Geçmiş olsun canımgünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....
dün bütün gün bağırsaklarımda bir bomba varmış gibi agrıyla dolandım ne yedim diye düşündüm gaz yapacak hiç bişey yemedim dedim ama ara ara ağrım şidetlendi pazara gittim misafirlerimle belki yürüyünce geçer diye kekik kaynattım içtim ıh yok malesef ağrı gittikçe arttı bir iğne batırsalar patlayacakmış gibi şiştim akşam 10da pat regl oldum 2aydır terleme ateş basması regl olmuyordum dedim heralde artık daha olmam gecede karın ağrısı bel ağrısı neyse sabah oldu hamdolsun .
teşekkür ederim kaptanım dün çok çektim ama şimdi iyiyim sadece şişim geçecek inş.Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun bacım.teşekkür ederim kaptanım dün çok çektim ama şimdi iyiyim sadece şişim geçecek inş.
Günaydın kaptanım kraliçem
Çok teşekkür ederim güvenin için ablacığım
Yaptır şu teli bak senin sopan eksikİşlerim bitmedi ama geçen haftaki kadar yoğun deyilim. Yazmasamda gece gündüz, düğünde, heryerde okuyorum. Hepinizden haberdarım, yazmakta zorlanıyorum.
direk ve acil annesiyle konuş umut bacım.kızlar bana akil veri abimin kızı heran kacabilir bunu bilipte onlara birsey diyememek cok zor kizimla paylasmis yegenim bana kesinlikle soyleme diyor kizim neyapmaliyim ..
onlarin sorunu damat cocugun ailesi hazir degilmis isteme için maddi yönden
cocukta acele ediyor bi yüzük takalim diye
aile bekletmek istiyor kızla cocuk bunalima girdiler onlarin tanisma oldu hayirlisi allahtan
Bu akşam çok az yememe rağmen gayet iyi hissediyorum. Hemde cumartesi olmasına rağmen
Ben çok severim . Ankarada Atatürk Orman çiftliği vardır meşhurdur.
Ankaraya gel sana ısmarlayım saram
Iyi aksamlar sevgili takimim.Yemekli misafirlerim yeni gitti,bende hemen teli elime aldim.Her zaman ki gibi once menumu yazayim.Sonra en keyifli şeyi yapmak,gecmisi okumak.Osledim vall
Sabah : 1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim misi ekmegi
2 catal bal
Ogle : Yogurtlu kabak sote (cok sevdim)
Sifir yag oluşu da guzel
Ara : 1 mandalina
1 cay bardagi sutlu kahve
Aksam : 1 karis uzunlugunda etli ekmek.
Eni de bir basimi derler ya o kadar
Misafirlerin yaninda baska bisey yemek olmazdi.
Su 1.5 lt Spor maalesef yok zaman olmadi
4650 adim.O da bi işe yaramaz zaten
aeben
Ooo masallah saram iki saat iyi yurumusun cnm.Menune zaten dicek yok.Derse de aebencim der
samsundan esimin halasi dediki beni cagirin mecbur
onu cagirdik geldi burda oturan halasida var esimin oda gelecek
biz kalabalik aileyiz zaten iyice curcuna olacak
biz karadenizli dünür olanlar ağrılı kv de kadin pek turkce bilmiyor
hayırlısıyla inşallah iyi geçer
vermezsek kacirakmis kizimizi
annesine dogrudan diyemem belkide ama ablasina anlatsam
sabah ola hayirolsun sonucta benimde kizlarim var bilip susmak en acimasizlik olur
Şencam köftecisi. .. ko ko kooo korec bagirislari. Hele ki gece ise saat 2 gbi ne yenir . Allam ne pis boğazım uleee
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....
dün bütün gün bağırsaklarımda bir bomba varmış gibi agrıyla dolandım ne yedim diye düşündüm gaz yapacak hiç bişey yemedim dedim ama ara ara ağrım şidetlendi pazara gittim misafirlerimle belki yürüyünce geçer diye kekik kaynattım içtim ıh yok malesef ağrı gittikçe arttı bir iğne batırsalar patlayacakmış gibi şiştim akşam 10da pat regl oldum 2aydır terleme ateş basması regl olmuyordum dedim heralde artık daha olmam gecede karın ağrısı bel ağrısı neyse sabah oldu hamdolsun .
saol canım benimNe güzel canım
Teşekkür ederim canım inşallah bir gün oda olur teklif etmen bile yeterli
Menün güzel canım o koşturmacaya etli ekmek çoktan erimiştir inan bana
Teşekkür ederim canım menünde bulgur pilavı fazlaydı ama çok özlemiştim ve bir yemek kaşığı zeytinyağı yla ve bol sebzeyle pişirdim
Tövbe tövbe kaçırmakda nedir ya Allahın emriyle isteyin olursa olur olmazsa olmaz Allah iyikerle karşılaştırsın canım hakkınızda hayırlısı olsun canım
Bencede susma bunun yükünü ömür boyu taşırsın ben olsam annesine söylerdim
Tebrik ediyorum Fatmam işte benim Fatmam bu sahalara geri döndün bu hafta güzel bir eksiyle geleceksin inşallah kuzum benim
Sen bu yemeye iyi kilo almıyorsun ben bu kadar yesem ohoooo şimdi kaç kiloydum kimbilir yinede maşallah canım
Kıyamam çok geçmiş olsun böylesi durumlarda rezene çayı iç canım midedeki ve bağırsaktaki gazı hemen çözüyor rahat edersin regl sancısı için ayaklarını sıcak tut sıcak su torbasını ayaklarının altına koy uzan dinlen kasların rahatlar sende rahatlarsın bitanem
bende içtim ama geri yatıp uyuyamamAccık da uyuyayım tiroit ilacımı içmek için uyanmıştım buraya bakmadan edemedim
saol canım benimgece zaten sıcak su torbasıyla uyudum akşam rezene aklıma gelmedi ama kekik içtm biraz rahatlattı oda.
bende içtim ama geri yatıp uyuyamamiyi uykular canım benim yerimede uyu
Fatmacım şimdilik arandaki 2 dl ekmeğin gözüme batsada diyetisyenin ne diyorsa aynını uygula canım , belki o ara senin davette saldırmanı engelledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?