hastanede denetim var perşembe günü hummalı çalışma varhıoşbuldum canım nasılsın? günün nasıl geçti
evet malesef öyle ben yapamıyorum benim reflüm var mide fıtığım var boyun fıtığım var vs vs mahvediyor beni o yüzden aletli plates yapmak istiyorum ama burda yok yani uzman biriyle yapmak gerekiyor okadar basit değil hareketler.Evde canım ebru şallının videolarından birinci bölümle başladım izlerken çok basitmiş dediğim hareketler yaparken çok zorladı
dene bakalım gamzecim hızlanacakmı bitane daha video atayım onuda takibe al güzel tarifler var.İzledim canımm sağol
YouTube takipte aldım
evet bende menümü yazayım
bu sabah biraz değişik kahvaltı yaptım yoğurtlu yulaflı kahvaltı yapıyodum arada bugün değiştim yoğurdun yerine kefir kullandım
sabah 7.30
1 bardak kefir 2 kaşık yulaf kepeği yarım muz 4/1 yeşil elma 4 badem ve keten tohumu çay kaşığıyla
tavsiye ederim güzel bir tadı oldu
öğlen 12.15
6 7 kaşık kuru fasülye ve yarım kase cacık
akşam17.30
malesef dünden kalan taze fasülyem vardı 1tabak oda6 7 kaşık onu yedim ve salata
canım tatlı istedi bitane hurma yedim
2.5 lt su spor tabiki daha yapmadım
dene bakalım gamzecim hızlanacakmı bitane daha video atayım onuda takibe al güzel tarifler var.
Şuan deneyemem herhalde
Okula git nöbet tut
Modum çok düşük
Daha sonra denicem
Böyle videoları izlemek motive ediyor beni
Kacamak yapasim varsada yok oluyor
teşekkür ederim inşallah 65lere düşerim düşmek değilde koruma önemli.
iş günleri de misafir zor oluyor saraycam. kolay gelsin canım. artını temizlersin ben sana güveniyorummerhaba kızlar ben geldim, sabah artım vardı çünkü dün hiç iyi geçmedibu akşam misafirim var bakalım nasıl atlatacağım, çarşamba perşembe ayran aşı yapmam lazım, bu 2 haftadır kendimi hiç beğenmiyorum... ama atlatacağım inşallah
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
3 tane çeri domates
Bir dilim süzme peynir
7 tane zeytin
İki tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
İki tane alabalık buğulama
Salata
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Salata
Su 3.5 litre spor yarım saat pilates
@Antepia27
aeben
yasom7272
De bakıyım hoşmu geldin, boşmu geldinben geldimmm
aynenteşekkür ederim inşallah 65lere düşerim düşmek değilde koruma önemli.
yorgun geldimDe bakıyım hoşmu geldin, boşmu geldin
Ooo süper, valla biz donuyoruz. Dünkü kalın hırka ve battaniyeye bugün sıcak su torbası eklendiyorgun geldimhava çok sıcaktı
Almanya da mı yaşıyordun sen ? o kadar soğuk mu gerçektenOoo süper, valla biz donuyoruz. Dünkü kalın hırka ve battaniyeye bugün sıcak su torbası eklendi
evet malesef öyle ben yapamıyorum benim reflüm var mide fıtığım var boyun fıtığım var vs vs mahvediyor beni o yüzden aletli plates yapmak istiyorum ama burda yok yani uzman biriyle yapmak gerekiyor okadar basit değil hareketler.
Canım harikasın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?