- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
İyi geceler sevgili takımım
İyi uykular
Hanımların dediği gibi eşini bahane et ve konuş , çoçuklara bakmaya anlaştıysan sadece çoçuklara baksın, birde senin dediğin işleri yapabilir , geriyle ben ilgilenirim de ..Sizlere bişi sorcam. Bugün süt getrrtdik bakiciya eve . O da bana sormadan yarısını sutlac yapmış. Hiç de olmamış ben de kıvamıni sütünü vs. Yeniden ayarlayıp pişirdim yoksa yenmezdi. . Buna bişi demedim tabi aa Sağol eline sağlık dedim
Derken baktım ki çamaşır makine si çalışıyor ve içinde bızım yattigimiz nevresimler . Yani eşimle benim yatak Odamızin. Yenilerini takmaya calismis onlar da dolaptan bulunmuş tek kişilik misafir takımlar imdan falan. . Yani olmuş mu olmams.. Ben yine aa alem kadınsin Sağol ben de atmayi düşünüyor dum falan dedim.
Sizce normal mi.
Eşim geldi ve bana kızdi Odamızda hadi yatağın ortusunu vs. Duzeltiodu bu ne simdi girmesin buraya söyle dedi. Nasıl soylucem ki
Biz öyle anlasmadik iki çocuk var zaten senden temizlik beklemiyorz diyemedin mi dedi. Ki hafta sonu ben genel temzlik içi almıştım kadını .verdim parasini falan.
voronesim öncelikle geçmiş olsun kuzum o bakıcı çoçuklaraa bakmayamı geldi yoksa ortalık karıştırmayamı tepem attı 23 sene evelle gittim ay sinirlerim bozuldu kadına sadece deki çoçuklarla ilgilen abla temizlik ben yaptırıyorum sadece yediğin bulaşıkları makineye koy yeter arada çoçuklara yemek yaparsın yeter . odanın kapınıda kitle canım ne münasebet odana giriyor.eşin çok haklı.Sizlere bişi sorcam. Bugün süt getrrtdik bakiciya eve . O da bana sormadan yarısını sutlac yapmış. Hiç de olmamış ben de kıvamıni sütünü vs. Yeniden ayarlayıp pişirdim yoksa yenmezdi. . Buna bişi demedim tabi aa Sağol eline sağlık dedim
Derken baktım ki çamaşır makine si çalışıyor ve içinde bızım yattigimiz nevresimler . Yani eşimle benim yatak Odamızin. Yenilerini takmaya calismis onlar da dolaptan bulunmuş tek kişilik misafir takımlar imdan falan. . Yani olmuş mu olmams.. Ben yine aa alem kadınsin Sağol ben de atmayi düşünüyor dum falan dedim.
Sizce normal mi.
Eşim geldi ve bana kızdi Odamızda hadi yatağın ortusunu vs. Duzeltiodu bu ne simdi girmesin buraya söyle dedi. Nasıl soylucem ki
Biz öyle anlasmadik iki çocuk var zaten senden temizlik beklemiyorz diyemedin mi dedi. Ki hafta sonu ben genel temzlik içi almıştım kadını .verdim parasini falan.
Amin AblacımDualarımız senin sayende şifa bekleyen herkese olsun
Stres benden hiçte uzak değil ki ablacımGeçmiş olsun canım, beslenmeyi düzenleyip stresten uzak durursan iyi olur inşallah
Düğünmü var canım
Bende onu merak ettim canım
İyi geceler canım
Evet canım bu hafta sadece sebze yiyecem özellikle kabak ağırlıklı olacak bide zerdeçallı sütüm var bu şekilde bu hafta hep ödem atmışım yağdan verememiş ama bu normal dedi bu yüzden sanırım sebze yiyecem bu hafta sabah kahvaltımda da bi değişiklik yok
Tatlılıkla halletmeye çalış canimSizlere bişi sorcam. Bugün süt getrrtdik bakiciya eve . O da bana sormadan yarısını sutlac yapmış. Hiç de olmamış ben de kıvamıni sütünü vs. Yeniden ayarlayıp pişirdim yoksa yenmezdi. . Buna bişi demedim tabi aa Sağol eline sağlık dedim
Sizce normal mi.
İyi geceler sevgili takımım
İyi uykular
Bende günaydın yazdımya
Stres benden hiçte uzak değil ki ablacım
Sizlere bişi sorcam. Bugün süt getrrtdik bakiciya eve . O da bana sormadan yarısını sutlac yapmış. Hiç de olmamış ben de kıvamıni sütünü vs. Yeniden ayarlayıp pişirdim yoksa yenmezdi. . Buna bişi demedim tabi aa Sağol eline sağlık dedim
Sizce normal mi.
