- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet bende olsam aynısını düşünürdümAynaya bakmam dedin ya
Ürktüm yaa
Aklımdan neler geçti
Bu saatlerde Aylin gelirdi, acep nerelerde? Huhuuu Ayliiin, mantımı yapıyon? Nerdesin? Terapi vakti
Ben sevgimi öyle gösteriyom napıyım, sarılmayı sevmiyorumHoşgeldin derken bile dayak atiyon
Gelmee pamuk gelme yalan söylüyor
Evet bende olsam aynısını düşünürdüm
Çirkin deyilim, aman aman güzelde deyilim, korkunç hiç deyilim
Ama gece wc de aynaya bakamam, zaten çok zor gitmişimdir
inşallah canım inşallah yegenimlede konusacagim ..Bilmemdi doktor buna bişey yapabilirmi?
Yinede bi git görüş istersen.
Aslında bende bazen gece uyandığımda wc filan gidemem, az hava aydınlanır ondan sonra giderim, ve çoğu zaman aynaya bakamam.
Yemek ikram etmeniz iyi olur heralde
İnşallah yeğenin aklını başına alır
Tsk ederim mumu.Guzis yazmadi zamani olmado herhaldeCanim bakamadim aksamdan beri guzis yazdimi bilmiyorum ama ben 21 gün boyunca seker ve sekerli seyler tüketmemistim bal dahil seker meyvelerden özellikle kuru meyvelerden karsiladim
Ciddisisin?Peki ayaklarına bakıyormusun
Ayaklarına bakma
Çok önemli bu.
Terapi bardaydı, geç kaldı. Ben birazdan yatıyorum. Malum 04: 30 da kalkmam lazımAaaa Aylin gelmiş
Terapi bitti galiba
Ciddisisin?
Hiç farkında deyilim, bakıp bakmadığımı bilmiyorum
Terapi bardaydı, geç kaldı. Ben birazdan yatıyorum. Malum 04: 30 da kalkmam lazım
Yok yoook, senin kafana fazla vurdum heralde, sartellerin atmışKızz yokk ne ciddisiiii
Çok güldüm şuan
Sen yinede bakma ayagina
İyi çok şükür, hatırladım şimdi, yaşlanıyormuyum nehep aylinin suçu, ikidebir bana anneanne diyor
Tamam iyi geceler
Bende yatıcam sabah erken kaldırıyor çocuklar
Uyku düşmanı bunlar
Unutma ayağa bakmak yok
Biliyom tabiSeviliyorsun biliyon demi
Insallah agrilarin tamamen gecer de sagligina kavusursun yaseminimfibromiyalji için gitmiştim ya gezegenim ilaç başlamıştı kontrole çağırdı ilacım bitmeye yakın bugün için randevü almıştım ilacım yarın bitiyor ama devam edecem bakalım ağrılarım azaldı şükür.
Yok yoook, senin kafana fazla vurdum heralde, sartellerin atmış
Bundan sonrabunu sallıycam.
Pamuğu getirin bana, Gamze elden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?