün akıyla atlattım baklava ve böreğe hayır dedim çok şükür

Monicim menumu yazdim.Beni de + yapmayi unutma canimcim

kızlar bana akil veri abimin kızı heran kacabilir bunu bilipte onlara birsey diyememek cok zor kizimla paylasmis yegenim bana kesinlikle soyleme diyor kizim neyapmaliyim ..
onlarin sorunu damat cocugun ailesi hazir degilmis isteme için maddi yönden
cocukta acele ediyor bi yüzük takalim diye
aile bekletmek istiyor kızla cocuk bunalima girdiler onlarin tanisma oldu hayirlisi allahtan

Kaçmasın ya. Konuşmak lazım.

Salata dan nefret ediyorum aslında yemem lazım ama normalde günde iki bardak sütte vardır diyetimde ama bitmişti :)

Ben senin yerinde olsam bildiklerimi anneyle paylaşırım. Sonra ne yapacağınıza beraber karar verirsiniz. Benim kızımı arkamdan iş çevirerek damada ayarlamışlardı. Konuşsamda, gidip gelmemde hiçbirini affetmiyorum.

stress stress
yegenimde ,cocukta, yengemde beraber bizim tekstil atolyemizde calisiyoruz ..
benim konusup soylemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…