- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çok sağol teyzesiGözünüz aydın olsun. Ayrıca geçmiş olsun
Fsh ilaçla veya bitkisel destekle ne kadar düşse de en yüksek çıkan sonuca göre değerlendiriliyorDivi adin Mehtap di degil mi cnm.Gecen sene 10 ay ilac tedavisi gordum.Ve hayatimda ilk defa.Iki gebeligim oldu ikisinde de ilk ay hamile kaldim.Ama 2.gebelik 40 yasinda oldu ve bos gebelik oldu.6 yumurtam olusmasina ragmen bi daha hamile kalamadim.Bu arada 46 yasinda tedavi gordum.Kendi kendime ne cesaretmis diyorum.
Lafi uzatmayim.Bak ne dicem cnm.46 yasinda tedaviye ilk gittigimde fsh 22 cikti.Agnucaston diye bir ilacla 7 ye kadar dustu.Hayit tohumu icerikli bitkisel bir ilac.Netteki arastirmalarimda buldum bu ilaci ve dr ma sordum.Kullan kullan cok guzel bir ilac dedi.Fsh i 7 dusurdu ama yas itibariyle yumurta kalitesi dusuk olunca hamile kalamadim.Kk de "40 yasindan sonra anne olmaya calisanlar" diye bi topik var.Bi gozat istersen.Ben ordan cok sey ogrendim.
Rabbim gonlune gore versin divim
Aynen takmamak lazım yoksa insan kendini hasta ediyo taka taka ablam benim dondurulmuş embryo transferi iğne olamıcam ALLAH'IN izniyle ama ayın 8 ekimde bi operasyon geçiricem ondan sonraki ay yani kasımda transferi gerçekleştirecekler ALLAH'IN izniyleçok heyecanlıyım ablam minnoşlarima kavuşmama çok az kaldı INŞAALLAH
Bu arada görümcenede ayri bi uyuz oldum ablamgörümce görümce görmeyim ömrümce
Teşekkür ederim Aylin ablaCok gecmis olsun cnm.
Çok teşekkur ederim Allah razı olsunCanım hiç moralini bozma FSH amh falan hepsi hikaye yeterki Allah Ol desin gerisi hikaye
Gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım ikinizede
Hadi gözünüz aydın kurtuldunuz alçıdan
Çok sağol ortim
Çok sağol abla ..bugünümüze çok şükürdivinity canım çok geçmiş olsun canım alçıda çıkmış oh çok şükür.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
aylincim yeni yaşın kutlu olsun ben de 71 liyim 23 ekimde 48 e giricem ne yakınmış doğum günlerimiz sevdiklerimizle birlikte sağlıklı mutlu hayırlı ömürler diliyorum tüm takıma
ben hem bisiklet hen araba sürmeyi bilmiyorum,koca işleri idare edip i araba sürememek utanç verici
uzaktan tanımakkk yı sanırırm 2010 dan beri okurum 2012 de üye oldum arada aylarca girmediğim oldu,ilgi alanıma giren şeyleri araştırmayı severim çok güzel bi sayfaydı sen de herkesin menüsüne yorum yapardın keşke devam etse
senin adına çok sevindim canım hakettin ,anahtar kelimeleri söylemiş diyetisyenin kararlılık ve disiplin,bence de hedeflerine ulaşacaksın
geçmiş olsun canım,alçı çıkmış rahatlamıştır çocuk
geçmiş olsun kuzum inşallah önemli bişey çıkmayacak
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyüt
çok isabetli karar canım başarılar dilerim
Gözün aydın zehracım, iyi olmasına sevindimBiz bide is cikisina denk geldi allahim netdi yaaa. Kontrol cok iyi gecti, herseyin duzelmesine cok sevindi doktorlari ve sasirdilar ve cikisini verdiler, hersey yolunda, eger sorularin veya aklina takilan birsey olursa bize soz ver ariyacagina dedi, tamam dedim ozaman cikisini verecegim dedi. Bu dar zamanimda , kizimda bi sorun cikmamasi bana ilac gibi geldi
Ay ayy kim gelmişŞuraya bi bakam dedim de senn yine rahat durmuyosun herhalde :)
Kuzum, eski çalıştığı yerlerde bunları bekliyor olabilirler o yüzden yapıyor olabilir. Sen kendi düzenini anlat, neler beklediğini neleri yapmamasını.Sizlere bişi sorcam. Bugün süt getrrtdik bakiciya eve . O da bana sormadan yarısını sutlac yapmış. Hiç de olmamış ben de kıvamıni sütünü vs. Yeniden ayarlayıp pişirdim yoksa yenmezdi. . Buna bişi demedim tabi aa Sağol eline sağlık dedim
Derken baktım ki çamaşır makine si çalışıyor ve içinde bızım yattigimiz nevresimler . Yani eşimle benim yatak Odamızin. Yenilerini takmaya calismis onlar da dolaptan bulunmuş tek kişilik misafir takımlar imdan falan. . Yani olmuş mu olmams.. Ben yine aa alem kadınsin Sağol ben de atmayi düşünüyor dum falan dedim.
