sımar kız hakettinseviyoruz seni
bukadar işi yapıp menü yorumlama git yatttNerdeyim hımm, sabah ev işi öğlen kurs , akşam beride mutfak ...
Turşu yapıldı, köz patlıcan biberle sos yapıldı , kabak çiçegi ve kabak dogranıp dolaba atıldı. Az salçalık vardı o yapıldı.
Dahada iş var
Yorumdum yatıcam , sabah erken kalkıcam , büyük kızı işine bırakıp sonra küçükle dişçiye gideceğiz . Rabbım izin verirse tabi.
Etiketlenmiş menülere bakayım yapmadan
Bu saate canın çokkk sey istiyor saram
Omazzzzz canım omazz
Git azdaha su ic
Ama çok güzel yemekler vardı, bazılarına gözüm düştüsımar kız hakettinseviyoruz seni
sadece saç tavaya gözüm kaldı başka hiçbirine nevrestenin yaptığıAma çok güzel yemekler vardı, bazılarına gözüm düştü
Bu tür bir giyet yaseminin dediği herneyse uyması imkansız aylinimMenumu yazayim.Yasemincim bu hafta 5 de 5 diyetini yapicam.Bir gun sebze,bir gun pro,meyve...senin dedigin gibi.Ben 5-6 ay da bu diyetle 120 kilodan 90 a dusmustum.Tekrar denemek istedim.Bi de senin dedigine de uyuyor.Fikirlerini bekliyorum.
1 bardak yesil cay
Sabah : 1 tanr orta boy haslanmis patates
Ogle : 1 tane orta boy patates
Aksam : 1 tane orta boy patates
Hic tuz atmadim.Su 1.5 lt
Spor :
45 dk leslie
15 dk karin kaslari icin minder hareketleri
300 ip atlama
12 350 adim
aeben
afiyet olsun saracımİçtim canım bir bardak su bir bardak kefir içtim elmayı da yemedim
Biraz öyle oldu, şunu farkettim, bişeyi çok istiyorsam oluyor, rabbim herşeyin hayırlısını versin
Ay mavi bi renk olmuş kk
Çok teşekkür ederim ablacim iyi ki varsınız.Antepia27 sana dacok teşekkür ederim. Sanırım üniversite ye gonderiyorsun oğlunu. Rabbim yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim canım ama bugünkü menüm çokda diyete uygun değildi baksana kremalı çorba filan benki bir biber dolmadı yedim diye üzülürken yaptığıma bak
Avazım çıktığı kadar bağırasım var vallahi
Şu anda deniz kenarına gidebilsem gidecemde bu soğukta üşeniyorum
bilmemki dedim belki yasaktır korkudan
Nerdeyim hımm, sabah ev işi öğlen kurs , akşam beride mutfak ...
Turşu yapıldı, köz patlıcan biberle sos yapıldı , kabak çiçegi ve kabak dogranıp dolaba atıldı. Az salçalık vayrdı o yapıldı.
Dahada iş var
Yorumdum yatıcam , sabah erken kalkıcam , büyük kızı işine bırakıp sonra küçükle dişçiye gideceğiz . Rabbım izin verirse tabi.
he birde koca vardı demi
Dimi ama gamzeeeŞımarmak yok sonra baş edemeyiz
Prosu yok iken baş olunmuyordu
Şimdi hepten popişi kalkar
Hoşgeldin, erken yat dinlen, Allah mutlu huzurlu yemeyi nasip etsin.Nerdeyim hımm, sabah ev işi öğlen kurs , akşam beride mutfak ...
Turşu yapıldı, köz patlıcan biberle sos yapıldı , kabak çiçegi ve kabak dogranıp dolaba atıldı. Az salçalık vardı o yapıldı.
Dahada iş var
Şımarmak yok sonra baş edemeyiz
Prosu yok iken baş olunmuyordu
Şimdi hepten popişi kalkar
Görmemek mümkünmü acepHoşgeldin, erken yat dinlen, Allah mutlu huzurlu yemeyi nasip etsin.
pro oldum gördünmü @aeben
Gözün aydın çok sevindim fatmam senin adınaÇok şükür oğlumun yurdu çıktı iki kardeş aynı yurtta kalacak Rabbim tüm gençlerin yardımcısı olsun inşallah
Ayy evet kendi tel bir sorun var sandım
Bu arada hoşgeldin canım
Evet canım ikizler ikidinide inşallah gönderiyorum canim
Canım oluyor böyle haller Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Yaaa bizim gidecek bı denizimizde yok hep imrenirim böyle oturup denizi izleyenlere
Yaa sara başlattı ü .. başlayan diyince ordan yuruduk
Bi uyu canım yarın diyetisyen ninde rahatlarsın bı bak geriye başardıkları nAda kendinle gurur duy çünkü men takım arkadaşın olarak seninle gurur duyuyorum
Çok şükür oğlumun yurdu çıktı iki kardeş aynı yurtta kalacak Rabbim tüm gençlerin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?