- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Eğitimini almış biri yapacak. Birkaç sene önce eşimle yaptırmaya karar vermiştim, eşim önce yaptırdı, onu görünce ( yeğeni videoya çekmiş) vazgeçtim. Bu sefer önce ben yaptırırımhiç korkma korkulacak bişey yok bende sırtıma yaptırmıştım ama diyetimi tam uygulayamadım malesef çok faydası oldumu dersen diyetten dolayı sanırsam tam bir rahatlama olmadı ama çok faydasını gören arkadaşlar var iyi birisi yapacaksa ben güveniyorum bu tedaviye zaten peygamber efendimizin sünneti.
Normalde tazesiyle bende 5 tane yerdim, bu sefer ölçüyü az tuttum, erkekler yedi, kalanı çantalarına koyarım, bugünü atlatırım. Darısı yarına. Yine hamurişi yapmaya gidecem, onlardan ikram ederse neyapacam bilmem. Yarınki gideceğim kişi yedirmeyen yollamazgezegenim 3 beş ay önce bu tuzlu pogaçaları görseydim kesin bitane olsun yemek isterdim neden bilmem şuan hiç canım istemedi maşallah banaiyi şartlamışım kendimi. ellerine sağlık bu arada
Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
7 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Üç tane ceviz
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Bir bardak zerdeçallı süt
Ara
Bir tane mandalina
Akşam
Su 3.5 litre spor yok
aeben
yasom7272
Antepia27
Canım biraz sıkkın bende acısını meuvadan çıkardım aeben im istersen sıfırı bugün bana ver
Listenden fazlam yedin canim
6 öğünü 3 de toplamışsın fatmam . O aralarını bence zamanında yapmalısın
9canım
kuzum geçmiş olsun inşallah yerşey yolunda gider ve beklediğin herşey gönlünce olur diğer insanların ne konuştığunuda gülümseyerek dalga geçerek karşıla ben öyle yapıyom benim görümcemde benimle dalga geçerdi kendisi çöp gibi hatta aşşağılardı yat yat totonu şişir diye rabbim büyük istemezdim asla bedduada etmedim ama kızı benim 2 katım daha 19 yaşında ve çok üzülüyorum.Aynen ablam bide ne kadar kilo verirsen ver insanlarda.memnun olmuyo hastanede biri sordu neyin var diye bende işte tansiyon biraz yüksek dedim çarpıntı var dedim başka bi taraftan bi kadın zayıfla zayıfla kilodan dedi al bi stres daha diğer kadın da o kadar kilolu değil ben zayıfım bende aynı sorunları yaşıyorum falan dedi bende resmen püskürdüm kadınaevdeki stres yetmiyo bide bunlarla uğraşıyorum ya
Allah hayra çıkarsın canım, sıkıntın bir an önce geçsin gitsinMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
7 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Üç tane ceviz
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Ara
Bir tane mandalina
Akşam
Su 3.5 litre spor yok
aeben
yasom7272
Antepia27
Canım biraz sıkkın bende acısını meyvadan çıkardım aeben im istersen sıfırı bugün bana ver
Yoooo mandalina fazla canım ben ne yediysem yazıyorum buraya
yok canım kırılmadımFulyaamm hosuma gittigi icin dedim,degisik degisik seyler deniyorsun.Ne guzel valla.Ben bellemisim kabak sote,semizotu,kofte....Useniyom valla doyduguma bakiyorum.Umarim kirmadim seni tatlim
Bugunlerde yogun ve yorgunsun yaseminslm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir daha geçmişi okuyamadım bugün yogun bir gündü sabah başka hastaneye fizik tedavi doktoruna gittim koşa koşa geri geldim yarın denetleme var 10gündür koşturuyoz hele bakalım yarın neler olacak akşam 17.30anca eve girdim
evet menümüde yazayım
sabah 7.30
1yumurta biraz peynirle maydonozlu omlet 4 zeytin domates ve yarım dilim tb ekmeği
öğlen cıs cıs 12.30
3kaşık sebzeli şehriye çorbası 2kızarmış patlıcan dilimi ve cacık
ikindi
sütlü kahve
akşam18
semizotu yemeği ve yoğurt
2lt su inş tamamlarım buçuğu spor daha yapmadım yazarım gün içinde 8954 adım
afiyet olsun saracım gene neye canın sıkıldı bakayım görümceye deme saçını başını yollarımMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
7 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Üç tane ceviz
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Ara
Bir tane mandalina
Akşam
Su 3.5 litre spor yok
aeben
yasom7272
Antepia27
Canım biraz sıkkın bende acısını meyvadan çıkardım aeben im istersen sıfırı bugün bana ver
Afiyet olsun yine güzel menü özlemcimIyi akşamlar
08.00 2 yumurtalı omlet
5 zeytin
2 kk peynir
Domates salatalık
Yarim havuc birkac üzüm
13.00 4 ufak inegöl köfte salata
18.00 1 kase yogurt 5 ceviz birkac çiğ findik 1 ufak muz
Türkiyede çok revaşta canım ikiside sülük yaptıramam sanırım ama hacamatı tavsiye ederimDizlerimde iltihap var, hergün ilaç alıyorum. Sağ dizim buna rağmen ağrımaya başladı. Bıçak gibi kesici aletlerden korkarım, sülük zaten korkutucu, eğer faydasını göreceksem deneyim diyorum
evet aebenim malesef bugünki menü böyleydi aslında aylık menü alıp o günlerde evden bişeyler götürebilirim tembellik ediyorum .Bugunlerde yogun ve yorgunsun yaseminkolay gelsin
Cıs dediğin şehriye çorbası ve patlıcan değilmi?
9 canım.
Yok kuzum okadar kusur kadı kızındDa olur 1 porsiyon meyven fazla sadeceMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
7 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Üç tane ceviz
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Ara
Bir tane mandalina
Akşam
Su 3.5 litre spor yok
aeben
yasom7272
Antepia27
Yahu senin cıs dediklerin cıs olmuyo genelde onu didiydimevet aebenim malesef bugünki menü böyleydi aslında aylık menü alıp o günlerde evden bişeyler götürebilirim tembellik ediyorum .
gezegenim şöyle diyecen bugünlerde midem iyi değil hamurişleri dokunuyor yemek isterdim ama o ağrıyı çkmektense yememem daha hayırlı kusura bakma.Normalde tazesiyle bende 5 tane yerdim, bu sefer ölçüyü az tuttum, erkekler yedi, kalanı çantalarına koyarım, bugünü atlatırım. Darısı yarına. Yine hamurişi yapmaya gidecem, onlardan ikram ederse neyapacam bilmem. Yarınki gideceğim kişi yedirmeyen yollamaz
Fulyamm nerdesinn
yok canım kırılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?