Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizlar napiyonuz biz yeni geldik kizimin hastanede kontrolu vardi 2 saatlik yolu 3 bucuk saate anca gittik geldik arabayi ben kullandim file vardi. Finlenim gecmisi okurum
Kızına geçmiş olsun canım, ne dediler. Bende bugünkü gittiğim yere 25 dakika yerine 45 dakikada vardım

fulyacım karbonhitratı biraz azaltmaya çalış sabahları simit yerine tambugday sandeviçler var yada cihalı ekmekler ondan alsan öğlende sebze yada et grubu yesen birazdaha hızlı kilo verecen.
Fulyacım Bu hafta alışma haftan olsun.
Yanlışlarını sende biliyorsun .
Ama bunu düzeltmekte senin elinde .
Çok öeşit yemek yapıyorsun! Bunu tek çeşite indirsen daha kolay diyet yaparsın canım
Sizin ev kalabalıkmı ?

geçen gün yazmıştım hatırlarsanız regl öncesiyim. bir de gerçekten miyom destekli wc sorununu sürekli yaşıyorum. moralim de bozuluyor ve huzursuz ediyor. fena dağıttım. biraz yoğunluğum da var. yorulunca ve sürekli karbonhidrat aşerince de hiç dikkat etmedim. bugün evde misafir vardı. onlara börek salata tatlı falan yapıldı. artanlardan yedim. kalan börekleri de yarın işe götüreceğim. fazlaca börek kalmış çünkü. ama ben yemeyeceğim.
az önce gittim kendime salata hazırladım yine sabaha. ama yanında karbonhidrat olmayacak. öğlene de bir yemek.
hep içimden şu cümleleri geçiriyorum motivasyon için: bu sefer zayıflayacağım. bu sefer vazgeçmeyeceğim. bu sefer başaracağım....
çok kalabalık değil. ama yemek çeşiti oluyor. bana kalsa sadece diyete uygun yiyecekler olacak ama olamıyor.
Hiç kolay deyildi 15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim
çok hamaratmışsın düğün evi mi?

Düğün evine perşembe günü gidecem. Allah yardımcım olsun

Hiç kolay deyildi 15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim

Banyolu börek nasıl bişey
Su böreği sanırsam oda banyo yapiyor

Yok kız sana kıyamam, gamzeye sarmak istiyor
Pamuk yeni geldi, orada satabilirim

Aha şimdi bu mesajın üstüne ben sana nasıl takılıyım?
Pamuğu getirin bana

yırttım
Mazlum ay pardon
pamuk Allah yardımcın olsun

Banyolu börek nasıl bişey
Su böreği sanırsam oda banyo yapiyor

yırttım
Mazlum ay pardon
pamuk Allah yardımcın olsun
Su böreği deyil canım, hazır yufkayla yapıyorsun.
1 kat yufkayı masaya serıyorsun, üstüne erimiş tereyağ, sıvıyağ karışımı sürüyorsun.
Üstüne 1 kat daha yufka koyuyorsun
8 parça olacak şekilde kesiyorsun
Kalın kenarına harç koyup, sigara böreği gibi sarıyorsun
Dondurucuya atıp donduruyorsun
Pişireceğin zaman, büyük bir leğene soğuk su koyup börekleri içine bırakıyorsun
3_ 5 dakika sonra börekleri Sudan çıkarıp tepsiye diziyorsun
Üstüne yumurta sürüp fırında pişiriyorsun

Kızına geçmiş olsun canım, ne dediler. Bende bugünkü gittiğim yere 25 dakika yerine 45 dakikada vardım
Biz bide is cikisina denk geldi allahim netdi yaaa. Kontrol cok iyi gecti, herseyin duzelmesine cok sevindi doktorlari ve sasirdilar ve cikisini verdiler, hersey yolunda, eger sorularin veya aklina takilan birsey olursa bize soz ver ariyacagina dedi, tamam dedim ozaman cikisini verecegim dedi. Bu dar zamanimda , kizimda bi sorun cikmamasi bana ilac gibi geldi

Kuzunun iyi olmasına çok sevindim zehracım...

İnşallah yaseminim lakin o ekmek dilimleri bence fatmaya biraz fazla . Cumayı ve diyetisyenine tekrar gitmesini bekliyorum merakla ...

Canım ekimin başında gidicem inşallah

İnşallah veririm canım maddi manevi emeklerimiz boşa gitmez

Aynen canım
Ya hiç yemiycem veya doyacam
Ortasi yok

Ayy canım sevindim bu ndan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…