inşallah sende sarada bebeklerinizi kucağınıza alırsınız burda bayram düğün yaparız inşallahRABBIM'IN adaleti ablam yapacak bişey yok büyük lokma ye büyük konuşma diye boşuna demiyolar INŞAALLAH hep beraber incecik olucaz
İnşallahinşallah sende sarada bebeklerinizi kucağınıza alırsınız burda bayram düğün yaparız inşallah
Allah hayra çıkarsın canım, sıkıntın bir an önce geçsin gitsin
troiditit olmuş olabilirsin tsh laına bir baktır yeniden saracım .Var canım bazen kalbim ağzımda atıyormuş gibi hissediyorum bir anda başlıyor derin derin nefes alıp veriyorum rahatlamak için
Canım listende meyvelerin varsa zaten sorun yok meyveye yüklendim deyince liste dişimi yedin sandim
Çok güzel canım bir mandalina nin lafı bile olmaz
Bugünlerde menimde enerjim çok düşük
Herhalde diyetinde etkiside var
Yiyince de o an mutlu oluyorum sonra acaip moralim bozuluyor
Yiyorum sonrasında mutsuzum
troiditit olmuş olabilirsin tsh laına bir baktır yeniden saracım .
okadar beklemez sağlık ocaklarında bile bakıyolar yarın ilaç içmeden git rica et baktır ve drla görüş troididt es geçilecek bişey değil çarpıntın ve boğaz ağrın varsa.Ekimin sonunda endokrin kontrolüm var canım o zaman baktırırım
inşallah sende sarada bebeklerinizi kucağınıza alırsınız burda bayram düğün yaparız inşallah
Sağol canım benim inşallahİnşallah
okadar beklemez sağlık ocaklarında bile bakıyolar yarın ilaç içmeden git rica et baktır ve drla görüş troididt es geçilecek bişey değil çarpıntın ve boğaz ağrın varsa.
Kocamda bende çok hastayım şehriye çorbası yesem olur mu kkiAfiyet olsun ezgicim güzel menün
Puanın 9 canım
Geçmiş olsun ezgicim, ben bişey demeyimKocamda bende çok hastayım şehriye çorbası yesem olur mu kki
benimde 2gündür odemim var benimde tsh larıma bakılacak fırsat bulup gidip yaptıramadım yarında geçsin de cuma baktırayım .
neyse ben biraz spor yapayım görüşürük.
Kocamda bende çok hastayım şehriye çorbası yesem olur mu kki
Dahil olsa daha iyi olur ama ben sadece seker icin yaptim :)Hamur ekmekte dahilmi mumum?
terzi kendi söküğünü dikemez yaSende ihmal etme canım sen bide hastanedesin daha kolay yaptırırsın ben işten izin alacam gidecem zaten eriniyorum ama tiroit ihmale gelmez biliyorum
Bende spor yapsam iyi olur ama çok soğuk burası battaniyeye sarıldım oturuyorum
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun ezgi limonlu tavuk çorbası yap acılıKocamda bende çok hastayım şehriye çorbası yesem olur mu kki
terzi kendi söküğünü dikemez ya
Geçmiş olsun ezgicim, limon sık bol bol, iç kuzum hastasın çorba şifadır.Kocamda bende çok hastayım şehriye çorbası yesem olur mu kki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?