Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım

teşekkür ederim kaptanım dün çok çektim ama şimdi iyiyim sadece şişim geçecek inş.
Geçmiş olsun bacım.
Regl şişliği fena bende öyle oluyorum yogun günümde.
Rahatlarsın ama daha menepoza erken değilmi?

Taşikardin nasıl oldu geçtimi çarpıntın?

direk ve acil annesiyle konuş umut bacım.

Bu akşam çok az yememe rağmen gayet iyi hissediyorum. Hemde cumartesi olmasına rağmen

Ne güzel canım

Ben çok severim . Ankarada Atatürk Orman çiftliği vardır meşhurdur.
Ankaraya gel sana ısmarlayım saram

Teşekkür ederim canım inşallah bir gün oda olur teklif etmen bile yeterli

Menün güzel canım o koşturmacaya etli ekmek çoktan erimiştir inan bana

Ooo masallah saram iki saat iyi yurumusun cnm.Menune zaten dicek yok.Derse de aebencim der

Teşekkür ederim canım menünde bulgur pilavı fazlaydı ama çok özlemiştim ve bir yemek kaşığı zeytinyağı yla ve bol sebzeyle pişirdim

Tövbe tövbe kaçırmakda nedir ya Allahın emriyle isteyin olursa olur olmazsa olmaz Allah iyikerle karşılaştırsın canım hakkınızda hayırlısı olsun canım

annesine dogrudan diyemem belkide ama ablasina anlatsam
sabah ola hayirolsun sonucta benimde kizlarim var bilip susmak en acimasizlik olur

Bencede susma bunun yükünü ömür boyu taşırsın ben olsam annesine söylerdim

Tebrik ediyorum Fatmam işte benim Fatmam bu sahalara geri döndün bu hafta güzel bir eksiyle geleceksin inşallah kuzum benim

Şencam köftecisi. .. ko ko kooo korec bagirislari. Hele ki gece ise saat 2 gbi ne yenir . Allam ne pis boğazım uleee

Sen bu yemeye iyi kilo almıyorsun ben bu kadar yesem ohoooo şimdi kaç kiloydum kimbilir yinede maşallah canım

Kıyamam çok geçmiş olsun böylesi durumlarda rezene çayı iç canım midedeki ve bağırsaktaki gazı hemen çözüyor rahat edersin regl sancısı için ayaklarını sıcak tut sıcak su torbasını ayaklarının altına koy uzan dinlen kasların rahatlar sende rahatlarsın bitanem

Birumut55 kaçmayı okuyunca tüylerim diken diken oldu valla kaçanlara çok kızarım herşeyin bir orta yolu vardır .22 yaşında neyin kaçmasıymış ay çok sinirlendim sanki yangından mal kaçırıyorlar sen ablasıylada kimle konuşursan konuş onlar kafaya koymuş kaçacaklar ama bilip susamazsın inş kaçmadan bu işi halldebilirsiniz.

saol canım benim gece zaten sıcak su torbasıyla uyudum akşam rezene aklıma gelmedi ama kekik içtm biraz rahatlattı oda.

Fatmacım şimdilik arandaki 2 dl ekmeğin gözüme batsada diyetisyenin ne diyorsa aynını uygula canım , belki o ara senin davette saldırmanı engelledi .
Bu hafta aynen devam et sonuca bakalım , henüz diyetisyenin senin bünyeni tanıyamadı 8 ögün başlangıç listesi vermiş anladıgım kadarıyla .

Senin bünyen için fazla olsada seni doyurup cısları engellediği için başarılı olabilir , cumayı bekleyelim .bakalım aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…