Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok tsk ederim saram.Sen de sakın uzulme canim benim.Evet omur boyu odemlerle ugrasmak gercekten cok zor.Ama elimizden bisey gelmiyor ki sen ve yasom elinizden gelenin fazlasini da yapiyorsunuz zaten.Üzulme nooluurr

üzülsemde üzülmesemde yapacak bişey yok ilk kez bugün diyetten vazmı geçsem dedim hiç bişey zevk vermiyor artık

üzülsemde üzülmesemde yapacak bişey yok ilk kez bugün diyetten vazmı geçsem dedim hiç bişey zevk vermiyor artık
Annemin de derdi bu.yazik yemez İçmez hicbirsey in tadına bile bakamaz hep gözünde kalır. Ama gram gram verebiliyor o da.ama bazan kırılma da oluyor üzme canını.

moni
Guncel kilom: 106 bucuk (sabah tekrar tartilip yazcam)
Hedef kilom:90
Daha once yaristimmi, yarismaadim arkadasta bakmis kayitlar
Zehra bak ne buldum
Kız hedef kilona 90 yazmışsın ama ben 90 ı beğenmeyip 69 yapmışım hedefini
Senin hedefi güncelleyelim, hedef kilon kaç kuzum? Kaçla mezun olmak isityorsun?

Sakiinnn sakin haa saram.Yazdiklarini okumamis olarak kabul ediyorum.
Ben iki hafta sabit kaldim ama vazgecmek yerine daha da hirslandim.Mutfak isleriyle ugrasirken bile ayaklar hep leslie yaptiBuraya yazdigim 45 dk leslie ayri.Gidiyorum odama kapatiyorum kapiyi terin suyun icinde kala kala hoplaya ziplaya leslie yaptim.Cok ozur dilerim kendimi ornek vererek anlattim ama 2 haftadir bende senin durumundaydim.Asla pes etmek yok.Bu hafta vericem diye kafaya koydum.
Sen de asla ve kesinlikle vazgecmiyorsun adamin canini sıkma
Farzedelim ki diyeti biraktin,mutlu mu olacaksin?Evet mutlu olucam Aylin diyorsan buyur birak o zaman.Ben seni daha guclu,daha iradeli,daha kararli,daha istiktarli..... sanirdim.Galiba yanilmisim. Bu nolucak ??????????????

yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum biliyomusun şu anda evimde değilim hiç istemediğim hiç huzurlu olmadığım bir yerde kaynanamlardayım yemek yapmam bile sorunken ben diyet yapmaya çalışıyorum niçin güzellik içinmi asla sağlık içinmi belki ama bir evladım olsun diye ama tükendiğimi hissediyorum bugün bir el sanki boğazımı sıkıyor nefes almakta zorlanıyorum üstüne iş yerinde benim dışımda gelişen ama asıl olarak beni ilgilendiren sorunlar çıkınca boğulacakmış gibi hissettim hiç kolay zamanlardan geçmiyorum biliyorum herkesin kendine göre sorunları var ama herkesin derdi kendine büyük işte evlat sahibi olacakmıyım bilmiyorum ama bu uğurda yapmadığım şey denemediğim yöntem kalmadı artık rüyamda melek olan yavrumu görmeye onunla konuşmaya başladım ama dayanmaya direnmeye mücadele etmeye çalışıyorum edecemde son nefesime kadar pes etmeyecem ben dibe vurup vurup sıçramaya alıştım galiba ama dayanamıyorum artık beni anlamanızı beklemiyorum ama bu nolacak demişsin ya herşeye onun için katlanıyorum ya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…