Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gözünüz aydın olsun. Ayrıca geçmiş olsun
Çok sağol teyzesi
Fsh ilaçla veya bitkisel destekle ne kadar düşse de en yüksek çıkan sonuca göre değerlendiriliyor
Agnucaston bende çok duydum ..geçen sene her duyduğumu aldırdım diye bizimki söyleniyordu herşeye
Birkaç ay ara verdim artık yine biseyler isteme zamanı geldi
Tesekkur ederim yorumun için
Seviyom senide

İnşallah canim
Canım ilk çocukların İnşallah degilmi

Bu arada görümcenede ayri bi uyuz oldum ablam görümce görümce görmeyim ömrümce

Ayy mende gorumceyim 3gelinimiz var ama güzel sozmus

ozlemkartal görücü usulü evlendik, hikayem yok maalesef
Ama sizlerinkini dinlemek isterim

Canım biz aynı okulda calusiyorduk
Oyle tanıştık

Cok gecmis olsun cnm.
Teşekkür ederim Aylin abla
Canım hiç moralini bozma FSH amh falan hepsi hikaye yeterki Allah Ol desin gerisi hikaye

Gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkur ederim Allah razı olsun
Fsh yaşına göre normal bu değerde olması,menapoz görünmüyor panik yapma dedi Dr ama ben çok korktum

Geçmiş olsun canım ikinizede
Hadi gözünüz aydın kurtuldunuz alçıdan
Teşekkür ederim kaptanım
İnşallah hayırlısıyla okula da başlarsa pelin 2 haftada diyete ve spora asılıp mezun olmayı istiyorum
Mezun olacam inşallah ama gitmiycem takımı çok seviyorum

divinity Mortim gözün aydın bak alçı gitmiş .
Geçmiş olsun bu arada
Çok sağol ortim
Moralim yerine geldi çok şükür
divinity canım çok geçmiş olsun canım alçıda çıkmış oh çok şükür.
Çok sağol abla ..bugünümüze çok şükür
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Gözün aydın zehracım, iyi olmasına sevindim

Kuzum, eski çalıştığı yerlerde bunları bekliyor olabilirler o yüzden yapıyor olabilir. Sen kendi düzenini anlat, neler beklediğini neleri yapmamasını.
Ve asla temizlik beklemiyorum, sadece çocuklara bak deme. O zaman da iyice yayıyorlar. Günlük normal temizliği de yapsın. Sınırları belirle ve söyle ayıp değil.

Kuzum az sık dişini zaten hedef kilon 58 kalmış çok az kilon mezun ederiz seni 2 haftaya en geç.
Paylaşımdan muaf olursun madem çok yoğunsun kilo ver ve cuma kilo bildir yeterli

Geliyonmukigitmiycekmiş

İnşallah canım hyaırlısıyla bebişlerini kucağına alacaksın
Tüm isteyen kızçelerime rabbim hayırlısıyla bebeklerini versin inşallah. Aminnn

Kuzum az sık dişini zaten hedef kilon 58 kalmış çok az kilon mezun ederiz seni 2 haftaya en geç.
Paylaşımdan muaf olursun madem çok yoğunsun kilo ver ve cuma kilo bildir yeterli
Çok tatlisin yaaa canım kaptanim seni çok seviyorum sevdim . Iyi ki varsin

Mesajını simdi okudum. Aslında dedgin doğru iyice yayip temizleMesse sıkıntım. Öğlen arası ece gittim giysi dolabimi katlamis kirlileri ayrms makine beyazlar yikanms renkleri yıkanıyo. Balkonda çamaşır asıyor. Ne dicem bilemedim. Eşim çok kızdı bana yapma artık diyebildm. Evet benim çok hoşuma gitti yalan yok ama sanrimm çocuklar için iyi değil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…