Ama abla tartı 50 Lili gösterince göbek kalmazdı benim.bugün 59.6 gördüm ne yani anlamadım 58 olunca gider mi göbek . Demen o ki yedikleri mi azaltsam diyete sarilsam da gitmeyecek gibi. Mekik de cekeemiom
Sana güveniyoruz fatmacım
Ama menü yazmıyorsun yine
Monicim menumu yazdim.Beni de + yapmayi unutma canimcim[td][/td]
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe moni + + . . . . . @Zhre_ - + . . . . . @Ssy8491 - - . . . . . @evinizinmimari - + . . . . . @divinity - - . . . . . @sara_28 + + . . . . . @Ya habibi - - . . . . . gamze21 - + . . . , . @Drdentist - - . . . . . Aylin42Konya + - . . . . . @aeben + + . . . . . Antepia27 - - . . . . . Sarayca + + . . . . . @vorones - + . . . . . @yasom7272 + + . . . . . @mavili38 - - . . . . . @ozlemkartal + + . . . . . @Ezgi osman + + . . . . . @guziss35 - - . . . . . @60kiloyum + + . . . , .
[/td]
Kaçmasın ya. Konuşmak lazım.kızlar bana akil veri abimin kızı heran kacabilir bunu bilipte onlara birsey diyememek cok zor kizimla paylasmis yegenim bana kesinlikle soyleme diyor kizim neyapmaliyim ..
onlarin sorunu damat cocugun ailesi hazir degilmis isteme için maddi yönden
cocukta acele ediyor bi yüzük takalim diye
aile bekletmek istiyor kızla cocuk bunalima girdiler onlarin tanisma oldu hayirlisi allahtan
AlkışlıyorumCaniC spor yapmamız gerekir
Canım teşekkürler çok şükür yüzünün akıyla atlattım baklava ve böreğe hayır dedim çok şükür
Salata dan nefret ediyorum aslında yemem lazım ama normalde günde iki bardak sütte vardır diyetimde ama bitmişti :)Merhaba ezgicim
Canım 35 yıllık diyet hayatımda şunu öğrendimki kl hesebi değil yiyeceklerin gl endeksi kilo vermede ve sağlıklı beslenmede daha iyi
Sabah beyaz ekmek yeme, kl. aynı gibi olsada tam bugday yahut çavdar yemelisin
Tavugunun yanında salata olmalı .
Ayrıca 800 kl. bir beslenme azdır bünyeyi kılıga sokar. Kilo verirsin ama geri alırsın!
Kizina basarilar diliyorum cnm.Benim yarin yine yemekli misafirlerim var.Ancak bu saatlerde girebilirim.Ama firsat bulursam bir ara ugrarim yineMisafirim var saram , yasemininde misafiri var . Küçük kızım yarın ehliyet sinavına girecek yarında çok gelemem
Ben senin yerinde olsam bildiklerimi anneyle paylaşırım. Sonra ne yapacağınıza beraber karar verirsiniz. Benim kızımı arkamdan iş çevirerek damada ayarlamışlardı. Konuşsamda, gidip gelmemde hiçbirini affetmiyorum.kızlar bana akil veri abimin kızı heran kacabilir bunu bilipte onlara birsey diyememek cok zor kizimla paylasmis yegenim bana kesinlikle soyleme diyor kizim neyapmaliyim ..
onlarin sorunu damat cocugun ailesi hazir degilmis isteme için maddi yönden
cocukta acele ediyor bi yüzük takalim diye
aile bekletmek istiyor kızla cocuk bunalima girdiler onlarin tanisma oldu hayirlisi allahtan
CaniC spor yapmamız gerekir
Canım teşekkürler çok şükür yüzünün akıyla atlattım baklava ve böreğe hayır dedim çok şükür
ablasiylami konussam evli ablasi var yegenimle konussa ..Kaçmasın ya. Konuşmak lazım.
Olabilir ablası mantıklı.ablasiylami konussam evli ablasi var yegenimle konussa ..
Annesiyle aranız iyiyse anneyle konuş,ablasiylami konussam evli ablasi var yegenimle konussa ..
Allah kolaylık versin böyle birşeye karar vermiş bi genci ikna etmek o kadar zor kiablasiylami konussam evli ablasi var yegenimle konussa ..
stress stressBen senin yerinde olsam bildiklerimi anneyle paylaşırım. Sonra ne yapacağınıza beraber karar verirsiniz. Benim kızımı arkamdan iş çevirerek damada ayarlamışlardı. Konuşsamda, gidip gelmemde hiçbirini affetmiyorum.
ablasiylami konussam evli ablasi var yegenimle konussa ..
Bende istiyoooommBen çok severim . Ankarada Atatürk Orman çiftliği vardır meşhurdur.
Ankaraya gel sana ısmarlayım saram
aynen canım benim once ablasiyla konusayimAllah kolaylık versin böyle birşeye karar vermiş bi genci ikna etmek o kadar zor ki
Insallah canim benim.Bu hafta bende cok utandim.6.olmak ne demek.Ilk 3 e bari girseydik.Ama bu hafta bomba gibi geliyoruz insallahOlsun yine iyi atlatmışsın yarın süper menüyle gelirsin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?