fulyacım karbonhitratı biraz azaltmaya çalış sabahları simit yerine tambugday sandeviçler var yada cihalı ekmekler ondan alsan öğlende sebze yada et grubu yesen birazdaha hızlı kilo verecen.sabah 08.30
küçük boy salata (doğal semiz, havuç, yumurta, zeytin, keçi peyniri, domates, köz kırmızı biber, zeytinyağ, limon, sumak)
1/2 simit
öğlen 13.15
kuru sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
köy salatalığı
akşam 19.15
kıymalı ıspanak yemeği
ev yoğurdu
biraz sebzeli şehriye salatası
1 dilim peynirli ıspanaklı börek (fırında)
yatana kadar 2 lt su
20+20=40 dk tempolu yürüyüşaeben moni
Akşam çok zorlanıyorum her gece ucuz atlatiyorum eşim saat 8 de yemek istiyo ve yeni yapılmış taze yemek istiyo ve ben 6 7 .gibi eşime yemek yapıyorum o sırada yemek yapmam çok zorGüzel menü ezgim
10 puan
Varmı başka menüüüü sıfırcı hoca geldi hanımmm
iyi akşamlar
Ezgi canım bir eş 3 te çoçuklar var hatta birde misafirim . Anlattıgın şeyi her diyet tapışımda yaşıyorum. Evdekiler senle diyet yapmıyor, yapmazda . Buna kendini alıştırmalısın .Akşam çok zorlanıyorum her gece ucuz atlatiyorum eşim saat 8 de yemek istiyo ve yeni yapılmış taze yemek istiyo ve ben 6 7 .gibi eşime yemek yapıyorum o sırada yemek yapmam çok zor
Fulyacım Bu hafta alışma haftan olsun.sabah 08.30
küçük boy salata (doğal semiz, havuç, yumurta, zeytin, keçi peyniri, domates, köz kırmızı biber, zeytinyağ, limon, sumak)
1/2 simit
öğlen 13.15
kuru sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
köy salatalığı
akşam 19.15
kıymalı ıspanak yemeği
ev yoğurdu
biraz sebzeli şehriye salatası
1 dilim peynirli ıspanaklı börek (fırında)
yatana kadar 2 lt su
20+20=40 dk tempolu yürüyüşaeben moni
Menüm
Sabah
1 dl ekmek
Omlet
Peynir
2 zeytin
Domates
Biber
Ara: 3 kuru kayısı
Öğlen
Sebzeli tavuk
Yogurt
Hş.Biber turşusu
( tuzu çok az kendim yaptım)
Ara: 1 mandelin
15 fındık badem
Akşam
1 adet mercimek köftesi
Sütlaç tenceresinin dibi
1 kş sütlaç sayın.
Spor 1 saat tempolu ,1 saat normal totalde 2 saat yürüyüş. Adım gün boyu 12 bini buldu ( teli hep yanıma almadıgım halde)
Su 3 lt.
Puanım 9,5
Hiç kolay deyildikolay gelsin canım
Hoşgeldin canımmoni ve sarayca, zayıflayan güzellikler ben 29 yaşındayım daha önce 2 kez zayıfladım idealim olan 57-55 arası oldum şimdi yine aynı serüven :) doğuma 86 ile gittim ve şuan 66 yım Adıyaman dayım hedefim 57
Spora başladım belki bugünden sonra yerim yatarak kilo vermeye çalıştığım için akşam yemeğine kendine hak görmüyorum cuma günleri güzel bi kilo verme yüzdesi yaparsan canımın çektiği şeyleri cuma gunu yiyorum tabi hedefe ulaşmak sartiylaEzgi canım bir eş 3 te çoçuklar var hatta birde misafirim . Anlattıgın şeyi her diyet tapışımda yaşıyorum. Evdekiler senle diyet yapmıyor, yapmazda . Buna kendini alıştırmalısın .
Akşam bişi yemiyorsun sanırım çok hafif şeyler , akşam biraz yemek yeki kaçamaklara , eş faktörüne karşı direncin olsun.
Geçmiş olsun canım, beslenmeyi düzenleyip stresten uzak durursan iyi olur inşallahAblam biraz sıkıntılı çıktı tansiyon yüksekmiş üst sınırı geçmiş dedi ritim holter takacaklarmış şimdi ultrason istedi endokrine gönderdi
Tebrikler canım 1 mercimekli köfte ile durduysan köfte dolma ağzıma alsaydın duramazdim herhalde
Doydugumu kim söyledi fatmam
Onuda yemiycektimde tadına bakmak için yedim . Pekde güzel yapmışım ama yiyemiyorum işte
Yok kız sana kıyamam, gamzeye sarmak istiyorGel gel , en azından sinirini bana boşalt evdekilere yazık
Dualarımız senin sayende şifa bekleyen herkese olsunINŞAALLAH hemşom dualarınızda eksik etmeyin beni
Aha şimdi bu mesajın üstüne ben sana nasıl takılıyım?Gelmiş geçmiştir inşaalah canım sıkıntın
düğünmü nişanmı neye yaptınız gı 15 tepsiHiç kolay deyildi15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim
gamzecim fatma diyetisyene gidiyor neyse onu yemesi gerekiyor bencede yemeli bir müddetki metobolizması çalışssın.şuan kilo vermiyor ama bikaç haftaya 3er 2şer gidecek kilosu inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?