Sizce normal mi.
Eşim geldi ve bana kızdi Odamızda hadi yatağın ortusunu vs. Duzeltiodu bu ne simdi girmesin buraya söyle dedi. Nasıl soylucem ki
Biz öyle anlasmadik iki çocuk var zaten senden temizlik beklemiyorz diyemedin mi dedi. Ki hafta sonu ben genel temzlik içi almıştım kadını .verdim parasini falan.
Kuzum az sık dişini zaten hedef kilon 58 kalmış çok az kilon mezun ederiz seni 2 haftaya en geç.Sevgili takimcan lar. Ben çok katilamiyorm ya. Okul hasta olan bebelerim vs. Bi türlü fırsat bulamıyorum. Diyet de hak getire.. aç kalip kalıp saldırı şekline dönüsuyor . Bakalım bu cuma tartı ne der.liste olmak bazen çok gerse de üzülüyorum. Çok .takım için çok daha iyi şeyler le gelebilir dim.
Evet ablam ilk çocuklarım olacak İNŞAALLAH 6 senedir beklenen bebeklerİnşallah canim
Canım ilk çocukların İnşallah degilmi
Ayy mende gorumceyim 3gelinimiz var ama güzel sozmus
Canım biz aynı okulda calusiyorduk
Oyle tanıştık
INŞAALLAH ablam benimne güzel canım yaş açısındanda şansın çok iyi inşallah olacak bu sefer
GeliyonmukiTeşekkür ederim Aylin abla
Çok teşekkur ederim Allah razı olsun
Fsh yaşına göre normal bu değerde olması,menapoz görünmüyor panik yapma dedi Dr ama ben çok korktum
Teşekkür ederim kaptanım
İnşallah hayırlısıyla okula da başlarsa pelin 2 haftada diyete ve spora asılıp mezun olmayı istiyorum
Mezun olacam inşallah ama gitmiycem takımı çok seviyorum
İnşallah canım hyaırlısıyla bebişlerini kucağına alacaksınAynen takmamak lazım yoksa insan kendini hasta ediyo taka taka ablam benim dondurulmuş embryo transferi iğne olamıcam ALLAH'IN izniyle ama ayın 8 ekimde bi operasyon geçiricem ondan sonraki ay yani kasımda transferi gerçekleştirecekler ALLAH'IN izniyleçok heyecanlıyım ablam minnoşlarima kavuşmama çok az kaldı INŞAALLAH
En azından mesajları okuyup beğenip kendimi unutturmuyomGeliyonmukigitmiycekmiş
Çok tatlisin yaaa canım kaptanim seni çok seviyorum sevdim . Iyi ki varsinKuzum az sık dişini zaten hedef kilon 58 kalmış çok az kilon mezun ederiz seni 2 haftaya en geç.
Paylaşımdan muaf olursun madem çok yoğunsunkilo ver ve cuma kilo bildir yeterli
Mesajını simdi okudum. Aslında dedgin doğru iyice yayip temizleMesse sıkıntım. Öğlen arası ece gittim giysi dolabimi katlamis kirlileri ayrms makine beyazlar yikanms renkleri yıkanıyo. Balkonda çamaşır asıyor. Ne dicem bilemedim. Eşim çok kızdı bana yapma artık diyebildm. Evet benim çok hoşuma gitti yalan yok ama sanrimm çocuklar için iyi değil buKuzum, eski çalıştığı yerlerde bunları bekliyor olabilirler o yüzden yapıyor olabilir. Sen kendi düzenini anlat, neler beklediğini neleri yapmamasını.
Ve asla temizlik beklemiyorum, sadece çocuklara bak deme. O zaman da iyice yayıyorlar. Günlük normal temizliği de yapsın. Sınırları belirle ve söyle ayıp değil.
Aminnn monimm benimİnşallah canım hyaırlısıyla bebişlerini kucağına alacaksın
Tüm isteyen kızçelerime rabbim hayırlısıyla bebeklerini versin inşallah. Aminnn
Merhaba canımmerhaba arkadaşlar,
Esas şu ara fazla sohbet etmen lazım, tel yok elim kolum bağlı, kimseden haber alamıyom, bizimkilerde ne var ne yokEn azından mesajları okuyup beğenip kendimi unutturmuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?