annesine dogrudan diyemem belkide ama ablasina anlatsamBence de annesi ile konusmalisin
Sonunda senin başın ağrır
Çok.ciddi bı durum bu
21 yasindalarKaç yaşında bu gençler
annesine dogrudan diyemem belkide ama ablasina anlatsam
sabah ola hayirolsun sonucta benimde kizlarim var bilip susmak en acimasizlik olur
Gezegenfezacim nasilsin nerelerdesin cnm.Eskisi kadar girmiyorsun artik.Islerini bitirdin mi?Ozletme kendiniBende buralardayım, divi de kayıp, gören duyan haber versin. Tel de bozuk, haber alamıyorum zaten.
Oğlumun tabletten giriyorum, sürekli nick yaz, şifre ver biraz zor oluyor
Evet abla. Hele ki az önce yediklerim. Ben haketmiom ya sizi . Bu takımın listesinde olmayı . Nefretlik bi nefsim var. Bi de hep yüz buluom abla. Bugün foruma gittik . Bi kaç parça kıyafet denedim aldım üst beden S alt 38 olunca . Yüz buluom. Tabi gobek içine çekince güzel duruo . Salınca fena ...Kilon az gibi olsada yağın fazla göbek gitmemesi normal . Mekikte öekmen lazım tabiki spor şart toparlanma istiyorsan.
Insallah canim benim.Bu hafta bende cok utandim.6.olmak ne demek.Ilk 3 e bari girseydik.Ama bu hafta bomba gibi geliyoruz insallah
Şencam köftecisi. .. ko ko kooo korec bagirislari. Hele ki gece ise saat 2 gbi ne yenir . Allam ne pis boğazım uleeeBen çok severim . Ankarada Atatürk Orman çiftliği vardır meşhurdur.
Ankaraya gel sana ısmarlayım saram
İşlerim bitmedi ama geçen haftaki kadar yoğun deyilim. Yazmasamda gece gündüz, düğünde, heryerde okuyorum. Hepinizden haberdarım, yazmakta zorlanıyorum.Gezegenfezacim nasilsin nerelerdesin cnm.Eskisi kadar girmiyorsun artik.Islerini bitirdin mi?Ozletme kendini
Güzel bol bol. Menü. Hiç aç kalmamissn ama abla. Böyle kilo vermen zor.
InsallaahhBu hafta mende oyle tahmin ediyorum 1. Gelecek inşallah canım
Şencam köftecisi. .. ko ko kooo korec bagirislari. Hele ki gece ise saat 2 gbi ne yenir . Allam ne pis boğazım uleee
Aslansin cansin ablamİşlerim bitmedi ama geçen haftaki kadar yoğun deyilim. Yazmasamda gece gündüz, düğünde, heryerde okuyorum. Hepinizden haberdarım, yazmakta zorlanıyorum.
Anladim cnm tabletten dolayiİşlerim bitmedi ama geçen haftaki kadar yoğun deyilim. Yazmasamda gece gündüz, düğünde, heryerde okuyorum. Hepinizden haberdarım, yazmakta zorlanıyorum.
Allah da beni tombalak etse yeridir . Özür Özür . Hafta içi iyiyim gene ben ya. Hafta sonu cozutuyorumDünyayı yedin hala yemek sayıklıyon
Şu an deli gibi çiko yemek istiyorum ama buradaki arkadaşlardan uyandığım için yemiyorum. Üstelik listede bile deyilim. Sende artık biraz sorumluluğunun farkına varsanAllah da beni tombalak etse yeridir . Özür Özür . Hafta içi iyiyim gene ben ya. Hafta sonu cozutuyorum
İyi gecelerHepinize hayirli geceler kizlaarr
Çok teşekkür ederim güvenin için ablacığımMimar kuzum iki ögün yiyorsun akşamıda erken kapatıyorsun . Senin artı geldiğini görmedim sanırım o yüzden ben pilavına ekmegine bişi demiyorum sen işini bilirsin diyip cumaya topu sana atıyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?