Çevremde yaptıran çok gülüm, şifa olduğunu biliyorum. Ama ben yaprıramam çok korkağımdırKızlar sülük ve hacamat hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıran varmı
gamzeMenü
Sabah
1 Yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim
Öğlen
Saat 5
1 tabak etli kuru fasulye
2 kase yoğurt
1 dilim ıslak kek
Şekersiz çay
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Bi denerim inşallah yaptırabilirim, yoksa kaç aydır ilaç içiyorum onunda hükmü kalmayacakÇevremde yaptıran çok gülüm, şifa olduğunu biliyorum. Ama ben yaprıramam çok korkağımdır
He ablam bebek görme yaparız hepinizi toplarım bana ama tabi yemeklerin hepsi diyet yemekleri olur yoksainşallah sende sarada bebeklerinizi kucağınıza alırsınız burda bayram düğün yaparız inşallah
İlk soruna cevapiyi akşamlar kızlar
benim bir sıkıntım var sizinle paylasayim dedim bebegim dogdugundan bugune kadar sık sık uykuda hopluyorum
ruyamda elifi görüyorum onu kurtarmak amacli yataktan firliyorum bu artik hastalik gibi oldu ben ziplahinca eşim korkarak uyaniyor resmen uykumuzun tadi kaçtı .
elif kv. demle birlikte cocuklarin odasinda yatiyor ben esimle kendi odamizda yatiyorum
ama ben elifle yatarken baslamisti bu ne yapacagim şaşırdım. ..
bu arada bizim misafirler cumartesi günü gündüz geleceklermis yemek yapmaya karar verdi kv. dem ysnina tatli yapacagiz sizce nasıl..
Ay ne güzel olurHe ablam bebek görme yaparız hepinizi toplarım bana ama tabi yemeklerin hepsi diyet yemekleri olur yoksamoni monim bizi vurur
Saol cnmgeçmiş olsun ezgi limonlu tavuk çorbası yap acılı
Kociskoya yaptım ama ben içmedim. Kendim için sabaha kaldırdım . AblacimGeçmiş olsun ezgicim, limon sık bol bol, iç kuzum hastasın çorba şifadır.
Aferin sanaKociskoya yaptım ama ben içmedim. Kendim için sabaha kaldırdım . Ablacim
okuyorum canımİlk soruna cevap
Yatağa giderken okunacak dua, sure ne biliyorsan oku canım.
Ne yemeği yapacağınızı yazmamışsın
Yeğeninin durumu ne oldu
Sagol cnm.Hepimizin gitsin insallahÇok güzel menü Aylin
Gitsinnn kilolarrr ohhh
gamzesabah yada öğlen yesen neyse akşam niye yedin keki sebze heç yemiyon salata ye sabah yeşillik koy kahvaltına
Bilmemdi doktor buna bişey yapabilirmi?okuyorum canım
birgun iyiysem diyer günler zipliyorum yatakta artik yataktan kalkip gidecek duruma geldim
doktorluk mu oldum acaba..
daha menü düşünmedik canım sadece yemek olur diye konustuk ..
yegenimin ablasi geldi doğum icin hastaneye gidip geliyorlar annesinede diyemedim doğum olsun söyleyeceğim ..
menüde belli olan
yaprak sarma yapacağım
Rica ederim canim ne demek.Ben de seni seviyorumÇok sağol teyzesi
Fsh ilaçla veya bitkisel destekle ne kadar düşse de en yüksek çıkan sonuca göre değerlendiriliyornucaston bende çok duydum ..geçen sene her duyduğumu aldırdım diye bizimki söyleniyordu herşeye
Birkaç ay ara verdim artık yine biseyler isteme zamanı geldi
Tesekkur ederim yorumun için
Seviyom senide
Aman aman gamzem gelmişAynen haklısın öğlenden sonra yaptım çocuklar seviyor diye o ara bitane hopp.mideye
Sebze konusunda haklısın canım
Dikkat edicem
Bilmemdi doktor buna bişey yapabilirmi?
Yinede bi git görüş istersen.
Aslında bende bazen gece uyandığımda wc filan gidemem, az hava aydınlanır ondan sonra giderim, ve çoğu zaman aynaya bakamam.
Yemek ikram etmeniz iyi olur heralde
İnşallah yeğenin aklını başına alır
Aman aman gamzem gelmişhoşgelmiş
Beni bırak pamuğa takıl dedin, kızı kaçırdın. Daha gelmiyor
Gel pamuğum gel, söz bişey yapmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?