benimki düzensiz beslenme uykusuzluk 13 yıl nöbetli çalıştım gece acıkıyorduk haydi simitler peynirler bir yemesen 2. sinde yiyordun geceleri hamsi ızgara yapıyorlardı bütün hastane hamsi kokuyorduŞanslısın o zaman, benim kilo alma sebebim tatlı
Menün yine harika özlemcim 9 puanIyi aksamlar hanımlar çok yogundum bugün gelemedim menü vereyim
08.00 2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Bir kase yeşillik salatası
13.00 1tabak kuru fasulye
1 kase cacık
18.00 1 tabak z.yagli pırasa
1 avuç çiğ fındık
Su 2 litre spor yok
Geçmişe bakamadım uzancam biraz başım catliyo
Bende balkon bahçemi temizledim nolmuş bak burayı es geçiyormuyumSon 3 günün menüsünü yazarım ama az sonra ortim valla koşturarak iş yapıyorum öğleden sonra bahce temizliycez komsularla
bayağıdır canım tatlı istemiyordum bacım bugün yemekten sonra ağzıma tatlı bişey atasım geldi . birazda tabi reglinin etkisi galiba bilmiyom.Güzel yaseminim 9 canım
Benimde tatlı isteğim geçmedi lu regl bi geçeydi ...
hgdin fulyacımben geldimmm
Diyet yemeklerini sevmiyorum bende sevdiğim yiyecekleri az yiyorum akşam yemekte imam bayıldı vardı ama ben onu yarınki Sabah kahvaltım olarak yemek zorundayımEzgi çok az menün öğün göremedim menündeböyle olunca ne puan vereyim bilmiyorum canım
süper herzamanki gibi saracım kilolar hızlı hızlı gidecek inş.Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
3 tane çeri domates
Bir dilim süzme peynir
7 tane zeytin
İki tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
İki tane alabalık buğulama
Salata
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Salata
Su 3.5 litre spor yarım saat pilates
yasom7272
aeben
yasom7272
Diyet yemeklerini sevmiyorum bende sevdiğim yiyecekleri az yiyorum akşam yemekte imam bayıldı vardı ama ben onu yarınki Sabah kahvaltım olarak yemek zorundayım
süper herzamanki gibi saracım kilolar hızlı hızlı gidecek inş.
ben sık sık yaparımbravo böyle değişik şeyler deniyosun tatlım ben üşenirim yapmam ama özeniyorum böyle şeyler yapabilenlere de afiyet olsun
Fulyacım akşamı daki gibi öğlende o ekmeği kaldırmalısın . Doymazsan yerine bol salata ve yogurt ekle ama ekmegi iki öğünümde yeme !
biliyorum tatlım ekmek olmamalı ama bu ara müsaadeSabah kahvaltından 1-2 dl ye o ekmekden bak farkı hemen sende göreceksin
Önceki günlere göre daha iyi menün
Puanın 7,5canım
şaşmaya devam o zamanAlengirli bişi olmasa menünde şalardım zati
yapacam birazdan dinleneyimİnşallah canım senin menünde çok güzel sadece azıcık da spor yapsan süper olur
hıoşbuldum canım nasılsın? günün nasıl geçtihgdin fulyacım
bende soracaktım çok sevindim spor salonundamı yaptın evdemi?yasom7272 canım pilates başladım bugün ama çok zorlandım her hareketini yapamadım yaptıkça alışırım inşallah
şunu bir izle vaktin olursa
bende soracaktım çok sevindim spor salonundamı yaptın evdemi?
Yok ya etsiz az yağlı közlenmiş bi patlıcan yemeği melemen gibi biseyKahvaltıda imam bayıldı ağır olmazmı ezgicim
yapacam birazdan dinleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?