Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Misafirim var saram , yasemininde misafiri var . Küçük kızım yarın ehliyet sinavına girecek yarında çok gelemem
kızına başarılar dilerim canım kolayca geçer inşallah
canım konuyu okudum,o yaşlarda sağlıklı karar veremiyor bazan gençler,ilerde çok sıkıntı çekebilir,ama naçizane tavsiyem bu işe tüm ailenin karışmaması o zaman gerginlik artar,yeğeninle aran iyiyse sen bi konuş,en azından bir yüzük takılacağına ve mümkün olan en kısa sürede evliliğin gerçekleşeceğine dair ikna etmeye çalış başka hiçbişeyi dinlemez şu anda, eğer ailesi tamamen karşı değilse tabi,annesiyle de konuş,hatta damat adayıyla da,yoksa hatırlı biri de konuşabilir,maddi durum iyi değilse bi alternatif bulunur,ama bilip de kayıtsız kalma
Tek uyumayan biz değilik pazar oazar 15 ziyaretci bu saatde .

Bizi dışardan okuyanlarada selam olsun kilo sorununuz varsa bekleriz
abovv pazar zabahın köründe ziyaretçilersenin anaç anaç yorumlarını yerim bu arada

Ben kahvaltı hazırlama kaçar , hepinize şimdidsn iyi pazarlar sevdiklerinizle
afiyet olsun canım,ben de birazdan kalkayım da gece salona yığdığım eşyaları valizleyeyim
Antepia27 canım daveti çok güzel idare etmişsin örnek oldun tebrik ediyorumbende eksilmeye devam ediyorum
yasom7272 canım geçmiş olsun bende aynı süreçteyim işte bi oluyo iki ay olmuyo bitti derken pat gene oluyo bir de bende günler öncesi şişlik başlıyo böyle bir rahatsızlık hissi devamlı
moni kaptanım menülerin şahane
okuduklarımdan hatırlayamadıklarıma da koca koca galpler bırakayım sizi seviyorum,bugün geceye kadar gelemem

Canım dediğin gibi menim yaptığım diyetlere göre biraz fazla ama kacamaklarimi engellerse devam inşallah

Teşekkürler canım benim

Günaydın hayırlı sabahlar
Mutlu pazarlar sevgili takımım
Bugünde yeğenim ünv gidecek biz davet ettik abimler i
Dün çok şükür
Biber domates közlenmiş patlican turşu kış hazırlıkları m bitti
Bugünde temizlik ve yemek hazırlıkları yoğun bir gün olacak
Hepimize kolay gelsin
Her fırsatta evin bir yerlerini döküp temizliyorum

Kolay gelsin ablam bende bunaldim çocuklardan sinilerim bozuldu iyce cocuklara biraz bakan olsa hep bana kaliyo hersey.kendime vakit ayiramiyorum....

Yeğeninin üniv. hayırlı olsun canım sanada kolay gelsin diyetini unutma tamammı

Kolay gelsin ablam bende bunaldim çocuklardan sinilerim bozuldu iyce cocuklara biraz bakan olsa hep bana kaliyo hersey.kendime vakit ayiramiyorum....
Ayy canım bilmem mi ilgi isteyen çocuklar yardım etmeyen eş bitmeyen temizlikler zor bir süreç gecicek canım
Ve arada kaybolan kadın canım ancak kendimi düşünmeye başladığımda yas 40 i gecmis ve hala spor yapamıyor um

Yeğeninin üniv. hayırlı olsun canım sanada kolay gelsin diyetini unutma tamammı
Teşekkürler canım
Diyeti inşallah hallederim birde spor yapabilsem

merhaba arkadaşlar..sayfayı okuyordum bir merhaba diyeyim dedim.ben de zayıflama yarışmalarına çok kez katıldım ama bir süre sonra sıkılıp bırakıyorum o yüzden sohbete katılmak benim için daha iyi ..diyetisyen diyetiyle kilo vermeye çalışıyorum ama bugun ekmek yememeye karar verdim bakalım nolcak..kilom 83.5..herkese bu yolculukta başarılar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…