Teşekkür ederim ozlemcim dün çok kotuydu hamdolsun şimdi iyiyim hafif agrım var okadarda olsun.kızına başarılar dilerim canım kolayca geçer inşallah
canım konuyu okudum,o yaşlarda sağlıklı karar veremiyor bazan gençler,ilerde çok sıkıntı çekebilir,ama naçizane tavsiyem bu işe tüm ailenin karışmaması o zaman gerginlik artar,yeğeninle aran iyiyse sen bi konuş,en azından bir yüzük takılacağına ve mümkün olan en kısa sürede evliliğin gerçekleşeceğine dair ikna etmeye çalış başka hiçbişeyi dinlemez şu anda, eğer ailesi tamamen karşı değilse tabi,annesiyle de konuş,hatta damat adayıyla da,yoksa hatırlı biri de konuşabilir,maddi durum iyi değilse bi alternatif bulunur,ama bilip de kayıtsız kalma
abovv pazar zabahın köründe ziyaretçilersenin anaç anaç yorumlarını yerim bu arada
afiyet olsun canım,ben de birazdan kalkayım da gece salona yığdığım eşyaları valizleyeyim
Antepia27 canım daveti çok güzel idare etmişsin örnek oldun tebrik ediyorum bende eksilmeye devam ediyorum
yasom7272 canım geçmiş olsun bende aynı süreçteyim işte bi oluyo iki ay olmuyo bitti derken pat gene oluyo bir de bende günler öncesi şişlik başlıyo böyle bir rahatsızlık hissi devamlı
moni kaptanım menülerin şahane
okuduklarımdan hatırlayamadıklarıma da koca koca galpler bırakayımsizi seviyorum,bugün geceye kadar gelemem
Afiyet olsun canım kan olsun kilo olmasinama pazar pahalıydı yine de. Allah hepimize ama özellikle dar gelirliye yardım etsin
Fatmacim dünü iyi atlatmışsın tbr ederim bugünü de atlatırsan kocaman alkisGünaydın hayırlı sabahlar
Mutlu pazarlar sevgili takımım
Bugünde yeğenim ünv gidecek biz davet ettik abimler i
Dün çok şükür
Biber domates közlenmiş patlican turşu kış hazırlıkları m bitti
Bugünde temizlik ve yemek hazırlıkları yoğun bir gün olacak
Hepimize kolay gelsin
Her fırsatta evin bir yerlerini döküp temizliyorum
Sen nerdesin bakim ablan belediyeye ilan verdi nerdeyse müge anliyaEvde değilim iki gündür eve gidince menumu yazarımaeben
merhaba arkadaşlar..sayfayı okuyordum bir merhaba diyeyim dedim.ben de zayıflama yarışmalarına çok kez katıldım ama bir süre sonra sıkılıp bırakıyorum o yüzden sohbete katılmak benim için daha iyi ..diyetisyen diyetiyle kilo vermeye çalışıyorum ama bugun ekmek yememeye karar verdim bakalım nolcak..kilom 83.5..herkese bu yolculukta başarılar dilerim..
Fatmacim dünü iyi atlatmışsın tbr ederim bugünü de atlatırsan kocaman alkis
slm hg diniz sohbete gelin menülerinizi paylaşın burdaki motivasyon hiç bi yerde yokmerhaba arkadaşlar..sayfayı okuyordum bir merhaba diyeyim dedim.ben de zayıflama yarışmalarına çok kez katıldım ama bir süre sonra sıkılıp bırakıyorum o yüzden sohbete katılmak benim için daha iyi ..diyetisyen diyetiyle kilo vermeye çalışıyorum ama bugun ekmek yememeye karar verdim bakalım nolcak..kilom 83.5..herkese bu yolculukta başarılar dilerim..
Hiç haberim yok vallaSen nerdesin bakim ablan belediyeye ilan verdi nerdeyse müge anliyaçıkacaktı kardeşim kayıp diye
@Ssy8491 canm seni en iyi ben anlarım bende tedavi gördüm benimde çocuğun olmadi.bu konuda sana her türlü yardımcı olabilirim.simdı 2evladim var çok şükür.rabbim nasip etsin ins
Geçmiş olsun yasomcumgünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....
dün bütün gün bağırsaklarımda bir bomba varmış gibi agrıyla dolandım ne yedim diye düşündüm gaz yapacak hiç bişey yemedim dedim ama ara ara ağrım şidetlendi pazara gittim misafirlerimle belki yürüyünce geçer diye kekik kaynattım içtim ıh yok malesef ağrı gittikçe arttı bir iğne batırsalar patlayacakmış gibi şiştim akşam 10da pat regl oldum 2aydır terleme ateş basması regl olmuyordum dedim heralde artık daha olmam gecede karın ağrısı bel ağrısı neyse sabah oldu hamdolsun .
Hafta ortası haber gelir diye ümit ediyorum
Amin canım, inşallah sende başarırsın. Her zaman sohbete beklerızmerhaba arkadaşlar..sayfayı okuyordum bir merhaba diyeyim dedim.ben de zayıflama yarışmalarına çok kez katıldım ama bir süre sonra sıkılıp bırakıyorum o yüzden sohbete katılmak benim için daha iyi ..diyetisyen diyetiyle kilo vermeye çalışıyorum ama bugun ekmek yememeye karar verdim bakalım nolcak..kilom 83.5..herkese bu yolculukta başarılar dilerim..
Kız senin bacın benimde bacım olmuyormuHemen bacın mi olduaşkolsun
Hani seninde bacindim
Amin canım, ilk defa seninle aynı fikirdeyimama pazar pahalıydı yine de. Allah hepimize ama özellikle dar gelirliye yardım etsin
Hee direkten döndü, eşimin telden aradım, neler karıştırıyor haber aldımSen nerdesin bakim ablan belediyeye ilan verdi nerdeyse müge anliyaçıkacaktı kardeşim kayıp diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?