biliyomda aebenim kızartma ve şehriye olunca bana cıs yemesem daha iyi ahçı kadında yazık artık hiç söylemeden koyuyor tabağıma 2tane kızartma patetes koymuyor şehriye çorbası az diyo sen yemessin biliyom ama bugün menü böyleYahu senin cıs dediklerin cıs olmuyo genelde onu didiydim
İyi fikir, yarın midem ağrıyor olsungezegenim şöyle diyecen bugünlerde midem iyi değil hamurişleri dokunuyor yemek isterdim ama o ağrıyı çkmektense yememem daha hayırlı kusura bakma.
fatma kafandan diyet yapıyorum kelimesini çıkar sen önceden daha az yiyordun hatırladığım kadarıyla daha mutluydun sanki çoçuklar gidecek diye bir moral çökkünlüğün var.Canım listende meyvelerin varsa zaten sorun yok meyveye yüklendim deyince liste dişimi yedin sandim
Çok güzel canım bir mandalina nin lafı bile olmaz
Bugünlerde menimde enerjim çok düşük
Herhalde diyetinde etkiside var
Yiyince de o an mutlu oluyorum sonra acaip moralim bozuluyor
Yiyorum sonrasında mutsuzum
Ne fenasınızİyi fikir, yarın midem ağrıyor olsun
bugün bana kestane uzattılar ye diye dedimki ben bugün ekmek hakkımı yedim 3tanesi 1 dilim ekmek yiyememİyi fikir, yarın midem ağrıyor olsun
Yok kuzum okadar kusur kadı kızındDa olur 1 porsiyon meyven fazla sadece
8,5 puanın
Neye üzüldün sen bakim gene
fatma kafandan diyet yapıyorum kelimesini çıkar sen önceden daha az yiyordun hatırladığım kadarıyla daha mutluydun sanki çoçuklar gidecek diye bir moral çökkünlüğün var.
bugün bana kestane uzattılar ye diye dedimki ben bugün ekmek hakkımı yedim 3tanesi 1 dilim ekmek yiyemem
Yapma saram , hayat gerçekten üzülmeye değmiyorSağol canım benim
afiyet olsun saracım gene neye canın sıkıldı bakayım görümceye deme saçını başını yollarım
sen benden daha azimlisin saram ben okadar azimli değilim azimli olsaydım verdiğim 20 kilonun 9 unu geri almazdım.Senin azmine de hayranım
saracım görümcemin bana yaptıklarını bilsen 3citlik roman yazarımNasılda bildin o kadar sudan sebeblerki artık dayanamıyorum evime geçsemde rahat etsem
Yapma saram , hayat gerçekten üzülmeye değmiyor, bak buraya yazmasakta çok şey yaşıyoruz , benbi başkasam kendini unutursun yani
Hadi üzülme lütfen ta burdan ben üzülüyorum bak
RABBIM'IN adaleti ablam yapacak bişey yok büyük lokma ye büyük konuşma diye boşuna demiyolar INŞAALLAH hep beraber incecik olucazkuzum geçmiş olsun inşallah yerşey yolunda gider ve beklediğin herşey gönlünce olur diğer insanların ne konuştığunuda gülümseyerek dalga geçerek karşıla ben öyle yapıyom benim görümcemde benimle dalga geçerdi kendisi çöp gibi hatta aşşağılardı yat yat totonu şişir diye rabbim büyük istemezdim asla bedduada etmedim ama kızı benim 2 katım daha 19 yaşında ve çok üzülüyorum.
dertler paylaştıkça hafifler sara yanlış düşünüyorsun tabiki burası terapi merkezi.Çok sağol canım sizi üzmek istemiyorum gerçekten aslında beni tanısan çevremdekilere sorsan o kadar pozitif biriyim ki hayata hep olumlu yönünden bakarım ama bazen dayanamayacağımı hissediyorum aslında buraya yansıtmayıda hiç istemiyorum ama fazladan yememin sebebini açıklamam lazımdı
sen benden daha azimlisin saram ben okadar azimli değilim azimli olsaydım verdiğim 20 kilonun 9 unu geri almazdım.
dertler paylaştıkça hafifler sara yanlış düşünüyorsun tabiki burası terapi merkezi.
tabiki haşimatodan çarpıntın varmı?Sen azimsizlikten değil haşimato dan kilo alıyorsun benide zorluyor bu ara bazen yutkunmakta zorluk çekiyorum sanki bir el boğazımı sıkıyor budamı haşimato dan sence
gezegenim şöyle diyecen bugünlerde midem iyi değil hamurişleri dokunuyor yemek isterdim ama o ağrıyı çkmektense yememem daha hayırlı kusura bakma.
tabiki haşimatodan çarpıntın varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?