Evet ya. Persembe erken den kapatmaliyim yeme faslini . Artı neyin çıkmayim mazallahGünaydın
Perşembegeldi
Amuda kalk naparsan yap gamze eksi gel
Saraycam ne olursa olsun. Menü yazmalisin. Benim yüzüm kalmadı yazmaya ama yazmadım çok fena. Hiç değilse böyle yüzyüze gelio insannelimden geleni yapacağım,
Kahvaltı da ne yedin bakim. Ekmek yedin mi tatlı .. ???Alinda çok ihtiyacim var iyi olur.eve geldim çocuğu okula biraktimanca kahvaltı yapiyom
Gece gecegezegenfeza la gamzenin çenesi düşmüş bulan varmı ?
Sizin yüzünüzden aynalara küsesim geldi:
Diyet yapıyorum abla önde sıkıntı yok.sıkıntı olan çok sık nete gircek baktım yok.3 gundur evde yokum biraz oda sorun oldu okadar.sık paylaşım yapamıyorumHabibem listedesin kuzum diyet yapmamam gibi bir lüksün yok malesefef
menü yok canım paketli ürünler tatlılar pilav makarna vs yok günde 2- ya da 3 dilim tahıl tüketiyorum o kadarGüziş menü verseniZde bizde görsek nasıl yapıyorsunuz şeker orucunu
Hep üstüste gelmiş her şey geçmiş olsun kuzum.Kizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecemoglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Ne kaaa denişik bı ruh halindesin
Amuda kalkıyom
Beni anlatmışsın tek değilsin yani saram
Geçmiş olsun zehracım, benimkide geldi, henüz ağrılı kısma geçmedik. Çocuklara Allah şifa versinKizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecemoglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Bulundu, yerine takıldıGece gecegezegenfeza la gamzenin çenesi düşmüş bulan varmı ?
Sizin yüzünüzden aynalara küsesim geldi:
2lokma kadarKahvaltı da ne yedin bakim. Ekmek yedin mi tatlı .. ???
Şimdi2lokma kadar
2 bardak şekersiz cay
Domates salatalık
Peynir
Yarım haşlanmış misir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?