Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hay ben o orkestra şefine diye başlayacam da neyse
saracım beni gören derki aaa sen zayıfladınmı yok derim ödemlerim inmiştir 2gün sonra aa sen kilomu aldın derler ödemim vardır . yani anlayacağın kimseye bişey anlatamassın bana kimse kolay kolay inanmıyor kilom konusunda bukadar az yiyip nasıl kilo alıyorsun diye ancak yaşayan biliyor.

Hay ben o orkestra şefine diye başlayacam da neyse
saracım beni gören derki aaa sen zayıfladınmı yok derim ödemlerim inmiştir 2gün sonra aa sen kilomu aldın derler ödemim vardır . yani anlayacağın kimseye bişey anlatamassın bana kimse kolay kolay inanmıyor kilom konusunda bukadar az yiyip nasıl kilo alıyorsun diye ancak yaşayan biliyor.

Hakkaten yaşayan biliyor canım

Geçmiş olsun canım
Vucud dengelerinin bu kadar hızlı değişmesi
Zor.olsa gerek
Allah yardımcınız olsun

Aşkolsun kız sizler benim ailem gibisiniz burası Aylinim inde dediği gibi terapi merkezi gibi iyiki varsınız

Hepinizi çok seviyorum gerçekten iyiki tanımışım sizleri sizlere nazlanıyorum bende

Hepinize iyi geceler canlarim benim
iyi geceler aylin

özlemcim geçmiş olsun inşallah çoçuklarda düzene girer acele etme

Rabbim sıkıntılarını gidersin canım

bugün menülere yorum yapmadı aeben nerdesin bacımmm
Nerdeyim hımm, sabah ev işi öğlen kurs , akşam beride mutfak ...
Turşu yapıldı, köz patlıcan biberle sos yapıldı , kabak çiçegi ve kabak dogranıp dolaba atıldı. Az salçalık vardı o yapıldı.
Dahada iş var

Yorumdum yatıcam , sabah erken kalkıcam , büyük kızı işine bırakıp sonra küçükle dişçiye gideceğiz . Rabbım izin verirse tabi.

Etiketlenmiş menülere bakayım yapmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…