- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kız Allah iyiliğini versin, bol su içiyoruz bilmiyonmuKızma valla
Sen yaptin
Aynaya bakamam diyince
Aklıma ters ayaklar geldi
Tövbe tövbe
Sen bu akşam yatmadan iyce
İdrarını yap
İyi akşamlar kızlar ise git, cocuklari kaynanaya bırak geri al eve gel yemek çamaşır bulaşik ütü yerleri supur çocukların duşu beslenmesi vs sonra emmeyen bebeğe süt sağıp dur anlatabiliyor muyum yogunlugu
Ama evet sağlıklı beslendim, 1 ara öğünü kaçırdım 5 öğün yaptım spor yaptım duş aldim. Süt sağiyorum çünkü mezun olacağımsen hâlâ hayallerini erteliyor musun yoksa bahane yok bir adım bir adımdır unutma bir öğün az yemek bile kâr
Yok ne kızacam, pamuğum geldi
Allah gücünü kuvvetini artırsın canımİyi akşamlar kızlar ise git, cocuklari kaynanaya bırak geri al eve gel yemek çamaşır bulaşik ütü yerleri supur çocukların duşu beslenmesi vs sonra emmeyen bebeğe süt sağıp dur anlatabiliyor muyum yogunlugu
Ama evet sağlıklı beslendim, 1 ara öğünü kaçırdım 5 öğün yaptım spor yaptım duş aldim. Süt sağiyorum çünkü mezun olacağımsen hâlâ hayallerini erteliyor musun yoksa bahane yok bir adım bir adımdır unutma bir öğün az yemek bile kâr
Hemen her gün böyleyiz canım teşekkür ederimHoşgeldin pamukgezegenfeza seni arıyor
Sabahtan beri
Allah yardımcın olsun
Gerçekten yoğun bir gün olmus
Kız Allah iyiliğini versin, bol su içiyoruz bilmiyonmu? Ondan sonra niye vuruyon diyon. En çok ondan korkuyom. Daha ağzını açma gece gece.
Amin amin inşallah buna ihtiyacım var kendime bol bol da sabır diliyorum ikisi de küçük oğlanlar :)Allah gücünü kuvvetini artırsın canım
5 dakika geç geleydin olurdu, artık çok geçHemen her gün böyleyiz canım teşekkür ederimgörünmeden kaçayim mi o zaman
Hımmm evet farkettim5 dakika geç geleydin olurdu, artık çok geç
Seninkiler küçükmüş, benimkilerin biri 20, biri 17 yaşında. Bi kavgaya tutuşsunlar bina kafamıza çökecek gibi oluyorAmin amin inşallah buna ihtiyacım var kendime bol bol da sabır diliyorum ikisi de küçük oğlanlar :)
Ooo Allah bağışlasın maşallah darısı bana böyle büyüdüklerini göreyimSeninkiler küçükmüş, benimkilerin biri 20, biri 17 yaşında. Bi kavgaya tutuşsunlar bina kafamıza çökecek gibi oluyor
Arada oluyor, çok şükür varlıklarına.Ooo Allah bağışlasın maşallah darısı bana böyle büyüdüklerini göreyimseninde Allah yardımcın olsun sendede kafa yorgunluğu çok olur
Burdayim caniiimmm.Yari uyur yari uyanik zorla gecmisi okumaya calisiyorum.Hic sorma bugun terapiyi kacirdim.Manti yaptim,bide babam yemege geldi,12 kilo da sut kaynattim.Hem babama hem bize yogurt yapilacak.Cay di kahveydi derken terapiyi kacirdik.Hepiniz cok tatlisiniz.Keske mumkun olsa da hepimiz biraraya gelebilsek ne kadaaarr guzel olurduBu saatlerde Aylin gelirdi, acep nerelerde? Huhuuu Ayliiin, mantımı yapıyon? Nerdesin? Terapi vakti
Ayy Allahim yaa ne alem ne komik kadinsinAylin terapinin ortasında uyuyakaldı.
Pamuk yorgunluktan Pert
Gamze tokatı yiye yiye yoruldu.
Zehra hiç gelmedi
Bende yatıyorum, iyi geceler
Çamaşır astım ikinci postaAylin terapinin ortasında uyuyakaldı.
Pamuk yorgunluktan Pert
Zehra hiç gelmedi
İyi gecelerAylin terapinin ortasında uyuyakaldı.
Pamuk yorgunluktan Pert
Zehra hiç gelmedi
Allah kolaylik versin cnm.Isin zor ve yorucu gercekten.Çamaşır astım ikinci posta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?