Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şükür canım, gözün aydın olsun

Saracim diyetisyenin bir hafta boyunca kabak mi yicen dedi.Ben mi yanlis hatirliyorum.Baska ne dedi,menunde nasil bir degisiklik yapti?

Hiç kolay deyildi 15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim

Düğünmü var canım

düğünmü nişanmı neye yaptınız gı 15 tepsi

Bende onu merak ettim canım

haydin siz sohbete devam edin ben yatıyom uykum geldi benim iyi geceler herkese.

İyi geceler canım

Saracim diyetisyenin bir hafta boyunca kabak mi yicen dedi.Ben mi yanlis hatirliyorum.Baska ne dedi,menunde nasil bir degisiklik yapti?

Evet canım bu hafta sadece sebze yiyecem özellikle kabak ağırlıklı olacak bide zerdeçallı sütüm var bu şekilde bu hafta hep ödem atmışım yağdan verememiş ama bu normal dedi bu yüzden sanırım sebze yiyecem bu hafta sabah kahvaltımda da bi değişiklik yok

Hafta sonu yakın tanıdıkların düğünü var, bugünkü gittiğim kişinin yatılı misafiri gelecek. Haftayada tr. Gidecek, evde 2 çocuğu kalacak. Onlara hazırlık. Esas düğün evine Perşembe gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…