Kızına geçmiş olsun canım, ne dediler. Bende bugünkü gittiğim yere 25 dakika yerine 45 dakikada vardımSelam kizlar napiyonuz biz yeni geldik kizimin hastanede kontrolu vardi 2 saatlik yolu 3 bucuk saate anca gittik geldik arabayi ben kullandim file vardi. Finlenim gecmisi okurum
VayyyHiç yemedim
fulyacım karbonhitratı biraz azaltmaya çalış sabahları simit yerine tambugday sandeviçler var yada cihalı ekmekler ondan alsan öğlende sebze yada et grubu yesen birazdaha hızlı kilo verecen.
Fulyacım Bu hafta alışma haftan olsun.
Yanlışlarını sende biliyorsun .
Ama bunu düzeltmekte senin elinde .
Çok öeşit yemek yapıyorsun! Bunu tek çeşite indirsen daha kolay diyet yaparsın canım
Sizin ev kalabalıkmı ?
çok hamaratmışsınHiç kolay deyildi15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim
Uzaktan misafirleri gelecek, 2 hafta sonda Türkiye ye gidecek, onlar için hazırlıkdüğünmü nişanmı neye yaptınız gı 15 tepsi
Daha geçmişi yeni bitirdiydimhaydin siz sohbete devam edin ben yatıyom uykum geldi benim iyi geceler herkese.
iyi geceler canım. ben de şimdi yatıcam.haydin siz sohbete devam edin ben yatıyom uykum geldi benim iyi geceler herkese.
Düğün evine perşembe günü gidecem
geçen gün yazmıştım hatırlarsanız regl öncesiyim. bir de gerçekten miyom destekli wc sorununu sürekli yaşıyorum. moralim de bozuluyor ve huzursuz ediyor. fena dağıttım. biraz yoğunluğum da var. yorulunca ve sürekli karbonhidrat aşerince de hiç dikkat etmedim. bugün evde misafir vardı. onlara börek salata tatlı falan yapıldı. artanlardan yedim. kalan börekleri de yarın işe götüreceğim. fazlaca börek kalmış çünkü. ama ben yemeyeceğim.
az önce gittim kendime salata hazırladım yine sabaha. ama yanında karbonhidrat olmayacak. öğlene de bir yemek.
hep içimden şu cümleleri geçiriyorum motivasyon için: bu sefer zayıflayacağım. bu sefer vazgeçmeyeceğim. bu sefer başaracağım....
çok kalabalık değil. ama yemek çeşiti oluyor. bana kalsa sadece diyete uygun yiyecekler olacak ama olamıyor.
çok hamaratmışsındüğün evi mi?
Hiç kolay deyildi15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim
Hiç yemedim
Yok kız sana kıyamam, gamzeye sarmak istiyor
Pamuk yeni geldi, orada satabilirim
Aha şimdi bu mesajın üstüne ben sana nasıl takılıyım?
Pamuğu getirin bana
Fulyacım gittinmi ?iyi geceler canım. ben de şimdi yatıcam.
NiyeymişCuma günü tartı sonuçlarını bana yollayabilirmisiniz
Banyolu börek nasıl bişey
Su böreği sanırsam oda banyo yapiyor
yırttım
Mazlum ay pardon
pamuk Allah yardımcın olsun
Su böreği deyil canım, hazır yufkayla yapıyorsun.Banyolu börek nasıl bişey
Su böreği sanırsam oda banyo yapiyor
yırttım
Mazlum ay pardon
pamuk Allah yardımcın olsun
Yorum yokNiyeymiş
Gezegen ben buldum kime saracanı
Miyavvsana oy vermemiş yiyebilirsin pişiciği
Biz bide is cikisina denk geldi allahim netdi yaaa. Kontrol cok iyi gecti, herseyin duzelmesine cok sevindi doktorlari ve sasirdilar ve cikisini verdiler, hersey yolunda, eger sorularin veya aklina takilan birsey olursa bize soz ver ariyacagina dedi, tamam dedim ozaman cikisini verecegim dedi. Bu dar zamanimda , kizimda bi sorun cikmamasi bana ilac gibi geldiKızına geçmiş olsun canım, ne dediler. Bende bugünkü gittiğim yere 25 dakika yerine 45 dakikada vardım
Kuzunun iyi olmasına çok sevindim zehracım...Biz bide is cikisina denk geldi allahim netdi yaaa. Kontrol cok iyi gecti, herseyin duzelmesine cok sevindi doktorlari ve sasirdilar ve cikisini verdiler, hersey yolunda, eger sorularin veya aklina takilan birsey olursa bize soz ver ariyacagina dedi, tamam dedim ozaman cikisini verecegim dedi. Bu dar zamanimda , kizimda bi sorun cikmamasi bana ilac gibi geldi
İnşallah yaseminim lakin o ekmek dilimleri bence fatmaya biraz fazla. Cumayı ve diyetisyenine tekrar gitmesini bekliyorum merakla ...
Dediğim gibi ekmekler gözüme batıyor fatmam , ekmek olması değilde miktarı yanlış anlaşılmasın, kişisel Kanaatim diyetisyenin 3 lü rakamlarda oldugun için kl hesabı ve ilerde azalmak için uç noktadan listeye başlattı seni ...
Keşke saranın diyetisyenine gitme şansın olsaydı ...
İnşallah ben yanılırım ve bu haftalar boşa gitmez ...
Menü puanın 8,5 canım
Ufff yaa bende senin gibiyim fatmacim
Basladim mı duramıyorum
En iyisi baslamamk.
Böyle şeyler hep karşımıza cikicak
Kendimizi frenlemeyi ogrenemeSek
Senelerce diyet yaparken dururuz
18yasindan beri ara ara diyet yaptim
Kilo verip 1 sene içinde de geri aliuorum
Sagol ablaKuzunun iyi olmasına çok sevindim zehracım...
Biz bide is cikisina denk geldi allahim netdi yaaa. Kontrol cok iyi gecti, herseyin duzelmesine cok sevindi doktorlari ve sasirdilar ve cikisini verdiler, hersey yolunda, eger sorularin veya aklina takilan birsey olursa bize soz ver ariyacagina dedi, tamam dedim ozaman cikisini verecegim dedi. Bu dar zamanimda , kizimda bi sorun cikmamasi bana ilac gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?