- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
günaydın hanımlar bu hafta hiç iyi değilim ben, regl oldum, dün işten eve geldim yattım hep, sabah bir kalktım ev çarşamba pazarıçocuklara kızdım bağırdım, işe geldim ve bir an önce bitsin istiyorum, yarın tartı pek güzel olmayacak bu hafta beni böyle idare edin lütfen. Aksi gibi hafta sonu düğün için istanbula gideceğim pazartesi akşam dönerim. hiç hazırlık yapamadım,
2 gün öncesine kadar bende öyleydim, huzursuz olduğum ortamı terkettim( tabi benimki önemsiz birşeydi) şimdi gayet mutluyumBeni anlatmışsın tek değilsin yani saram
Evet herkes yazmış bende yazayım
Sabah regli oldum, her yerim şiş. Karnım ağrıyo, zaten havalardan kaç gündür içim kararmış durumda enerjimde modumda düşük.
Kaç gündür Rüzgar'ım hastahalsiz, ateşli.. gördükçe içim gidiyor yavrumu
Ayy bi haykırsam karşıki dağlar yıkılır durumundayım
Bak işte onu haftaya bende yapacam, telefonum gelmezse. Önemli olan diyetini bırakma, bildirim gününü ihmal etme@ @
Diyet yapıyorum abla önde sıkıntı yok.sıkıntı olan çok sık nete gircek baktım yok.3 gundur evde yokum biraz oda sorun oldu okadar.sık paylaşım yapamıyorum
Evet herkes yazmış bende yazayım
Sabah regli oldum, her yerim şiş. Karnım ağrıyo, zaten havalardan kaç gündür içim kararmış durumda enerjimde modumda düşük.
2 gün öncesine kadar bende öyleydim, huzursuz olduğum ortamı terkettim( tabi benimki önemsiz birşeydi) şimdi gayet mutluyum
Bak işte onu haftaya bende yapacam, telefonum gelmezse. Önemli olan diyetini bırakma, bildirim gününü ihmal etme
Daha dikkat edicem ablam.vücudundaki değişikliği fark ediyom ediyolarda.çocuğu okuldan almaya gidiyon dönüşte yazarım vaktim olursa.kıZılcık marmelati yapacamBak işte onu haftaya bende yapacam, telefonum gelmezse. Önemli olan diyetini bırakma, bildirim gününü ihmal etme
Sağolasın kuzumgeçmiş olsun canım havalardan benimde içim kararmış durumda rüzgarada geçmiş olsun çocuğunmu yoksa torununmu
Torununa Allah şifa versinEvet herkes yazmış bende yazayım
Sağolasın kuzumGeçmiş olsun ablam
O günlerde gelecek, biraz daha sabırhuzursuz olduğum ortamı terketsem bende mutlu olurumda şu an için mümkün değil o yüzden stresten hergün alerjilerle uğraşıyorum
İnşallah telefonum gelir o zamana kadarçok uzak kalma buralardan sensizde olmuyor gezegenim
Torununa Allah şifa versin. Ben sana dedim dimi havalar soğuyacak, sıcağın kıymetini bilin diye.
Yeri gelmişken sorayım, İstanbul’da kavanozda neşir macunu satılıyor, hakkında ne düşünüyorsunuz
Sağolasın gülümTorununa Allah şifa versin. Ben sana dedim dimi havalar soğuyacak, sıcağın kıymetini bilin diye.
Yeri gelmişken sorayım, İstanbul’da kavanozda neşir macunu satılıyor, hakkında ne düşünüyorsunuz
çok sağol canım, sadece diyet değil her açıdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum, hafta sonu dinlenemeyeceğim, düğün var daha ne giyeceğim tam olarak halledemedim, çamaşır bulaşık evde hak getire.. sabah kızımın öğretmeni aradı, kitabı yok ödev yapmamış, ilgilenmiyor musunuz dedi.. çok utandım.. bir gün hasta olmaya bile hakkım yok sanırım... öyle bir hafta işte...geçmiş olsun canım önemli olan sağlık iyi olda gerisini sonra halledersin önümüzdeki hafta diyetine kaldığın yerden devam edersin yeterki sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?