Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yahu senin cıs dediklerin cıs olmuyo genelde onu didiydim
biliyomda aebenim kızartma ve şehriye olunca bana cıs yemesem daha iyi ahçı kadında yazık artık hiç söylemeden koyuyor tabağıma 2tane kızartma patetes koymuyor şehriye çorbası az diyo sen yemessin biliyom ama bugün menü böyle

fatma kafandan diyet yapıyorum kelimesini çıkar sen önceden daha az yiyordun hatırladığım kadarıyla daha mutluydun sanki çoçuklar gidecek diye bir moral çökkünlüğün var.

Nasılda bildin o kadar sudan sebeblerki artık dayanamıyorum evime geçsemde rahat etsem
saracım görümcemin bana yaptıklarını bilsen 3citlik roman yazarım ama artık insanları çok ciddiye almıyom daha geçen izmire düğüne gittim ya aynı karede resim çektirmedi şimdi ağlayımmı boşver umrumda bile değil rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin .sen kendini mutlu edecek şeyler yap insanları bukadar ciddiye alma benim gibi hergün bir yerin ağrır gerek yok.

Yapma saram , hayat gerçekten üzülmeye değmiyor , bak buraya yazmasakta çok şey yaşıyoruz , benbi başkasam kendini unutursun yani
Hadi üzülme lütfen ta burdan ben üzülüyorum bak

Çok sağol canım sizi üzmek istemiyorum gerçekten aslında beni tanısan çevremdekilere sorsan o kadar pozitif biriyim ki hayata hep olumlu yönünden bakarım ama bazen dayanamayacağımı hissediyorum aslında buraya yansıtmayıda hiç istemiyorum ama fazladan yememin sebebini açıklamam lazımdı

RABBIM'IN adaleti ablam yapacak bişey yok büyük lokma ye büyük konuşma diye boşuna demiyolar INŞAALLAH hep beraber incecik olucaz

dertler paylaştıkça hafifler sara yanlış düşünüyorsun tabiki burası terapi merkezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…