Gel kuzum gelAblam yaagelcek yüz mü kaldi ?
menüleri ben de merak ediyorum neler yapıyorsunuzİyi akşamlar kızlar
Dışardaydım eve yeni girdim, geçmişi okuyayım hemen
Menüler paylaşıldı mı
İyi akşamlar kızlar
Dışardaydım eve yeni girdim, geçmişi okuyayım hemen
Menüler paylaşıldı mı
Bugün havada çok güzel bir huzur var sadece doğayı dinlemek kelebeklerin uçuşunu izlemek masmavi gökyüzünde güneşin pırıl pırıl olması çok güzel çıkıp biraz yürüdüm nefes egzersizi yaptım çok iyi geldi akşamada düğüne gidiyorum dans horon derken bayağı kalori harcarım ohhhh mis
Menü yazayım
Sabah
Bol otlu omlet
3 tane çeri domates
İki fincan şekersiz çay
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Bir bardak şekersiz süt
Öğle
Bir kutu ton balığı
Bir kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası
Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış kabak
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben Antepia27 yasom7272
He gı, en büyüğü nikah tarihiyle seçelim
Ben başlayım
09. 01. 1991
Ablacim06.08.1994
hayır kuzum sen değil ben evde kalcam diye korkudan hemen evlendimSizin orda bitmeyen düğün mü var
Her zamanki gibi süpersin canım
Ooo o tarihte ünv. 1. Sınıftayım ya
Ablacim
14.4 98 nekadan küçüğüm ayy yoksa evde mi kalmışım size gore
fatmacım sevindim adına ama börek tatlı yok uzun bir süre sana yasaklıyom 21 gün tatlı bişey yok.Bir davet daha kazasız bitti çok şükür
Yeğenim ekşili köfte istedi Tatlısu börgi vs.yiruldum
İlk defa hatırladığım kadarıyla yanlız yaptım annem yazliktan gelmedi annem i cagirirdim o gelirdi
Neyse alnimin akıyla çıktık çok beğendiler artık yanlız yaparım çok severdim kendin yaparım inşallah
hayır kuzum sen değil ben evde kalcam diye korkudan hemen evlendim
fatmacım sevindim adına ama börek tatlı yok uzun bir süre sana yasaklıyom 21 gün tatlı bişey yok.
ay canım benim ilk defa ayrılıyorsunuz demi? ben alışkınım liseden beri yoktu benim oğlum lisedeyken çok zorlanmıştım neyse güzel bir olay için gittiler rabbim acılarını göstermesin.iyi akşamlar hanımlar yoğun ve çok duygu dolu bir gün geçirdim büyük kızımı yurda bıraktık abla kardeş sarılıp ağlamalarıvelhasıl burukum alışacam inşallah
menüm
10.00 ; 2 yumurtadan az kaşarlı omlet
7 zeytin
domates salatalık biber
1 avuç çiğ fındık
15.00; 1 peynirli pide
19.00 az üzüm
bugün saçma oldu menüm su az spor yok
az geçmişe bakıp yatacam
amin kuzum sağol ilkim mülküm diye sever babası onu naiftir ama kendine yetmeyi bilir ben anne olarak hala küçük gördüğümden heralde evhamlanıyorum rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınay canım benim ilk defa ayrılıyorsunuz demi? ben alışkınım liseden beri yoktu benim oğlum lisedeyken çok zorlanmıştım neyse güzel bir olay için gittiler rabbim acılarını göstermesin.
Yok yok bende varım, rahat ol takım hepli gırklıyok yaş kompleksi değil de şimdi hepinizden büyük çıkıcağımı bildiğimden..kırk küsür elliye iki kaldı yani 48 im..
Beni geçemezsinizHe gı, en büyüğü nikah tarihiyle seçelim
Ben başlayım
09. 01. 1991
amin amin içini ferah tut canım benim dua et senin yetiştirdiğin çoçuk yanlış yapmadan anlının akıyla okuyup gelecek inşşllahamin kuzum sağol ilkim mülküm diye sever babası onu naiftir ama kendine yetmeyi bilir ben anne olarak hala küçük gördüğümden heralde evhamlanıyorum rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Evet canımcım benimmenüleri ben de merak ediyorum neler yapıyorsunuz
takım kaptanı sen misin moni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?