Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızma valla
Sen yaptin
Aynaya bakamam diyince
Aklıma ters ayaklar geldi
Tövbe tövbe
Sen bu akşam yatmadan iyce
İdrarını yap
Kız Allah iyiliğini versin, bol su içiyoruz bilmiyonmu ? Ondan sonra niye vuruyon diyon. En çok ondan korkuyom. Daha ağzını açma gece gece.

Hoşgeldin pamuk gezegenfeza seni arıyor
Sabahtan beri
Allah yardımcın olsun
Gerçekten yoğun bir gün olmus

Allah gücünü kuvvetini artırsın canım

Seninkiler küçükmüş, benimkilerin biri 20, biri 17 yaşında. Bi kavgaya tutuşsunlar bina kafamıza çökecek gibi oluyor
Ooo Allah bağışlasın maşallah darısı bana böyle büyüdüklerini göreyim seninde Allah yardımcın olsun sendede kafa yorgunluğu çok olur

Ooo Allah bağışlasın maşallah darısı bana böyle büyüdüklerini göreyim seninde Allah yardımcın olsun sendede kafa yorgunluğu çok olur
Arada oluyor, çok şükür varlıklarına.
Bazen bakıyorum, birbirlerine gavura vurur gibi( kaynanam derdi) vuruyorlar, 2 saat sonra sarmaş dolaş, hatta beraber yatıyorlar

Bu saatlerde Aylin gelirdi, acep nerelerde? Huhuuu Ayliiin, mantımı yapıyon? Nerdesin? Terapi vakti
Burdayim caniiimmm.Yari uyur yari uyanik zorla gecmisi okumaya calisiyorum.Hic sorma bugun terapiyi kacirdim.Manti yaptim,bide babam yemege geldi,12 kilo da sut kaynattim.Hem babama hem bize yogurt yapilacak.Cay di kahveydi derken terapiyi kacirdik.Hepiniz cok tatlisiniz.Keske mumkun olsa da hepimiz biraraya gelebilsek ne kadaaarr guzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…