Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü veriyorum
Sabah
2 bardak süt
1 şeftali
2 ceviz

Ara
1 ceviz 1 kayısı
Öğle

4 et köftesi
Salata
1.5 dlm tam buğday ekmeği

Ara
2 tam buğday ekmeği
Domates
Peynir

Akşam
1 kepçe yuvarlama
Patlıcan kebabı
Ayran
Yeşillik

Akşam aramızda yapmadım acikmadim
Şu 2.5 ltd civarinda

moni aeben sara_28

Bende buralardayım, divi de kayıp, gören duyan haber versin. Tel de bozuk, haber alamıyorum zaten.
Oğlumun tabletten giriyorum, sürekli nick yaz, şifre ver biraz zor oluyor
Gezegenfezacim nasilsin nerelerdesin cnm.Eskisi kadar girmiyorsun artik.Islerini bitirdin mi?Ozletme kendini

Kilon az gibi olsada yağın fazla göbek gitmemesi normal . Mekikte öekmen lazım tabiki spor şart toparlanma istiyorsan.
Evet abla. Hele ki az önce yediklerim. Ben haketmiom ya sizi . Bu takımın listesinde olmayı . Nefretlik bi nefsim var. Bi de hep yüz buluom abla. Bugün foruma gittik . Bi kaç parça kıyafet denedim aldım üst beden S alt 38 olunca . Yüz buluom. Tabi gobek içine çekince güzel duruo . Salınca fena ...

Gezegenfezacim nasilsin nerelerdesin cnm.Eskisi kadar girmiyorsun artik.Islerini bitirdin mi?Ozletme kendini
İşlerim bitmedi ama geçen haftaki kadar yoğun deyilim. Yazmasamda gece gündüz, düğünde, heryerde okuyorum. Hepinizden haberdarım, yazmakta zorlanıyorum.

Güzel bol bol. Menü. Hiç aç kalmamissn ama abla. Böyle kilo vermen zor.
Benim de yarin yemekli misafir gelecek . Kayış kopar gene benim

Allah da beni tombalak etse yeridir . Özür Özür . Hafta içi iyiyim gene ben ya. Hafta sonu cozutuyorum
Şu an deli gibi çiko yemek istiyorum ama buradaki arkadaşlardan uyandığım için yemiyorum. Üstelik listede bile deyilim. Sende artık biraz sorumluluğunun farkına varsan

Mimar kuzum iki ögün yiyorsun akşamıda erken kapatıyorsun . Senin artı geldiğini görmedim sanırım o yüzden ben pilavına ekmegine bişi demiyorum sen işini bilirsin diyip cumaya topu sana atıyorum:
Çok teşekkür ederim güvenin için ablacığım

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....
dün bütün gün bağırsaklarımda bir bomba varmış gibi agrıyla dolandım ne yedim diye düşündüm gaz yapacak hiç bişey yemedim dedim ama ara ara ağrım şidetlendi pazara gittim misafirlerimle belki yürüyünce geçer diye kekik kaynattım içtim ıh yok malesef ağrı gittikçe arttı bir iğne batırsalar patlayacakmış gibi şiştim akşam 10da pat regl oldum 2aydır terleme ateş basması regl olmuyordum dedim heralde artık daha olmam gecede karın ağrısı bel ağrısı neyse sabah oldu hamdolsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…