Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

fulyacım karbonhitratı biraz azaltmaya çalış sabahları simit yerine tambugday sandeviçler var yada cihalı ekmekler ondan alsan öğlende sebze yada et grubu yesen birazdaha hızlı kilo verecen.

Akşam çok zorlanıyorum her gece ucuz atlatiyorum eşim saat 8 de yemek istiyo ve yeni yapılmış taze yemek istiyo ve ben 6 7 .gibi eşime yemek yapıyorum o sırada yemek yapmam çok zor
Ezgi canım bir eş 3 te çoçuklar var hatta birde misafirim . Anlattıgın şeyi her diyet tapışımda yaşıyorum. Evdekiler senle diyet yapmıyor, yapmazda . Buna kendini alıştırmalısın .
Akşam bişi yemiyorsun sanırım çok hafif şeyler , akşam biraz yemek yeki kaçamaklara , eş faktörüne karşı direncin olsun.

Fulyacım Bu hafta alışma haftan olsun.
Yanlışlarını sende biliyorsun .
Ama bunu düzeltmekte senin elinde .
Çok öeşit yemek yapıyorsun! Bunu tek çeşite indirsen daha kolay diyet yaparsın canım
Sizin ev kalabalıkmı ?

Akşamın zor gecmis anlaşılan Yinede iyi kurtarmissın

Hoşgeldin canım

Spora başladım belki bugünden sonra yerim yatarak kilo vermeye çalıştığım için akşam yemeğine kendine hak görmüyorum cuma günleri güzel bi kilo verme yüzdesi yaparsan canımın çektiği şeyleri cuma gunu yiyorum tabi hedefe ulaşmak sartiyla

Ablam biraz sıkıntılı çıktı tansiyon yüksekmiş üst sınırı geçmiş dedi ritim holter takacaklarmış şimdi ultrason istedi endokrine gönderdi
Geçmiş olsun canım, beslenmeyi düzenleyip stresten uzak durursan iyi olur inşallah

Tebrikler canım 1 mercimekli köfte ile durduysan köfte dolma ağzıma alsaydın duramazdim herhalde

Doydugumu kim söyledi fatmam
Onuda yemiycektimde tadına bakmak için yedim . Pekde güzel yapmışım ama yiyemiyorum işte

Ufff yaa bende senin gibiyim fatmacim
Basladim mı duramıyorum
En iyisi baslamamk.
Böyle şeyler hep karşımıza cikicak
Kendimizi frenlemeyi ogrenemeSek
Senelerce diyet yaparken dururuz

18yasindan beri ara ara diyet yaptim
Kilo verip 1 sene içinde de geri aliuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…