Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sevgili takimcan lar. Ben çok katilamiyorm ya. Okul hasta olan bebelerim vs. Bi türlü fırsat bulamıyorum. Diyet de hak getire.. aç kalip kalıp saldırı şekline dönüsuyor . Bakalım bu cuma tartı ne der.liste olmak bazen çok gerse de üzülüyorum. Çok .takım için çok daha iyi şeyler le gelebilir dim.

Anladim sagol saram

Sizlere bişi sorcam. Bugün süt getrrtdik bakiciya eve . O da bana sormadan yarısını sutlac yapmış. Hiç de olmamış ben de kıvamıni sütünü vs. Yeniden ayarlayıp pişirdim yoksa yenmezdi. . Buna bişi demedim tabi aa Sağol eline sağlık dedim
Derken baktım ki çamaşır makine si çalışıyor ve içinde bızım yattigimiz nevresimler . Yani eşimle benim yatak Odamızin. Yenilerini takmaya calismis onlar da dolaptan bulunmuş tek kişilik misafir takımlar imdan falan. . Yani olmuş mu olmams.. Ben yine aa alem kadınsin Sağol ben de atmayi düşünüyor dum falan dedim.
Sizce normal mi.
Eşim geldi ve bana kızdi Odamızda hadi yatağın ortusunu vs. Duzeltiodu bu ne simdi girmesin buraya söyle dedi. Nasıl soylucem ki
Biz öyle anlasmadik iki çocuk var zaten senden temizlik beklemiyorz diyemedin mi dedi. Ki hafta sonu ben genel temzlik içi almıştım kadını .verdim parasini falan.

Eşin haklı canım, olmamış. Keşke görür görmez söyleseydin yatak odamıza girmezsen iyi olur diye, gerekirse eşin üzerinden söyle. Sütlaç da olmamış, belki sen onunla yoğurt yapacaktın, belki başka bişey, sormadan kullanması doğru deyil

Menü yazayım . Oğlan hasta sürekli beni odasına çağırıyir uyusam ii olacak.
Sabah 1 yumurta haşlama
Peynir helva domates
Öğlen ve aralar saçma oldu üzüm kraker ekmek tatlı vb.
Akşam dışarda
Tavuk durum fanta salata
Az gelmiş olmali ki acıktım
Saat 21.30 gibi çay ile peynir ekmek sutlac yedim
Az su içiyorum
Pek iyi değilim galiba

Öyle mi abla ...ne bilim ya. IciM şimdi çok huzursuz. Hele yavrum bugün çok ağladı . Sımsıkı sarıldı bana . Konusamio ki yavrum ne oldu desem anlatsa. Yarın da tüm gün bırakcam onları m nasıl mutsuzum anlatamam . Bakiciya nasıl söylesem. Eşim istemio falan die .onun üstünden söyleyim bari. Hep ben işte . Insan lari kirmayim etmeyim die. Alttan ala ala tepeme cikariirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…