Hemen bacın mi olduaşkolsun
Hani seninde bacindim
ama pazar pahalıydı yine de. Allah hepimize ama özellikle dar gelirliye yardım etsin
Ablam yaa
sagol canım..evet menülerimi paylaşayım ben de hem sohbet ederiz..slm hg diniz sohbete gelin menülerinizi paylaşın burdaki motivasyon hiç bi yerde yok
sagol canım..evet menülerimi paylaşayım ben de hem sohbet ederiz..
bugun kahvaltım
2 yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
çay
ara
turk kahvesi
öğle
2 angelic erik
1 ceviz 5-6 badem
yuruyus yaptım daha acıkmadım acıkınca ızgara et ,salata , yogurt yemeyi planlıyorum..saatli yemek degil de acıkınca yemek yemeyi deneyeceğim..
Bende bu hafta ortasından çok ümitliyim bakalımHafta ortası haber gelir diye ümit ediyorum
Oluyor ama bi bacimiz divişimiz demek var bide baciN demek var yaniKız senin bacın benimde bacım olmuyormu
He iyi ettin hemen aradı eniştemin telefondan ulaştı bana
kilo olmasın valla. kana ihtiyacım var zaten kan olsunAfiyet olsun canım kan olsun kilo olmasin
INŞAALLAH ablam benim hepinizin güzel duaları için teşekkür ederim ALLAH razı olsun ❤Huhuu banada taktik tüyo falan versene
Çok şükür var 2 tane Allah önce olmayanlara versin ama benimde içime 2 sene önce sevgisi düştü
Yine anne olmak istiyorum
27 ay önce karar verdik üçüncü bebeğe
1 sene kendiliğinden hamile kalamadim
1 sene de tedavi oldum yine olmadı
Hercai91 canım geçen gün mesajını alıntıladim sonra silinmiş çok gerilerde kaldı tekrar bakıp alıntılayamadim
Hayırlı olsun inşallah rabbim işinizi kolaylastirsin sana ikiz bebek nasip etsin inşallah
afiyet olsun arkadaşım güzel menü kendinide tanıtsan seni tanısak olurmu?sagol canım..evet menülerimi paylaşayım ben de hem sohbet ederiz..
bugun kahvaltım
2 yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
çay
ara
turk kahvesi
öğle
2 angelic erik
1 ceviz 5-6 badem
yuruyus yaptım daha acıkmadım acıkınca ızgara et ,salata , yogurt yemeyi planlıyorum..saatli yemek degil de acıkınca yemek yemeyi deneyeceğim..
saracım gene güzel menü maşallahMenü yazayım
Sabah
Bol otlu omlet
3 tane çeri domates
İki fincan şekersiz çay
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Bir bardak şekersiz süt
Öğle
Bir kutu ton balığı
Bir kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası
Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış kabak
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben Antepia27 yasom7272
Aminnn bitanem ALLAH razı olsun dua edin bana şimdiden heyecan kapladı beni daha 2 ay var transfere amaHercai91 canm seni en iyi ben anlarım bende tedavi gördüm benimde çocuğun olmadi.bu konuda sana her türlü yardımcı olabilirim.simdı 2evladim var çok şükür.rabbim nasip etsin ins
canım benim allah kolaylık versin bebeğinizde hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyütün canımHiç haberim yok valla
Fırsat bulamadım dün doğum yapan Yiğenimin yanına gittik ..evi bana baya uzak pert oldum yolda
Ne kadar yorduysam akşam 8 de uyumuş kalmışım
11 de uyandım namaz kıldım benim küçük kızın dizleri ayakları ağrıyor ona masaj yaparken onun yatağında uyumuş kalmışım
Sabahta kahvaltıyı yapıp düğüne geldik
Geçen gün bisuru mesaj alıntıladim onlara cevap yazamadım hiç fırsatım olmadı
Bazen yapacak iş bulamıyorum bu son 3 gündür başımı kaşiycak vaktim yok malesef
Akşama da kaynanamlar gelecekmiş
Şimdi yoldayım eve gidip ev temizleyip hazırlık yapacam
teşekkür ederim gezegenim hafta sonum berbat geçti hayırlısı bakalım.Geçmiş olsun yasomcum
rabbim hayırlısıyla kucağınıza versin canım benimmmAminnn bitanem ALLAH razı olsun dua edin bana şimdiden heyecan kapladı beni daha 2 ay var transfere ama
afiyet olsun arkadaşım güzel menü kendinide tanıtsan seni tanısak olurmu?
saracım gene güzel menü maşallahbu arada iyi eğlenceler canım güzelce stres at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?