Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim lütfen üzülme. Ben de kendimden örnek veriyim.. 3 kez takima dahil olup ki verdim. Ilk ten 63 le baslamstim bebek haylalleri herseyim olmuştu. Sonra kafamı biraz bu yönde meşgul ettim.mezun oldum 58 ile o ara çılgın gbi bisiklet biniyor m. Meğer hamileymisim. Sonra bebeğim oldu 6 aylık ben gene takıma geldim. 75 ten 57 lere geldim tam mezun oldum. Gene bebem oldu . Bu son mezuniyet im de korktum valla diyecegim o ki diyeti ne sarıl yavrun için pes etme.

Burasi niye var,biz niye variz??Iste dibe vurdugumuzda yukari cikabilmek icin birbirimizin elinden tutuyoruz.Ve cok daha kolay sicriyoruz.
Kaynananlarda kalmana gelelim.Omur boyu mu kv le yasayacaksin sanki.Ben 11 yil kv le ayni evde yasadim.Gelin oldugum gun bile ayni evdeydik.Cadi mi cadiydi.Yemek yapmayi bile ozlemistim.Yaptirmiyordu "sen isine gucune bak " diyordu.Hadi bunu birak cok basit bisey gibi.Kendi bebegimi bana yikatmiyordu.Sadece tasla su dokme isi benimdi.Ustunu giydirirdi al emzir derdi.Hic kendi cocugumu bile yikayamadim.Onun yuzunden ne dayaklar yedim o da ayri.
Senin kv lerde coookk huzursuz olmadigini dusunuyorum.Yazdiklarina istinaden.Sonuc da omur boyu onunla yasamicaksin saram benim.Sabrediceksin.Rabbim hicbir kuluna sabredemiyeceginden fazla yuk sıkıntı vermezmis.Yukari sicradik mi,dip de degiliz degil mi artik.O zamaaaannnn napiyoruz kaldigimiz yerden devam ediyoruuuzzz.Anlastik mi Az once dayagi yidiydin.Simdi gel opem seni canim benim

Ne tatlısin abla yaaa

Kaynananlarda yemek yapman neden sorun sara.Yaptirmiyorlar mi?Cadiligindansa ona bisey diyemem.Ama maddi anlamdaysa calisiyorsun,ekonomik ozgurlugun var.Gerekiyorsa huzurunuzu kacirmadan agirligini koymaya calissan.Al kabagini etini sutunu gir yap kendin.Kac yasimiza geldik yaa.

Evlat konusunda pes etmedim etmiyorum canım sadece bazen tükendiğimi hissediyorum artık

dedim ya herkes kendi yaşadığını bilir diye sende kolay şeyler yaşamamışsın kaynanamlarla birlikte asla yaşamam şu an mecburiyetten kalıyorum ona bile dayanamıyorum ne kadar huzurlu olup olmadığımı anlaman için beni görmen gerekir canım benim sabır konusunda varya ben sabırlı değilsem kimse değildir kendimden beklemediğim sabrı gösteriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…