günaydın iyi pazarlar hanımlar sütlü kahvemi aldım geldim biraz geçmişe bakayım
kızına başarılar dilerim canım kolayca geçer inşallahMisafirim var saram , yasemininde misafiri var . Küçük kızım yarın ehliyet sinavına girecek yarında çok gelemem
canım konuyu okudum,o yaşlarda sağlıklı karar veremiyor bazan gençler,ilerde çok sıkıntı çekebilir,ama naçizane tavsiyem bu işe tüm ailenin karışmaması o zaman gerginlik artar,yeğeninle aran iyiyse sen bi konuş,en azından bir yüzük takılacağına ve mümkün olan en kısa sürede evliliğin gerçekleşeceğine dair ikna etmeye çalış başka hiçbişeyi dinlemez şu anda, eğer ailesi tamamen karşı değilse tabi,annesiyle de konuş,hatta damat adayıyla da,yoksa hatırlı biri de konuşabilir,maddi durum iyi değilse bi alternatif bulunur,ama bilip de kayıtsız kalma21 yasindalar
abovv pazar zabahın köründe ziyaretçilerTek uyumayan biz değilik pazar oazar 15 ziyaretci bu saatde.
Bizi dışardan okuyanlarada selam olsunkilo sorununuz varsa bekleriz
afiyet olsun canım,ben de birazdan kalkayım da gece salona yığdığım eşyaları valizleyeyimBen kahvaltı hazırlama kaçar , hepinize şimdidsn iyi pazarlar sevdiklerinizle
Fatmacım şimdilik arandaki 2 dl ekmeğin gözüme batsada diyetisyenin ne diyorsa aynını uygula canım , belki o ara senin davette saldırmanı engelledi.
Bu hafta aynen devam et sonuca bakalım , henüz diyetisyenin senin bünyeni tanıyamadı 8 ögün başlangıç listesi vermiş anladıgım kadarıyla .
Senin bünyen için fazla olsada seni doyurup cısları engellediği için başarılı olabilir , cumayı bekleyelim .bakalım aynen devam
kızına başarılar dilerim canım kolayca geçer inşallah
canım konuyu okudum,o yaşlarda sağlıklı karar veremiyor bazan gençler,ilerde çok sıkıntı çekebilir,ama naçizane tavsiyem bu işe tüm ailenin karışmaması o zaman gerginlik artar,yeğeninle aran iyiyse sen bi konuş,en azından bir yüzük takılacağına ve mümkün olan en kısa sürede evliliğin gerçekleşeceğine dair ikna etmeye çalış başka hiçbişeyi dinlemez şu anda, eğer ailesi tamamen karşı değilse tabi,annesiyle de konuş,hatta damat adayıyla da,yoksa hatırlı biri de konuşabilir,maddi durum iyi değilse bi alternatif bulunur,ama bilip de kayıtsız kalma
abovv pazar zabahın köründe ziyaretçilersenin anaç anaç yorumlarını yerim bu arada
afiyet olsun canım,ben de birazdan kalkayım da gece salona yığdığım eşyaları valizleyeyim
Antepia27 canım daveti çok güzel idare etmişsin örnek oldun tebrik ediyorum bende eksilmeye devam ediyorum
yasom7272 canım geçmiş olsun bende aynı süreçteyim işte bi oluyo iki ay olmuyo bitti derken pat gene oluyo bir de bende günler öncesi şişlik başlıyo böyle bir rahatsızlık hissi devamlı
moni kaptanım menülerin şahane
okuduklarımdan hatırlayamadıklarıma da koca koca galpler bırakayımsizi seviyorum,bugün geceye kadar gelemem
Günaydın hayırlı sabahlar
Mutlu pazarlar sevgili takımım
Bugünde yeğenim ünv gidecek biz davet ettik abimler i
Dün çok şükür
Biber domates közlenmiş patlican turşu kış hazırlıkları m bitti
Bugünde temizlik ve yemek hazırlıkları yoğun bir gün olacak
Hepimize kolay gelsin
Her fırsatta evin bir yerlerini döküp temizliyorum
Günaydın hayırlı sabahlar
Mutlu pazarlar sevgili takımım
Bugünde yeğenim ünv gidecek biz davet ettik abimler i
Dün çok şükür
Biber domates közlenmiş patlican turşu kış hazırlıkları m bitti
Bugünde temizlik ve yemek hazırlıkları yoğun bir gün olacak
Hepimize kolay gelsin
Her fırsatta evin bir yerlerini döküp temizliyorum
Ayy canım bilmem mi ilgi isteyen çocuklar yardım etmeyen eş bitmeyen temizlikler zor bir süreç gecicek canımKolay gelsin ablam bende bunaldim çocuklardan sinilerim bozuldu iyce cocuklara biraz bakan olsa hep bana kaliyo hersey.kendime vakit ayiramiyorum....
Teşekkürler canımYeğeninin üniv. hayırlı olsun canım sanada kolay gelsin diyetini unutma tamammı
Hemen bacın mi oldu
sabahtan pazara gittik. tazecik sebzeler, köy salatalığı, doğal semiz falan aldım. çok lezzetli görünüyorlar
teşekkür ederim canım. bir süredir gidemiyordum. bugün gittim iyi oldu.Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?