Dugun varmış gitmiycenmibu sene maşallah düğünlerden gelmedin
Tatlılıkla halletmeye çalış canim
Yaa gece yatmadan yazmışım göndermememisim uyanınca gönderdim geç olsada
Ayy menim içinde günaydın canım ikimiz sabah kuslariyiz takimin
tamam canım olurPersembeden itibaren katilabiirim
Hafta sonu yakın tanıdıkların düğünü var, bugünkü gittiğim kişinin yatılı misafiri gelecek. Haftayada tr. Gidecek, evde 2 çocuğu kalacak. Onlara hazırlık. Esas düğün evine Perşembe gideceğim
Millet beni göremediği zaman işi rast gitmiyor ne kurtulması.
Aynı canım buralardayım ne olsun
Anladim sagol saram
Menü yazayım . Oğlan hasta sürekli beni odasına çağırıyir uyusam ii olacak.
Sabah 1 yumurta haşlama
Peynir helva domates
Öğlen ve aralar saçma oldu üzüm kraker ekmek tatlı vb.
Akşam dışarda
Tavuk durum fanta salata
Az gelmiş olmali ki acıktım
Saat 21.30 gibi çay ile peynir ekmek sutlac yedim
Az su içiyorum
Pek iyi değilim galiba
Öyle mi abla ...ne bilim ya. IciM şimdi çok huzursuz. Hele yavrum bugün çok ağladı . Sımsıkı sarıldı bana . Konusamio ki yavrum ne oldu desem anlatsa. Yarın da tüm gün bırakcam onları m nasıl mutsuzum anlatamam . Bakiciya nasıl söylesem. Eşim istemio falan die .onun üstünden söyleyim bari. Hep ben işte . Insan lari kirmayim etmeyim die. Alttan ala ala tepeme cikariirim
canım suyu az içtikçe kilo verimim azalıyor farkındayım en azından hergün düzenli az da olsa yürüyüş yapmayı da çok istiyorum ve şartlarımdan dolayı bunları yapamadıkça üzülüyorum ama bir iki haftaya inşallah işlerimi bir düzene oturtunca daha iyi olacaközlemim spor anladım ama su içmen lazım , üstelik pro agırlıklı besleniyorsun suyu artırmaşısın böbrek sağlığın için
Puanın 9 canım
oh eline sağlık canım,banyolu börek tarifini okudum tam çalışan hatunlara göre yazdım bi kenaraHiç kolay deyildi15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim
geçmiş olsun canımBiz bide is cikisina denk geldi allahim netdi yaaa. Kontrol cok iyi gecti, herseyin duzelmesine cok sevindi doktorlari ve sasirdilar ve cikisini verdiler, hersey yolunda, eger sorularin veya aklina takilan birsey olursa bize soz ver ariyacagina dedi, tamam dedim ozaman cikisini verecegim dedi. Bu dar zamanimda , kizimda bi sorun cikmamasi bana ilac gibi geldi
amiiin kankiOzlemcim cook tsk ederim tatlim.Bende herkese mutluluk saglik huzur temenni ediyorum.Rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin.
Evet yas farki cok azmis.Bir ay var aramizda
ananeee dedemle nasıl tanıştınız anlatsanaaaaKart hatunlar
En azindan muzelik olmadik daha annaneee
canım yıllarca bakıcı almış birisi olarak söyleyeyim ki kırmızı çizgilerini bilemiyorsa sen hatırlatacaksın,kuralları baştan konuş sonradan hiç söyleyemez kendini yersin,beğenmediğin davranışlarına tepkini kibarca söyle ki sen onunla beraber bu konuda şakalaşmışsın doğru değil,hiç kocanı da öne sürme doğrudan söyle tabi nazikçe,hiçbir zaman evde çalışan kişiyle çok fazla ense tokat olunmamalı,kibirden değil bu işin doğasından,kimi kadın baya edeplidir senin bişey söylemene gerek kalmaz ama izinsiz evin hanımı gibi kafasına göre yemek yapmalar,mahrem yerleri deşelemeler hoş değil,sadece çocuk bakımı için aldıysan çocukların dağınıklığını bulaşığını toplar yeterli,bir de çocuğunun davranışlarındaki olumsuz değişmeleri iyi takip et,benim küçük kızım her akşam eve geldiğimde sarılır ağlardı ve filanca abla gelmesin derdi,o abla da bugün şöyle oldu da filan diye açıklamaya çalışırdı meğer çocuğu terbiye etmeye çalışır ceza verirmiş,bigün odaya kilitlemiş ağlıyo diye,allah onu bildiği gibi yapsın bak sinirlendim yine,yani patron sensin unutmaSizlere bişi sorcam. Bugün süt getrrtdik bakiciya eve . O da bana sormadan yarısını sutlac yapmış. Hiç de olmamış ben de kıvamıni sütünü vs. Yeniden ayarlayıp pişirdim yoksa yenmezdi. . Buna bişi demedim tabi aa Sağol eline sağlık dedim
Sizce normal mi.
şu şarkıyı dinle çok severim ben,hava kara bulutlu yine yağmur yağıyor,sanki günahsız gibi gözlerime bakıyorhava yağmurlu ve soğuk hiç sevmem yağmurlu havaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?