Cok tsk ederim saram.Sen de sakın uzulme canim benim.Evet omur boyu odemlerle ugrasmak gercekten cok zor.Ama elimizden bisey gelmiyor ki sen ve yasom elinizden gelenin fazlasini da yapiyorsunuz zaten.Üzulme nooluurr
Ooo maşallah ablama.Kilo bildirimim gecikti monicim kusura bakma.Beklenmedik bir telas oldu.
Gecen Hafta : 73
Bugun : 70
Fark : -3 kg
Yuzde : 4.095
Ama ben listede değilim ki denemedeyim.hem hiç önemli değil öyle şeyler benim için. Ben sizinle burada böyle takilmaktan memnunum.Monicim,Busra 3.300 vermis ya,bireysel de derece alabilecek mi?Yuzdesi 4 kusur cunku
Annemin de derdi bu.yazik yemez İçmez hicbirsey in tadına bile bakamaz hep gözünde kalır. Ama gram gram verebiliyor o da.ama bazan kırılma da oluyor üzme canını.üzülsemde üzülmesemde yapacak bişey yok ilk kez bugün diyetten vazmı geçsem dedim hiç bişey zevk vermiyor artık
Annemin de derdi bu.yazik yemez İçmez hicbirsey in tadına bile bakamaz hep gözünde kalır. Ama gram gram verebiliyor o da.ama bazan kırılma da oluyor üzme canını.
Ama ben listede değilim ki denemedeyim.hem hiç önemli değil öyle şeyler benim için. Ben sizinle burada böyle takilmaktan memnunum.
Kilo bildirimim gecikti monicim kusura bakma.Beklenmedik bir telas oldu.
Gecen Hafta : 73
Bugun : 70
Fark : -3 kg
Yuzde : 4.095
Yaa ne kadar farkediyor degil mi?Bende biraz yürüyüşe ağırlık verdim abla bu hafta hastaneye hep yürüyerek gittim geldim acil durumlar dışında 12.000 adımdan fazla atıyorum günde
Zehra bak ne buldummoni
Guncel kilom: 106 bucuk (sabah tekrar tartilip yazcam)
Hedef kilom:90
Daha once yaristimmi, yarismaadim arkadasta bakmis kayitlar
Sakiinnn sakin haa saram.Yazdiklarini okumamis olarak kabul ediyorum.üzülsemde üzülmesemde yapacak bişey yok ilk kez bugün diyetten vazmı geçsem dedim hiç bişey zevk vermiyor artık
Sanada Masallah.Super bir baslangic yaptin kizOoo maşallah ablama.
Ama ben listede değilim ki denemedeyim.hem hiç önemli değil öyle şeyler benim için. Ben sizinle burada böyle takilmaktan memnunum.
Cok tsk ederim gamzem.Burnunun altini cok doldurdun ama sukur ki sabit geldin.Haftaya artik 60 bekliyorum senden ona goreVayyyy helal olsun canımm
Evet ablam benki 500 gramdan fazla veremiyodum bu hafta 1.9 kg verdimYaa ne kadar farkediyor degil mi?
Sakiinnn sakin haa saram.Yazdiklarini okumamis olarak kabul ediyorum.
Ben iki hafta sabit kaldim ama vazgecmek yerine daha da hirslandim.Mutfak isleriyle ugrasirken bile ayaklar hep leslie yaptiBuraya yazdigim 45 dk leslie ayri.Gidiyorum odama kapatiyorum kapiyi terin suyun icinde kala kala hoplaya ziplaya leslie yaptim.Cok ozur dilerim kendimi ornek vererek anlattim ama 2 haftadir bende senin durumundaydim.Asla pes etmek yok.Bu hafta vericem diye kafaya koydum.
Sen de asla ve kesinlikle vazgecmiyorsun adamin canini sıkma
Farzedelim ki diyeti biraktin,mutlu mu olacaksin?Evet mutlu olucam Aylin diyorsan buyur birak o zaman.Ben seni daha guclu,daha iradeli,daha kararli,daha istiktarli..... sanirdim.Galiba yanilmisim.Bu nolucak ??????????????
Evet ablam benki 500 gramdan fazla veremiyodum bu hafta 1.9 kg verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?