Aylin terapinin ortasında uyuyakaldı.
Pamuk yorgunluktan Pert
Gamze tokatı yiye yiye yoruldu.
Zehra hiç gelmedi
Bende yatıyorum, iyi geceler
Ay yazivereyim saat 3 e geliyor ama .
moni + + + + + . . @Zhre_ - + - - - . . Hercai91 - - - - - . . @evinizinmimari - + - - + . . @divinity - + + - - . . @sara_28 + + + + + . . @Ya habibi - + - - - . . @gamze21 - + + + + . @Drdentist - - - - - . . @Aylin42Konya + + + + + . . @aeben + + + + + . . Antepia27 - + + + + . . @Sarayca + + - - - . . vorones - + + - + . . yasom7272 + + + + + . . @mavili38 - - - - - . . ozlemkartal + + + + + . . @Ezgi osman + + + + + . . @guziss35 - - - - - . . @60kiloyum + + + + + , .
[th] 21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ [/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[/tr]
[td.[/td]
Amin canım şimdide uyandı emdi biraz :)Allah kolaylik versin cnm.Isin zor ve yorucu gercekten.
Keşke böyle bir imkanımız olsaAy ne güzel olur
Çok isterdim ama görmedende birbirimizi sevdik, bu nasıl oluyorsaBurdayim caniiimmm.Yari uyur yari uyanik zorla gecmisi okumaya calisiyorum.Hic sorma bugun terapiyi kacirdim.Manti yaptim,bide babam yemege geldi,12 kilo da sut kaynattim.Hem babama hem bize yogurt yapilacak.Cay di kahveydi derken terapiyi kacirdik.Hepiniz cok tatlisiniz.Keske mumkun olsa da hepimiz biraraya gelebilsek ne kadaaarr guzel olurdu
Keşke böyle bir imkanımız olsa
Günaydın
2 sini işe yolladım, 10 dakika sonra küçüğü kaldırıp yatarım
benim de yok
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecemoglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Kizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecemoglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Alinda çok ihtiyacim var iyi olur.eve geldim çocuğu okula biraktimanca kahvaltı yapiyomZararın neresinden dönersen kardır canım, bugün dönüm olsun ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?