Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet herkes yazmış bende yazayım
Sabah regli oldum, her yerim şiş. Karnım ağrıyo, zaten havalardan kaç gündür içim kararmış durumda enerjimde modumda düşük.
Kaç gündür Rüzgar'ım hastahalsiz, ateşli.. gördükçe içim gidiyor yavrumu
Ayy bi haykırsam karşıki dağlar yıkılır durumundayım

geçmiş olsun canım önemli olan sağlık iyi olda gerisini sonra halledersin önümüzdeki hafta diyetine kaldığın yerden devam edersin yeterki sağlık olsun

geçmiş olsun canım havalardan benimde içim kararmış durumda rüzgarada geçmiş olsun çocuğunmu yoksa torununmu

@ @

Diyet yapıyorum abla önde sıkıntı yok.sıkıntı olan çok sık nete gircek baktım yok.3 gundur evde yokum biraz oda sorun oldu okadar.sık paylaşım yapamıyorum
Bak işte onu haftaya bende yapacam, telefonum gelmezse. Önemli olan diyetini bırakma, bildirim gününü ihmal etme

Geçmiş olsun ablam

Bak işte onu haftaya bende yapacam, telefonum gelmezse. Önemli olan diyetini bırakma, bildirim gününü ihmal etme
Daha dikkat edicem ablam.vücudundaki değişikliği fark ediyom ediyolarda.çocuğu okuldan almaya gidiyon dönüşte yazarım vaktim olursa.kıZılcık marmelati yapacam

Torununa Allah şifa versin . Ben sana dedim dimi havalar soğuyacak, sıcağın kıymetini bilin diye.
Yeri gelmişken sorayım, İstanbul’da kavanozda neşir macunu satılıyor, hakkında ne düşünüyorsunuz

Torununa Allah şifa versin . Ben sana dedim dimi havalar soğuyacak, sıcağın kıymetini bilin diye.
Yeri gelmişken sorayım, İstanbul’da kavanozda neşir macunu satılıyor, hakkında ne düşünüyorsunuz
Sağolasın gülüm
Ay evet dedin
Satıldığını bilmiyordum o yüzden fikrim de yok

geçmiş olsun canım önemli olan sağlık iyi olda gerisini sonra halledersin önümüzdeki hafta diyetine kaldığın yerden devam edersin yeterki sağlık olsun
çok sağol canım, sadece diyet değil her açıdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum, hafta sonu dinlenemeyeceğim, düğün var daha ne giyeceğim tam olarak halledemedim, çamaşır bulaşık evde hak getire.. sabah kızımın öğretmeni aradı, kitabı yok ödev yapmamış, ilgilenmiyor musunuz dedi.. çok utandım.. bir gün hasta olmaya bile hakkım yok sanırım... öyle bir hafta işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…