Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ellerine sağlık canım unutkanlığı Bana sor bugünlerde o kadar unutkan oldumki telefonumu bile geçen gün mağazada unutmuşum Allahtan kasada duran kişi bulmuş kaldırmış o derece yani

Afiyet olsun canım dolmayı çok seviyorum ama 85 olana kadar ve evime geçene kadar yemiyecem

Menü veriyorum
Bugün evde süt yoktu sabahta yoğurt canım istemedi eksigim var fazlam yok listeme göre

Sabah+Ara
3ceviz 3kayisi
Yarım dlm tam buğday ekmeği
Üstüne acuka

Öğle+ara
3 dlm tam buğday ekmeği
2 yumurta
Domates salatalık

Akşam
Yoğurt lu kabak

Şu 2.5 lt civarında

6 öğünü 3 de toplamışsın fatmam . O aralarını bence zamanında yapmalısın
9canım

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir daha geçmişi okuyamadım bugün yogun bir gündü sabah başka hastaneye fizik tedavi doktoruna gittim koşa koşa geri geldim yarın denetleme var 10gündür koşturuyoz hele bakalım yarın neler olacak akşam 17.30anca eve girdim
evet menümüde yazayım
sabah 7.30
1yumurta biraz peynirle maydonozlu omlet 4 zeytin domates ve yarım dilim tb ekmeği
öğlen cıs cıs 12.30
3kaşık sebzeli şehriye çorbası 2kızarmış patlıcan dilimi ve cacık
ikindi
sütlü kahve
akşam18
semizotu yemeği ve yoğurt
2lt su inş tamamlarım buçuğu spor daha yapmadım yazarım gün içinde 8954 adım

Hayırdır yasomcum, fizik tedavi de ne işin vardı

ben yaptırdım gezegenim zamanında ve diyetini iyi yaprsan fayda görürsün tavsiye ederim.
Dizlerimde iltihap var, hergün ilaç alıyorum. Sağ dizim buna rağmen ağrımaya başladı. Bıçak gibi kesici aletlerden korkarım, sülük zaten korkutucu, eğer faydasını göreceksem deneyim diyorum

Hayırdır yasomcum, fizik tedavi de ne işin vardı
fibromiyalji için gitmiştim ya gezegenim ilaç başlamıştı kontrole çağırdı ilacım bitmeye yakın bugün için randevü almıştım ilacım yarın bitiyor ama devam edecem bakalım ağrılarım azaldı şükür.

İyi çok şükür, hatırladım şimdi, yaşlanıyormuyum ne hep aylinin suçu, ikidebir bana anneanne diyor

Dizlerimde iltihap var, hergün ilaç alıyorum. Sağ dizim buna rağmen ağrımaya başladı. Bıçak gibi kesici aletlerden korkarım, sülük zaten korkutucu, eğer faydasını göreceksem deneyim diyorum
hiç korkma korkulacak bişey yok bende sırtıma yaptırmıştım ama diyetimi tam uygulayamadım malesef çok faydası oldumu dersen diyetten dolayı sanırsam tam bir rahatlama olmadı ama çok faydasını gören arkadaşlar var iyi birisi yapacaksa ben güveniyorum bu tedaviye zaten peygamber efendimizin sünneti.

gezegenim 3 beş ay önce bu tuzlu pogaçaları görseydim kesin bitane olsun yemek isterdim neden bilmem şuan hiç canım istemedi maşallah bana iyi şartlamışım kendimi. ellerine sağlık bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…