Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar
Dışardaydım eve yeni girdim, geçmişi okuyayım hemen
Menüler paylaşıldı mı
menüleri ben de merak ediyorum neler yapıyorsunuz
İyi akşamlar kızlar
Dışardaydım eve yeni girdim, geçmişi okuyayım hemen
Menüler paylaşıldı mı

takım kaptanı sen misin moni?

Sizin orda bitmeyen düğün mü var

Her zamanki gibi süpersin canım

He gı, en büyüğü nikah tarihiyle seçelim
Ben başlayım

09. 01. 1991

Ooo o tarihte ünv. 1. Sınıftayım ya

Ablacim
14.4 98 nekadan küçüğüm ayy yoksa evde mi kalmışım size gore

Bir davet daha kazasız bitti çok şükür
Yeğenim ekşili köfte istedi Tatlısu börgi vs.yiruldum
İlk defa hatırladığım kadarıyla yanlız yaptım annem yazliktan gelmedi annem i cagirirdim o gelirdi
Neyse alnimin akıyla çıktık çok beğendiler artık yanlız yaparım çok severdim kendin yaparım inşallah

fatmacım sevindim adına ama börek tatlı yok uzun bir süre sana yasaklıyom 21 gün tatlı bişey yok.

Menü veriyorum
Sabah
2 bardak süt
Meyve
1 ceviz
Ara
1 ceviz 1 kayidi

Öğle
4 et köftesi
Salatalık
1.5 dlm tam buğday ekmeği

Ara
2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Salatalık

Akşam
Salata

Ara
Yoğurt kuru

Şu 2.5 lt civarında

Akşam listeme uyamadim okadar hazırlıktan kendime yapacak halim kalmadı çok şükür aç değilim

moni aeben sara_28

iyi akşamlar hanımlar yoğun ve çok duygu dolu bir gün geçirdim büyük kızımı yurda bıraktık abla kardeş sarılıp ağlamaları velhasıl burukum alışacam inşallah
menüm
10.00 ; 2 yumurtadan az kaşarlı omlet
7 zeytin
domates salatalık biber
1 avuç çiğ fındık

15.00; 1 peynirli pide

19.00 az üzüm
bugün saçma oldu menüm su az spor yok
az geçmişe bakıp yatacam

ay canım benim ilk defa ayrılıyorsunuz demi? ben alışkınım liseden beri yoktu benim oğlum lisedeyken çok zorlanmıştım neyse güzel bir olay için gittiler rabbim acılarını göstermesin.

ay canım benim ilk defa ayrılıyorsunuz demi? ben alışkınım liseden beri yoktu benim oğlum lisedeyken çok zorlanmıştım neyse güzel bir olay için gittiler rabbim acılarını göstermesin.
amin kuzum sağol ilkim mülküm diye sever babası onu naiftir ama kendine yetmeyi bilir ben anne olarak hala küçük gördüğümden heralde evhamlanıyorum rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

amin kuzum sağol ilkim mülküm diye sever babası onu naiftir ama kendine yetmeyi bilir ben anne olarak hala küçük gördüğümden heralde evhamlanıyorum rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
amin amin içini ferah tut canım benim dua et senin yetiştirdiğin çoçuk yanlış yapmadan anlının akıyla okuyup gelecek inşşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…