Yok canım nerdeee
Sondan 5. liği 2 kişi paylaştık.
Kazan sağolsun bütün katılanlara pro verdi
Hepinize iyi geceler canlarim benim
saracım beni gören derki aaa sen zayıfladınmı yok derim ödemlerim inmiştir 2gün sonra aa sen kilomu aldın derler ödemim vardır . yani anlayacağın kimseye bişey anlatamassın bana kimse kolay kolay inanmıyor kilom konusunda bukadar az yiyip nasıl kilo alıyorsun diye ancak yaşayan biliyor.Hay ben o orkestra şefine diye başlayacam da neyse
saracım beni gören derki aaa sen zayıfladınmı yok derim ödemlerim inmiştir 2gün sonra aa sen kilomu aldın derler ödemim vardır . yani anlayacağın kimseye bişey anlatamassın bana kimse kolay kolay inanmıyor kilom konusunda bukadar az yiyip nasıl kilo alıyorsun diye ancak yaşayan biliyor.Hay ben o orkestra şefine diye başlayacam da neyse
Gidiyon mu aylinn iyi geceler bacıHepinize iyi geceler canlarim benim
saracım beni gören derki aaa sen zayıfladınmı yok derim ödemlerim inmiştir 2gün sonra aa sen kilomu aldın derler ödemim vardır . yani anlayacağın kimseye bişey anlatamassın bana kimse kolay kolay inanmıyor kilom konusunda bukadar az yiyip nasıl kilo alıyorsun diye ancak yaşayan biliyor.
çünkü vucudun su tutuyor canım ondan bendede aynı sorun var bu son günlerde benimde ödemim çok ben kendimi kontrol ediyom bacağıma bakıyom kemiğin oraya bastır içine çöküyomu çöküyorsa ödemin vardır . hatta geçen hafta çok ödemim oldu yarım idrar söktürücü aldım.çünkü ödemim artınca taşikardim oluyor.
Aşkolsun kız sizler benim ailem gibisiniz burası Aylinim inde dediği gibi terapi merkezi gibi iyiki varsınız
Hepinizi çok seviyorum gerçekten iyiki tanımışım sizleri sizlere nazlanıyorum bende
iyi geceler aylinHepinize iyi geceler canlarim benim
özlemcim geçmiş olsun inşallah çoçuklarda düzene girer acele etmeiyi akşamlar hanımlar menü yazayım
08.00 2 yumurta ve 1 kk peynirle omlet
1 salatalık
13.00 1 haşlanmış yumurta
200 gr yoğurt
1 muz,1 mandalina
19.30 mercimek çorbası
1 bardak süt
su 2 litre spor yok
aşırı yoğun çalışmam gerekiyor başım ağrıyor hep hiçbir şeyle ilgilenemiyorum başka,küçük kız okula alışmada,ders çalışmada sorun yaşıyor,büyük kız yurtta sıkıntılı,yardımım olamıyor,bunaldım kızlar
geçmiş yapamıyacağım affedin bana mesaj yazan olduysa hemen yatmak istiyorum
allah razı olsun gamzem gerçekten zor.Geçmiş olsun canım
Vucud dengelerinin bu kadar hızlı değişmesi
Zor.olsa gerek
Allah yardımcınız olsun
allah razı olsun gamzem gerçekten zor.
Ayy şımartmayın beni yaaSen gonullerimizi fethettin sultanim
Teşekkür ederim canım
İnanmayacaksınız biliyorum ama canım haşlanmış patates çekiyor
Bide beyaz lahana sarması
sımar kız hakettinAyy şımartmayın beni yaa
Hehe aynen, bende yedim
Erkencisin aylincim, ıyi gecelerHepinize iyi geceler canlarim benim
Rabbim sıkıntılarını gidersin canımiyi akşamlar hanımlar menü yazayım
08.00 2 yumurta ve 1 kk peynirle omlet
1 salatalık
13.00 1 haşlanmış yumurta
200 gr yoğurt
1 muz,1 mandalina
19.30 mercimek çorbası
1 bardak süt
su 2 litre spor yok
aşırı yoğun çalışmam gerekiyor başım ağrıyor hep hiçbir şeyle ilgilenemiyorum başka,küçük kız okula alışmada,ders çalışmada sorun yaşıyor,büyük kız yurtta sıkıntılı,yardımım olamıyor,bunaldım kızlar
geçmiş yapamıyacağım affedin bana mesaj yazan olduysa hemen yatmak istiyorum
Nerdeyim hımm, sabah ev işi öğlen kurs , akşam beride mutfak ...
Biraz öyle oldu, şunu farkettim, bişeyi çok istiyorsam oluyor, rabbim herşeyin hayırlısını versinSenii beleşçi proo seniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?