Ev iş çocuk zor Allah yardımcın olsun hangi birine yetisecençok sağol canım, sadece diyet değil her açıdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum, hafta sonu dinlenemeyeceğim, düğün var daha ne giyeceğim tam olarak halledemedim, çamaşır bulaşık evde hak getire.. sabah kızımın öğretmeni aradı, kitabı yok ödev yapmamış, ilgilenmiyor musunuz dedi.. çok utandım.. bir gün hasta olmaya bile hakkım yok sanırım... öyle bir hafta işte...
çok sağol canım, sadece diyet değil her açıdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum, hafta sonu dinlenemeyeceğim, düğün var daha ne giyeceğim tam olarak halledemedim, çamaşır bulaşık evde hak getire.. sabah kızımın öğretmeni aradı, kitabı yok ödev yapmamış, ilgilenmiyor musunuz dedi.. çok utandım.. bir gün hasta olmaya bile hakkım yok sanırım... öyle bir hafta işte...
Bu arada bütün hastalara acil şifalar dilerim
Bizde boyleyiz
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Sen yemiş faydasını görmüş gibisinmesir macununu ne yapacan gı
Sen yemiş faydasını görmüş gibisin
İstanbul gezisinde rastladık, almadık.yok gı hiç yemedim inanki ama methini duydum
Geçmiş olsun diviiiBu arada bütün hastalara acil şifalar dilerim
Bizde boyleyiz
| + | + | + | + | + | + | . |
@Zhre_ | - | + | - | - | - | - | . |
| - | - | - | - | - | - | . |
| - | + | - | - | + | - | . |
| - | + | + | - | + | + | . |
@sara_28 | + | + | + | + | + | + | . |
@Ya habibi | - | + | - | - | - | - | . |
| - | + | + | + | + | + | . |
D Drdentist | - | - | - | - | - | - | . |
| - | + | + | + | + | + | . |
| + | + | - | - | - | - | . |
| - | + | + | - | + | + | . |
@mavili38 | - | - | - | - | - | - | . |
@Ezgi osman | + | + | + | + | + | + | . |
G guziss35 | - | - | - | - | - | - | . |
| + | + | + | + | + | - | . |
İstanbul gezisinde rastladık, almadık.
Geçen hafta kızım alıp getirmiş, neye faydası var , yiyen varmı soruyum dedim
Vallahi Hic istahim yok ablaHep üstüste gelmiş her şey geçmiş olsun kuzum.
Bugünü çok dikkatli geçir, protein ye bol bol, suyu mutlaka 3 litreye tamamla. İçine çubuk tarçın atarsan krizleri engeller. Yeşil çay iç, bugün 0 karbon alcaksın bak ona göre yolarım saçını başını
Baya faydalı bişey ama bana pek mesir macunu gibi gelmemişti oİstanbul gezisinde rastladık, almadık.
Geçen hafta kızım alıp getirmiş, neye faydası var , yiyen varmı soruyum dedim
TeşekkürlerGeçmiş olsun diviii
Pazartesi menumu atlamisim
moni + + + + + + . @Zhre_ - + - - - - . Hercai91 - - - - - - . evinizinmimari - + - - + - . divinity - + + - + + . @sara_28 + + + + + + . @Ya habibi - + - - - - . gamze21 - + + + + . D Drdentist - - - - - - . Aylin42Konya + + + + + + . aeben + + + + + - . Antepia27 - + + + + + . Sarayca + + - - - - . vorones - + + - + + . yasom7272 + + + + + + . @mavili38 - - - - - - . ozlemkartal + + + + + + . @Ezgi osman + + + + + + . G guziss35 - - - - - - . 60kiloyum + + + + + - .
[th] 21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ [/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[/tr]
[td+[/td]
Bizde mesir macununa benzetmediğimiz için almamıştık.Baya faydalı bişey ama bana pek mesir macunu gibi gelmemişti o
Teşekkürler
Pelin daha fena hiç sesi yok
Çocuk 2 aydır alcidaydi hiç hasta olmadı
Alçı çıktığı gün hastalandı ..
Ben okula göndermeye cabaladikca hep biseyler mani oluyor
Birşeyi çok istememek lazım galiba
Pazartesi menumu atlamisim
Deftere bakip yazabilirim
Yok ablam daha bitmedi bugünde ritim holter takilicak telefonu kapatmam gerekiyormuş bugün gelemicem dahaGuGünayd canım hastane işlerin bittimi nasilsin
Günaydın canım mende kahvaltı hazırlayıp 3 kaldırırım birazdan eğer bı yerde sızıp kalmazssam
Valla kıız, hem adetliyim dedimya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?