- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çok şükür canım, gözün aydın olsunBiz bide is cikisina denk geldi allahim netdi yaaa. Kontrol cok iyi gecti, herseyin duzelmesine cok sevindi doktorlari ve sasirdilar ve cikisini verdiler, hersey yolunda, eger sorularin veya aklina takilan birsey olursa bize soz ver ariyacagina dedi, tamam dedim ozaman cikisini verecegim dedi. Bu dar zamanimda , kizimda bi sorun cikmamasi bana ilac gibi geldi
Ayy canım sevindim bu ndan geçmiş olsun
Çok şükür canım, gözün aydın olsun
Aşağıdaki Abla beni döver :)
Cok sevindim cnm.Bununla gecmis olsun.Rabbim bir daha yasatmasin insallahÇok şükür canım, gözün aydın olsun
Saracim diyetisyenin bir hafta boyunca kabak mi yicen dedi.Ben mi yanlis hatirliyorum.Baska ne dedi,menunde nasil bir degisiklik yapti?Menümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Bir porsiyon tavuk döner
Ayran
Ara
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Akşam
İki tane alabalık buğulama
Salata
Su 2,5 litre spor 1 saat yürüyüş
moni
@Antepia27
@aeben
@yasom7272
Ozlemcim cook tsk ederim tatlim.Bende herkese mutluluk saglik huzur temenni ediyorum.Rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin.sara kabak soteyi ben de severim ama sarımsaklı yoğurtla yiyebilmek için uygun gün kolluyorum
Ozlemcim cook tsk ederim tatlim.Bende herkese mutluluk saglik huzur temenni ediyorum.Rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin.
Evet yas farki cok azmis.Bir ay var aramizda
Hiç kolay deyildi15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim
düğünmü nişanmı neye yaptınız gı 15 tepsi
haydin siz sohbete devam edin ben yatıyom uykum geldi benim iyi geceler herkese.
Saracim diyetisyenin bir hafta boyunca kabak mi yicen dedi.Ben mi yanlis hatirliyorum.Baska ne dedi,menunde nasil bir degisiklik yapti?
Kart hatunlar
Hafta sonu yakın tanıdıkların düğünü var, bugünkü gittiğim kişinin yatılı misafiri gelecek. Haftayada tr. Gidecek, evde 2 çocuğu kalacak. Onlara hazırlık. Esas düğün evine Perşembe gideceğimDüğünmü var canım
Bende onu merak ettim canım
İyi geceler canım
Evet canım bu hafta sadece sebze yiyecem özellikle kabak ağırlıklı olacak bide zerdeçallı sütüm var bu şekilde bu hafta hep ödem atmışım yağdan verememiş ama bu normal dedi bu yüzden sanırım sebze yiyecem bu hafta sabah kahvaltımda da bi değişiklik yok
Benim komşum tatlı kadın Aslında ama ben çok ince düşünüyorum galibaBenim alt katimdaki daire bos olunca o hiiicc aklima gelmedi valla
Fulyaamm hosuma gittigi icin dedim,degisik degisik seyler deniyorsun.Ne guzel valla.Ben bellemisim kabak sote,semizotu,kofte....Useniyom valla doyduguma bakiyorum.Umarim kirmadim seni tatlimaşk olsun aylin
Huyum kurusunŞuraya bi bakam dedim de senn yine rahat durmuyosun herhalde :)
İyi geceler canımBende uyuyorum kızlar aslında akşamdan beri uyukluyorum acayip uykum var bu ara iyi geceler sizlere
Huyum kurusun
Sen yine nerelerdesin
Huyun kurusun da kurtulsun millett
Okullar açıldı malumm napıyımsen nerelerdesin
Aha şimdi bu mesajın üstüne ben sana nasıl takılıyım?
Pamuğu getirin bana
Iyi geceler cnmhaydin siz sohbete devam edin ben yatıyom uykum geldi benim iyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?