Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eğitimini almış biri yapacak. Birkaç sene önce eşimle yaptırmaya karar vermiştim, eşim önce yaptırdı, onu görünce ( yeğeni videoya çekmiş) vazgeçtim. Bu sefer önce ben yaptırırım

gezegenim 3 beş ay önce bu tuzlu pogaçaları görseydim kesin bitane olsun yemek isterdim neden bilmem şuan hiç canım istemedi maşallah bana iyi şartlamışım kendimi. ellerine sağlık bu arada
Normalde tazesiyle bende 5 tane yerdim, bu sefer ölçüyü az tuttum, erkekler yedi, kalanı çantalarına koyarım, bugünü atlatırım. Darısı yarına. Yine hamurişi yapmaya gidecem, onlardan ikram ederse neyapacam bilmem. Yarınki gideceğim kişi yedirmeyen yollamaz

Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
7 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Üç tane ceviz
İki fincan şekersiz çay

Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote

Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane nektarin
Bir bardak zerdeçallı süt

Ara
Bir tane mandalina

Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote

Su 3.5 litre spor yok

aeben
yasom7272
Antepia27

Canım biraz sıkkın bende acısını meyvadan çıkardım aeben im istersen sıfırı bugün bana ver

Listenden fazlam yedin canim

kuzum geçmiş olsun inşallah yerşey yolunda gider ve beklediğin herşey gönlünce olur diğer insanların ne konuştığunuda gülümseyerek dalga geçerek karşıla ben öyle yapıyom benim görümcemde benimle dalga geçerdi kendisi çöp gibi hatta aşşağılardı yat yat totonu şişir diye rabbim büyük istemezdim asla bedduada etmedim ama kızı benim 2 katım daha 19 yaşında ve çok üzülüyorum.

Allah hayra çıkarsın canım, sıkıntın bir an önce geçsin gitsin

Yoooo mandalina fazla canım ben ne yediysem yazıyorum buraya

Canım listende meyvelerin varsa zaten sorun yok meyveye yüklendim deyince liste dişimi yedin sandim
Çok güzel canım bir mandalina nin lafı bile olmaz
Bugünlerde menimde enerjim çok düşük
Herhalde diyetinde etkiside var
Yiyince de o an mutlu oluyorum sonra acaip moralim bozuluyor
Yiyorum sonrasında mutsuzum

Bugunlerde yogun ve yorgunsun yasemin kolay gelsin
Cıs dediğin şehriye çorbası ve patlıcan değilmi?
9 canım.

afiyet olsun saracım gene neye canın sıkıldı bakayım görümceye deme saçını başını yollarım

Iyi akşamlar
08.00 2 yumurtalı omlet
5 zeytin
2 kk peynir
Domates salatalık
Yarim havuc birkac üzüm

13.00 4 ufak inegöl köfte salata

18.00 1 kase yogurt 5 ceviz birkac çiğ findik 1 ufak muz
Afiyet olsun yine güzel menü özlemcim
Su ve spor yazılmadıgı için 8 canım

Dizlerimde iltihap var, hergün ilaç alıyorum. Sağ dizim buna rağmen ağrımaya başladı. Bıçak gibi kesici aletlerden korkarım, sülük zaten korkutucu, eğer faydasını göreceksem deneyim diyorum
Türkiyede çok revaşta canım ikiside sülük yaptıramam sanırım ama hacamatı tavsiye ederim

Yok kuzum okadar kusur kadı kızındDa olur 1 porsiyon meyven fazla sadece
8,5 puanın

Neye üzüldün sen bakim gene

gezegenim şöyle diyecen bugünlerde midem iyi değil hamurişleri dokunuyor yemek isterdim ama o ağrıyı çkmektense yememem daha hayırlı kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…