Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şanslısın o zaman, benim kilo alma sebebim tatlı
benimki düzensiz beslenme uykusuzluk 13 yıl nöbetli çalıştım gece acıkıyorduk haydi simitler peynirler bir yemesen 2. sinde yiyordun geceleri hamsi ızgara yapıyorlardı bütün hastane hamsi kokuyordu gelde yeme gece uyuma eve gelincede uyumuyordum 24 saat ayakta üstüne hastalıklarım aldı başını gitti kilolar. en son yeni işe başlayan güvenlikçi teyze nereye gidiyon diyene kadar kendimin farkına varamadım.

Menün yine harika özlemcim 9 puan
Daha önce hiç montiğnac diyeti yaptınmı ? Menülerin monti menüsüde ondan sordum

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
3 tane çeri domates
Bir dilim süzme peynir
7 tane zeytin
İki tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay

Öğle
İki tane alabalık buğulama
Salata

Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Salata

Su 3.5 litre spor yarım saat pilates

@Antepia27
aeben
yasom7272

Son düzenleme:
süper herzamanki gibi saracım kilolar hızlı hızlı gidecek inş.

bravo böyle değişik şeyler deniyosun tatlım ben üşenirim yapmam ama özeniyorum böyle şeyler yapabilenlere de afiyet olsun
ben sık sık yaparım aeben iyi bilir

Fulyacım akşamı daki gibi öğlende o ekmeği kaldırmalısın . Doymazsan yerine bol salata ve yogurt ekle ama ekmegi iki öğünümde yeme !
Sabah kahvaltından 1-2 dl ye o ekmekden bak farkı hemen sende göreceksin
Önceki günlere göre daha iyi menün

Puanın 7,5canım
biliyorum tatlım ekmek olmamalı ama bu ara müsaade yok kız iyi miyi değil menülerim farkındayım ben

Alengirli bişi olmasa menünde şalardım zati
şaşmaya devam o zaman bugün de hindistancevizli kek vardı napim canım tatlı isteyince sağlıklı seçenek olsun bari dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…