Alinda çok ihtiyacim var iyi olur.eve geldim çocuğu okula biraktimanca kahvaltı yapiyomZararın neresinden dönersen kardır canım, bugün dönüm olsun ne dersin
Alinda çok ihtiyacim var iyi olur.eve geldim çocuğu okula biraktimanca kahvaltı yapiyomZararın neresinden dönersen kardır canım, bugün dönüm olsun ne dersin
çok güzel canım benimde başarılydı
Güzel menü 9,5 aylinimMenumu yazayim bakim
Sabah : 1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Maydonoz domates
Ogle : Taze fasulye salata
Ara : 1 kase yogurt 1 salatalik
Aksam : orta boy cipura yasillik
Su 1.5 lt Spor 40 dk yuruyus
7535 adim
Yorumsuz , pardon puansızAy yazivereyim saat 3 e geliyor ama .
Sabah 3 Çatal menemen
Yarım poğaça 2 dilim peynir
Öğlen
Yarım kase sutlac
Bi iki kraker
Yarım poğaça
Akşam
Yaklaşık 3 galiba yağsız cigborek. Yağda yapmadim tava da yaptım ama özur .. biliom hiç diyet değil
Ayran Salata.
Çay saati malesef sutlac ve çikolata vardı
Yazmasam iyidi ... nefret ettim sıMDI kendimden . Yapamiom ben diyet yaaa.
Pamukcum Allah kolalık versin canım yoruluyorsun bayaAmin canım şimdide uyandı emdi biraz :)
Vayyy fatmamGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Bugün yapacağımız Z herşey olumlu yada olumsuz tartiya direk tartiya yansiyacsk
Bu hafta 1. Olmamız gerek hadi hanimlar son cikis
1suyu atlamayalim
2 karbona dikkat edelim
3odem çaylarımızı içelim
4aksam erken ve hafif yiyelim
Yarın 1.ligimizi kutlayalm
Kolay gele zehracım vede geçmiş olsun . Çoçuklar hasta olmasın yaKizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecemoglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Habibem listedesin kuzum diyet yapmamam gibi bir lüksün yok malesefefAlinda çok ihtiyacim var iyi olur.eve geldim çocuğu okula biraktimanca kahvaltı yapiyom
Güziş menü verseniZde bizde görsek nasıl yapıyorsunuz şeker orucunuçok güzel canım benimde başarılydı
Kolay gelsin öncelikle saraycam .günaydın hanımlar bu hafta hiç iyi değilim ben, regl oldum, dün işten eve geldim yattım hep, sabah bir kalktım ev çarşamba pazarıçocuklara kızdım bağırdım, işe geldim ve bir an önce bitsin istiyorum, yarın tartı pek güzel olmayacak bu hafta beni böyle idare edin lütfen. Aksi gibi hafta sonu düğün için istanbula gideceğim pazartesi akşam dönerim. hiç hazırlık yapamadım,
Bu hafta kötüydü haftaya toparlayacağım inşallah, bu gün olabildiğince dikkat ederim,Kolay gelsin öncelikle saraycam .
Canım bugun perşembe sen 1 dede toparlarsın hadi.
Bu hafta menü görmedim senden iyi yahut kötü menü yazın lütfen. Bu engeller seni .
Amuda kalk naparsan yap gamze eksi gelGünaydın
Perşembegeldi
Bu hafta kötüydü haftaya toparlayacağım inşallah, bu gün olabildiğince dikkat ederim,
elimden geleni yapacağım,Bu hafta yoktun sebebi belli oldu
Bugun dikkat et canım artin çok olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?