94.6 , is yerinde tartildim, farkli tartiZre_ @evinizinmimari divinity Y Ya habibi gamze21 Aylin42Konya Antepia27
Kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum çabukkkk
Monicim,Busra 3.300 vermis ya,bireysel de derece alabilecek mi?Yuzdesi 4 kusur cunkuGeçmiş olsun kuzum, inşallah önemli bir şey değildir
Yok kuzum büşra hemüz listede değil.Monicim,Busra 3.300 vermis ya,bireysel de derece alabilecek mi?Yuzdesi 4 kusur cunku
Yok sohbetin ucunu kaçırdım :)Şincik ipin ucunu kaçırdım derken? Diyetde değilde temizlikte diye anlıyorum değilmi?
Mezun olak mortim dinlenip 64 ü görelimanca bereber morticanla beraber
65.9 kaptanımZre_ @evinizinmimari divinity Y Ya habibi gamze21 Aylin42Konya Antepia27
Kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum çabukkkk
Tamam monim tüp bebeği bir ay erteledim INŞAALLAH veririm 5 kilom kaldıCanım hedef kilonu 75 olarak belirlemişsin kayıtlarda 75 görünüyor. Bu durumda 82 ile mezun olman mümkün değil. Mezun olabilmek için hedef kilonun en az % 80 ine ulaşman gerekiyor. Hesaplamalara göre mezun olabileceğin kilo:80,2
MAŞAALLAH ablam ne güzel kilo vermişsinKilo bildirimim gecikti monicim kusura bakma.Beklenmedik bir telas oldu.
Gecen Hafta : 73
Bugun : 70
Fark : -3 kg
Yuzde : 4.095
Kilo bildirimim gecikti monicim kusura bakma.Beklenmedik bir telas oldu.
Gecen Hafta : 73
Bugun : 70
Fark : -3 kg
Yuzde : 4.095
Sagol gezegenimÇok geçmiş olsun aylincim
Cok tsk ederim canim.Ama bu hafta spora cok agirlik verdim.Bi de bitki caylariyla takviye yaptim.Daha once yesil cay vs. hicbirsey icmiyordum.Galiba onlarinda cok faydasi oldu.MAŞAALLAH ablam ne güzel kilo vermişsin
Sanada hayirli cumalar mehtabimHayırlı günler hayırlı cumalar 10. Takimim
Cok tsk ederim saram.Sen de sakın uzulme canim benim.Evet omur boyu odemlerle ugrasmak gercekten cok zor.Ama elimizden bisey gelmiyor ki sen ve yasom elinizden gelenin fazlasini da yapiyorsunuz zaten.Üzulme nooluurrTebrik ediyorum canım çok güzel kilo vermişsin çok sevindim senin adına kesin dereceye girersin
Bende biraz yürüyüşe ağırlık verdim abla bu hafta hastaneye hep yürüyerek gittim geldim acil durumlar dışında 12.000 adımdan fazla atıyorum gündeCok tsk ederim canim.Ama bu hafta spora cok agirlik verdim.Bi de bitki caylariyla takviye yaptim.Daha once yesil cay vs. hicbirsey icmiyordum.Galiba onlarinda cok faydasi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?