- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim kızım evli canım, 2 de torun var Allah bağışlasınbenim oğlumda 26 yaşında.senin ki erken evlenmiş mutluluklar dilerim..danimarka da okudu oğlum şimdi de işe girdi orda çalışıyor.
Aynen yaazaten Müge’yi pek severim, bidaha kaybolursa direk oraya katılırım
Niye küsürat yazmıyor örtmenim, bak bende 43,5 yaşındayım, spor bakanıyım. Kendimden büyüğe el kaldırmam, küçüklerime hiç acımam. Ya haydarı gösteririm yada tokadı yapıştırırım . Haa benim için sorun yok dersen, itinayla tozunu alırım
ooo ne güzel gencecik anneanne olmuşsun Allah bağışlasın yavrularını canımBenim kızım evli canım, 2 de torun var Allah bağışlasın
Allah her yaşın güzelliğini ayrı yaratmış. Hayırlı, uzun ömürler diliyorum.yok yaş kompleksi değil de şimdi hepinizden büyük çıkıcağımı bildiğimden..kırk küsür elliye iki kaldı yani 48 im..
Amin , sağolooo ne güzel gencecik anneanne olmuşsun Allah bağışlasın yavrularını canım
ahauhah evliyi yanlış yanlamışımyok canım evli benimoğlum daha yeni üniversiteyi bitirdi daha erken ne evlenmesiii
hiç farketmez nasıl isterseniz öyle hitap edebilirsiniz..angelicte diyebilirsiniz..abla da..Allah her yaşın güzelliğini ayrı yaratmış. Hayırlı, uzun ömürler diliyorum.
Nasıl hitap etmemi istersin? Abla desemmiii, demesemmi aeben
ne ablası gezegen en yaşlımız sensinAllah her yaşın güzelliğini ayrı yaratmış. Hayırlı, uzun ömürler diliyorum.
Nasıl hitap etmemi istersin? Abla desemmiii, demesemmi aeben
He gı, en büyüğü nikah tarihiyle seçelimne ablası gezegen en yaşlımız sensinnikah büyüklüğün var torunların var
arada içiyorum hocam acık çarpıntı yapıyo bendeben yeşil çayımı içtim kızlar..akşamları içiyor musunuz?
Şu an içiyorumben yeşil çayımı içtim kızlar..akşamları içiyor musunuz?
06.08.1994He gı, en büyüğü nikah tarihiyle seçelim
Ben başlayım
09. 01. 1991
bitmiş evlilik sayılıyorsa benim 23.08.1990He gı, en büyüğü nikah tarihiyle seçelim
Ben başlayım
09. 01. 1991
Sayılsın bari, benden 5 ay büyüksün. Ablaa, ablacıımbitmiş evlilik sayılıyorsa benim 23.08.1990
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar..sayfayı okuyordum bir merhaba diyeyim dedim.ben de zayıflama yarışmalarına çok kez katıldım ama bir süre sonra sıkılıp bırakıyorum o yüzden sohbete katılmak benim için daha iyi ..diyetisyen diyetiyle kilo vermeye çalışıyorum ama bugun ekmek yememeye karar verdim bakalım nolcak..kilom 83.5..herkese bu yolculukta başarılar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?