Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Kizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecem oglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Hep üstüste gelmiş her şey geçmiş olsun kuzum.
Bugünü çok dikkatli geçir, protein ye bol bol, suyu mutlaka 3 litreye tamamla. İçine çubuk tarçın atarsan krizleri engeller. Yeşil çay iç, bugün 0 karbon alcaksın bak ona göre yolarım saçını başını

Kizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecem oglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Geçmiş olsun zehracım, benimkide geldi, henüz ağrılı kısma geçmedik. Çocuklara Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…