Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim ozlemcim dün çok kotuydu hamdolsun şimdi iyiyim hafif agrım var okadarda olsun.

Fatmacim dünü iyi atlatmışsın tbr ederim bugünü de atlatırsan kocaman alkis

Merhaba canım
Teşekkürler iyi dileklerin için

Fatmacim dünü iyi atlatmışsın tbr ederim bugünü de atlatırsan kocaman alkis

Atlatirim İnşallah

slm hg diniz sohbete gelin menülerinizi paylaşın burdaki motivasyon hiç bi yerde yok

Sen nerdesin bakim ablan belediyeye ilan verdi nerdeyse müge anliya çıkacaktı kardeşim kayıp diye
Hiç haberim yok valla
Fırsat bulamadım dün doğum yapan Yiğenimin yanına gittik ..evi bana baya uzak pert oldum yolda
Ne kadar yorduysam akşam 8 de uyumuş kalmışım
11 de uyandım namaz kıldım benim küçük kızın dizleri ayakları ağrıyor ona masaj yaparken onun yatağında uyumuş kalmışım
Sabahta kahvaltıyı yapıp düğüne geldik
Geçen gün bisuru mesaj alıntıladim onlara cevap yazamadım hiç fırsatım olmadı
Bazen yapacak iş bulamıyorum bu son 3 gündür başımı kaşiycak vaktim yok malesef
Akşama da kaynanamlar gelecekmiş
Şimdi yoldayım eve gidip ev temizleyip hazırlık yapacam

@Ssy8491 canm seni en iyi ben anlarım bende tedavi gördüm benimde çocuğun olmadi.bu konuda sana her türlü yardımcı olabilirim.simdı 2evladim var çok şükür.rabbim nasip etsin ins

Huhuu banada taktik tüyo falan versene
Çok şükür var 2 tane Allah önce olmayanlara versin ama benimde içime 2 sene önce sevgisi düştü
Yine anne olmak istiyorum
27 ay önce karar verdik üçüncü bebeğe
1 sene kendiliğinden hamile kalamadim
1 sene de tedavi oldum yine olmadı

@Ssy8491 canım geçen gün mesajını alıntıladim sonra silinmiş çok gerilerde kaldı tekrar bakıp alıntılayamadim
Hayırlı olsun inşallah rabbim işinizi kolaylastirsin sana ikiz bebek nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun yasomcum

Amin canım, inşallah sende başarırsın. Her zaman sohbete beklerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…