eee menüye gelelimbugün biraz düzensiz oldu yemek saatlerim misafirlerim geç kalktı.
sabah11.30
1 yumurta kk peynir 4 zeytin domates maydonoz yarım dilim tb ekmeği
ara
sade türk kahvesi
akşam17.00
5 6 kaşık taze fasülye 1 kaşık erişte makarna( misafirlerim kendi getirdi yemesem ayıp olur diye 1 yemek kaşık aldım) roka salatası domatesli 1 yemek kaşıgıda köz patlıcan yoğurtlu.
2 lt su spor yok
aeben moni @sara @ gezegenfeza
haha kafa yerinde değil kusura bakma cnmBenim yerime başkasını etiketlemişsinmenüne gelince erişte dışında güzel ama onuda az yediğin için sıkıntı olmaz canım benim
afiyet olsun arkadaşım güzel menü kendinide tanıtsan seni tanısak olurmu?
bence de kendimi tanıtayım değil mi:
istanbul sarıyer deyim. sınıf öğretmeniyim..kırklı yaşlardayım (kusurat vermeyim şimdi)
biri erkek biri kız iki çocuğum var.oğlum yurt dışında yaşıyor,sekizinci sınıfa giden kızım ve annemle birlikte yaşıyoruz..sigarayı bırakmaya çalışırken bayaa bir kilo aldım..onları vermeye çalışıyorum.
bugün ekmeksiz bir gün geçirdim.akşam yemeğinde et ve cacık yedim..benim için büyük başarı ekmeksiz doymayacağımı sanırdım ama doydum
saracım gene güzel menü maşallahbu arada iyi eğlenceler canım güzelce stres at.
hoşbulduk canım sağolangelic2 hoş geldin
angelic2 2 angelic erik yemiş. Kim kimi yemişsagol canım..evet menülerimi paylaşayım ben de hem sohbet ederiz..
bugun kahvaltım
2 yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
çay
ara
turk kahvesi
öğle
2 angelic erik
1 ceviz 5-6 badem
yuruyus yaptım daha acıkmadım acıkınca ızgara et ,salata , yogurt yemeyi planlıyorum..saatli yemek degil de acıkınca yemek yemeyi deneyeceğim..
afiyet olsun arkadaşım güzel menü kendinide tanıtsan seni tanısak olurmu?
Cuma gecesi eşimde senin gibi sancılandı, az daha apandisit diye acile gidecektik, neyseki sabaha bişey kalmadı. Ama onun regl bi türlü gelmediteşekkür ederim gezegenim hafta sonum berbat geçti hayırlısı bakalım.
istanbul sarıyer deyim. sınıf öğretmeniyim..kırklı yaşlardayım (kusurat vermeyim şimdi)afiyet olsun arkadaşım güzel menü kendinide tanıtsan seni tanısak olurmu?
angelic2 2 angelic erik yemiş. Kim kimi yemiş
oy geçmiş olsun gezegenimCuma gecesi eşimde senin gibi sancılandı, az daha apandisit diye acile gidecektik, neyseki sabaha bişey kalmadı. Ama onun regl bi türlü gelmedi
Niye küsürat yazmıyor örtmenim, bak bende 43,5 yaşındayım, spor bakanıyım. Kendimden büyüğe el kaldırmam, küçüklerime hiç acımamistanbul sarıyer deyim. sınıf öğretmeniyim..kırklı yaşlardayım (kusurat vermeyim şimdi)
biri erkek biri kız iki çocuğum var.oğlum yurt dışında yaşıyor,sekizinci sınıfa giden kızım ve annemle birlikte yaşıyoruz..sigarayı bırakmaya çalışırken bayaa bir kilo aldım..onları vermeye çalışıyorum.
bugün ekmeksiz bir gün geçirdim.akşam yemeğinde et ve cacık yedim..benim için büyük başarı ekmeksiz doymayacağımı sanırdım ama doydum
benim oğlumda 26 yaşında.senin ki erken evlenmiş mutluluklar dilerim..danimarka da okudu oğlum şimdi de işe girdi orda çalışıyor.hgdin aramıza arkadaşım bende 46 yaşında devlet memuru evli 24 yaşında bir oğlum var . kilo sebebim hastalıklar ve yanlış beslenme
Sağol, geçti şükür,çok korkmuştum çünkü eşim acıya dayanıklı biri, öyle herşeye off puff yapmazoy geçmiş olsun gezegenimbende apandisitte yok 18sene önce ameliyat oldum.
yok canım evli benimbenim oğlumda 26 yaşında.senin ki erken evlenmiş mutluluklar dilerim..danimarka da okudu oğlum şimdi de işe girdi orda çalışıyor.
Aynen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?