Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün havada çok güzel bir huzur var sadece doğayı dinlemek kelebeklerin uçuşunu izlemek masmavi gökyüzünde güneşin pırıl pırıl olması çok güzel çıkıp biraz yürüdüm nefes egzersizi yaptım çok iyi geldi akşamada düğüne gidiyorum dans horon derken bayağı kalori harcarım ohhhh mis

slm hg diniz sohbete gelin menülerinizi paylaşın burdaki motivasyon hiç bi yerde yok
sagol canım..evet menülerimi paylaşayım ben de hem sohbet ederiz..

bugun kahvaltım

2 yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
çay

ara
turk kahvesi

öğle
2 angelic erik
1 ceviz 5-6 badem
yuruyus yaptım daha acıkmadım acıkınca ızgara et ,salata , yogurt yemeyi planlıyorum..saatli yemek degil de acıkınca yemek yemeyi deneyeceğim..

Hoşgeldiniz aramıza bu arada menünüz güzel

Hafta ortası haber gelir diye ümit ediyorum
Bende bu hafta ortasından çok ümitliyim bakalım
Dr kontrolune gidecez korktugumuza ugramak inşallah
Kız senin bacın benimde bacım olmuyormu
Oluyor ama bi bacimiz divişimiz demek var bide baciN demek var yani
Aynen bacımı bacıma şikayet ettim nolmuş yaneee divinity
He iyi ettin hemen aradı eniştemin telefondan ulaştı bana

Menü yazayım
Sabah
Bol otlu omlet
3 tane çeri domates
İki fincan şekersiz çay

Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Bir bardak şekersiz süt

Öğle
Bir kutu ton balığı
Bir kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası

Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış kabak

Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş

aeben Antepia27 yasom7272

Menü
Sabah
Bir kase nesfit yulaflı

Öğlen 12.30
Melemen
Bir dilim peynir
5 zeytin
3 dilim Tam buğday ekmeği

Akşam yok

Öğün aralarında
Yeşil elma ve tek şekerli menengic kahvesi
Bir bardak Yarım yağlı sut

2 litre su

kaç saattir mutfakta iş yapıyorum aldığım 2 kilo taze börülceyi ayıkladım. haşlandı derin dondurucuya kondu. evde karakabak vardı. onun iki dilimiyle kabak köftesi yaptım. hazırla pişir bulaşığını yıka derken bu saat oldu ev işleri zor yaa daha duş alıcam üşeniyom

INŞAALLAH ablam benim hepinizin güzel duaları için teşekkür ederim ALLAH razı olsun ❤

afiyet olsun arkadaşım güzel menü kendinide tanıtsan seni tanısak olurmu?

saracım gene güzel menü maşallah bu arada iyi eğlenceler canım güzelce stres at.

Hercai91 canm seni en iyi ben anlarım bende tedavi gördüm benimde çocuğun olmadi.bu konuda sana her türlü yardımcı olabilirim.simdı 2evladim var çok şükür.rabbim nasip etsin ins
Aminnn bitanem ALLAH razı olsun dua edin bana şimdiden heyecan kapladı beni daha 2 ay var transfere ama

canım benim allah kolaylık versin bebeğinizde hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyütün canım

eee menüye gelelim bugün biraz düzensiz oldu yemek saatlerim misafirlerim geç kalktı.
sabah11.30
1 yumurta kk peynir 4 zeytin domates maydonoz yarım dilim tb ekmeği
ara
sade türk kahvesi
akşam17.00
5 6 kaşık taze fasülye 1 kaşık erişte makarna( misafirlerim kendi getirdi yemesem ayıp olur diye 1 yemek kaşık aldım) roka salatası domatesli 1 yemek kaşıgıda köz patlıcan yoğurtlu.
2 lt su spor yok

aeben moni sara @ gezegenfeza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…