Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hanımların dediği gibi eşini bahane et ve konuş , çoçuklara bakmaya anlaştıysan sadece çoçuklara baksın, birde senin dediğin işleri yapabilir , geriyle ben ilgilenirim de ..

Ben bu yüzden eve hiç temizlikçi almam, yabancı birinin benim evimi didik didik etmesi hoş değil . Tabi şimdilik elim ayagım tutuyor hamdolsun , ilersi için bişi diyemem.

voronesim öncelikle geçmiş olsun kuzum o bakıcı çoçuklaraa bakmayamı geldi yoksa ortalık karıştırmayamı tepem attı 23 sene evelle gittim ay sinirlerim bozuldu kadına sadece deki çoçuklarla ilgilen abla temizlik ben yaptırıyorum sadece yediğin bulaşıkları makineye koy yeter arada çoçuklara yemek yaparsın yeter . odanın kapınıda kitle canım ne münasebet odana giriyor.eşin çok haklı.

Dugun varmış gitmiycenmibu sene maşallah düğünlerden gelmedin

Tatlılıkla halletmeye çalış canim

İyi geceler sevgili takımım
İyi uykular

Yaa gece yatmadan yazmışım göndermememisim uyanınca gönderdim geç olsada

Bende günaydın yazdımya

Ayy menim içinde günaydın canım ikimiz sabah kuslariyiz takimin

Kadınla ciddi ciddi konuş canım bugün konuşmazsan yarın önünü alamazsın herkes haddini bilecek ne demek evi karıştırmak hele hele yatak odasını iyi niyetle yapmış olsa bile had bilmezlik bence eşin çok haklı

gidecem canım gitmem mi ayda düğün var desinler orayada giderim

anladım canım bayağı yorulmuşsun ellerine sağlık

Millet beni göremediği zaman işi rast gitmiyor ne kurtulması.
Aynı canım buralardayım ne olsun

aynen o kadar alıştım ki ben kendi adıma görmeyince gözlerim arıyor sizi

Anladim sagol saram

bu yazdıklarının diyet menüsü olmadığını sende biliyorsun canım ama senin şu anda kilo vermeye ihtiyacın olmadığı için mevcut kilon aslında ideal sınırlarda olduğu için yediklerin çokda önemli değil ancak ne varki böyle yemeye devam edersen çok kısa bir zaman sonra bizim gibi diyet yapmak zorunda kalırsın bu raddeye gelmeden en azından abur cubura dur desen sağlığın için iyi olacak kanaatideyim

çok yanlış yapıyorsun bu hayatta çok fazla iyi niyetli olmayacaksın yoksa tepene çıkanları indirmekle uğraşırsın bende senin gibiyim kimse kırılmasın diye diye kendimi yıprattım yıllarca

özlemim spor anladım ama su içmen lazım , üstelik pro agırlıklı besleniyorsun suyu artırmaşısın böbrek sağlığın için

Puanın 9 canım
canım suyu az içtikçe kilo verimim azalıyor farkındayım en azından hergün düzenli az da olsa yürüyüş yapmayı da çok istiyorum ve şartlarımdan dolayı bunları yapamadıkça üzülüyorum ama bir iki haftaya inşallah işlerimi bir düzene oturtunca daha iyi olacak
Hiç kolay deyildi 15 tepsi çarşaf böreği yaptık. 3 paket yufkadan banyolu börek yaptık. Şimdi geldim
oh eline sağlık canım,banyolu börek tarifini okudum tam çalışan hatunlara göre yazdım bi kenara
geçmiş olsun canımkul sıkışmadan hızır yetişmezmiş

Ozlemcim cook tsk ederim tatlim.Bende herkese mutluluk saglik huzur temenni ediyorum.Rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin.
Evet yas farki cok azmis.Bir ay var aramizda
amiiin kankihatta kankitobi ahretlik istiyorum biliyor musunuz,şöyle dizilerde gördüğümüz yıllardır aynı samimiyette arkadaşlar,aileler olur ya,işte ondan,çok mu safım ne
ananeee dedemle nasıl tanıştınız anlatsanaaaa

En azindan muzelik olmadik daha annaneee

canım yıllarca bakıcı almış birisi olarak söyleyeyim ki kırmızı çizgilerini bilemiyorsa sen hatırlatacaksın,kuralları baştan konuş sonradan hiç söyleyemez kendini yersin,beğenmediğin davranışlarına tepkini kibarca söyle ki sen onunla beraber bu konuda şakalaşmışsın doğru değil,hiç kocanı da öne sürme doğrudan söyle tabi nazikçe,hiçbir zaman evde çalışan kişiyle çok fazla ense tokat olunmamalı,kibirden değil bu işin doğasından,kimi kadın baya edeplidir senin bişey söylemene gerek kalmaz ama izinsiz evin hanımı gibi kafasına göre yemek yapmalar,mahrem yerleri deşelemeler hoş değil,sadece çocuk bakımı için aldıysan çocukların dağınıklığını bulaşığını toplar yeterli,bir de çocuğunun davranışlarındaki olumsuz değişmeleri iyi takip et,benim küçük kızım her akşam eve geldiğimde sarılır ağlardı ve filanca abla gelmesin derdi,o abla da bugün şöyle oldu da filan diye açıklamaya çalışırdı meğer çocuğu terbiye etmeye çalışır ceza verirmiş,bigün odaya kilitlemiş ağlıyo diye,allah onu bildiği gibi yapsın bak sinirlendim yine,yani patron sensin unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…