Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benden de öyle bu yüzden hiç iyi olamıyoruz ya canım
Aynen ablam bide ne kadar kilo verirsen ver insanlarda.memnun olmuyo hastanede biri sordu neyin var diye bende işte tansiyon biraz yüksek dedim çarpıntı var dedim başka bi taraftan bi kadın zayıfla zayıfla kilodan dedi al bi stres daha diğer kadın da o kadar kilolu değil ben zayıfım bende aynı sorunları yaşıyorum falan dedi bende resmen püskürdüm kadına evdeki stres yetmiyo bide bunlarla uğraşıyorum ya

Çok güzel menü Aylin

Gitsinnn kilolarrr ohhh

şu şarkıyı dinle çok severim ben,hava kara bulutlu yine yağmur yağıyor,sanki günahsız gibi gözlerime bakıyorben severim serin havaları sonbahar çocuğu olarak

bende kış çocuğuyum ama hiç sevmiyorum kapalı havaları canım gökyüzü masmavi güneş pırıl pırıl olduğu zamanlar hasta bile olsam iyi oluyorum enerjik oluyorum ama yağmurlu puslu havalarda depresif oluyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor

boşver milleti tatlım önemli olan senin kendini nasıl gördüğün ve nasıl hissettiğin bak mesela ben dün eve gittim diyetisyenimin övgülerinden bahsettim çok mutluydum sevincimi paylaşmak istiyordum ordan görümcem hemen dediki ayyy üzerinde korsemi var senin diyetisyenin bu övgüleri yaparken korseli olduğunu biliyormuydu korsesizken böyle zayıf olsan keşke deyip kahkaha attı bende dedimki heee korseliyimde diyetisyenim ölçümlerimin sonucuna göre böyle konuştu morardı ama benim modumu düşürmeye çalıştı prim vermedim sende boş ver insanlar hasetliklerinden ne yapacaklarını bilmiyorlar

hele şimdi tedavi sürecindesin sakın strese yer verme bu seni çok kötü etkiler önemli olan tedavin bebeğin bunları düşün
bu arada tedavide ne aşamadasın iğnelere başladınmı

sende dikkat et gamzecim bu aralar iyice astın bu diyet işini gibi geliyor

Aynen takmamak lazım yoksa insan kendini hasta ediyo taka taka ablam benim dondurulmuş embryo transferi iğne olamıcam ALLAH'IN izniyle ama ayın 8 ekimde bi operasyon geçiricem ondan sonraki ay yani kasımda transferi gerçekleştirecekler ALLAH'IN izniyle çok heyecanlıyım ablam minnoşlarima kavuşmama çok az kaldı INŞAALLAH

Ablam biraz sıkıntılı çıktı tansiyon yüksekmiş üst sınırı geçmiş dedi ritim holter takacaklarmış şimdi ultrason istedi endokrine gönderdi
Canım çok geçmiş olsun, sonuç ne çıktı şimdi nasılsın? Ben henüz bu mesajını okudum yazmak istedim, sonucu yazdıysan bile henüz okumadım.

Bu arada görümcenede ayri bi uyuz oldum ablam görümce görümce görmeyim ömrümce

Çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
Üfür üfür mutlu mesut bir kış geçirelim
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, yürüyüşler hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim

Canım çok geçmiş olsun, sonuç ne çıktı şimdi nasılsın? Ben henüz bu mesajını okudum yazmak istedim, sonucu yazdıysan bile henüz okumadım.
Yok monim daha sonuç şimdi tomografiyi bekliyorum arın ritim holter takilicak bide endokrine gitmem gerekiyomuş salı tekrar ultrason randevum var daha uzun süre hastanedeyim galiba sonuç temiz çıksında ALLAH'IN izniyle gider gelirim artık napayım

hmmmm anladım canım histereskopimi olacaksın transfer öncesi histereskopi embriyoların tutunma şansını artırıyor çünkü histereskopi siırasında rahime çizik atılarak rahimin kendini yenilemesi sağlanıyor ayrıca dondurulmuş embriyo transferinde tutunma şansı çok daha fazla bu açıdanda şanslısın inşallah bu sefer olacak canım ben çok umutluyum senin adına ve hep dualarımdasın

Bu arada görümcenede ayri bi uyuz oldum ablam görümce görümce görmeyim ömrümce

bende görmesem iyide ne mümkün

bu hafta derece yapmalıyız geçen hafta herkes için bir duraklama dönemiydi ama bu hafta öyle olmamalı en azından kendi adıma

Bide ablam kendi kanımdan serum elde edecekmiş onuda rahme enjekte edecekmiş rahim canlandırması diyorlarmış onada INŞAALLAH ablam bakalım hayırlısı RABBIM ümmet-i muhammedin içinde bizlerin yüzünü güldürsün ablam

evet canım hamilelik aşısı bu bahsettiğin tüm bunlarla şansın dahada artacak yaşın kaçtı senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…