Kaynananlarda yemek yapman neden sorun sara.Yaptirmiyorlar mi?Cadiligindansa ona bisey diyemem.Ama maddi anlamdaysa calisiyorsun,ekonomik ozgurlugun var.Gerekiyorsa huzurunuzu kacirmadan agirligini koymaya calissan.Al kabagini etini sutunu gir yap kendin.Kac yasimiza geldik yaa.
Ne güzel yazmış sin ablam. Iyi ki varsınız.Burasi niye var,biz niye variz??Iste dibe vurdugumuzda yukari cikabilmek icin birbirimizin elinden tutuyoruz.Ve cok daha kolay sicriyoruz.
Kaynananlarda kalmana gelelim.Omur boyu mu kv le yasayacaksin sanki.Ben 11 yil kv le ayni evde yasadim.Gelin oldugum gun bile ayni evdeydik.Cadi mi cadiydi.Yemek yapmayi bile ozlemistim.Yaptirmiyordu "sen isine gucune bak " diyordu.Hadi bunu birak cok basit bisey gibi.Kendi bebegimi bana yikatmiyordu.Sadece tasla su dokme isi benimdi.Ustunu giydirirdi al emzir derdi.Hic kendi cocugumu bile yikayamadim.Onun yuzunden ne dayaklar yedim o da ayri.
Senin kv lerde coookk huzursuz olmadigini dusunuyorum.Yazdiklarina istinaden.Sonuc da omur boyu onunla yasamicaksin saram benim.Sabrediceksin.Rabbim hicbir kuluna sabredemiyeceginden fazla yuk sıkıntı vermezmis.Yukari sicradik mi,dip de degiliz degil mi artik.O zamaaaannnn napiyoruz kaldigimiz yerden devam ediyoruuuzzz.Anlastik miAz once dayagi yidiydin.Simdi gel opem seni canim benim
Ben kacar şöylee tempolu yuruyusumu yapayim,vucut ısınmışken de leslie mi de yapayim.Bi de duş ohh miss.
Hadi ev hanimlari kalkin sizde
Ne diyeyim ki Allah sabır versin canim.En hayırlı zamanda da evladına kavuştursun insallsorun malzeme alımında değilki masrafı zaten biz yapıyoruz alıp götürdüğüm halde o tencereyi kullanma buna dokunma gibi saçma sapan şeyler olunca zoruma gidiyor yoksa kimseden bişey beklediğim yok sanırım beni yanlış anladın sen kendi işimi kendim görüyorum ben herşeyi sorup izin alacaksın ondan sonra yapacaksın mantığındalar bende buna alışık değilim ki onlar benim evime geldiğinde ben öyle davranmam kardeşlerinin evinde rahat olsunlar diye anlatabiliyormuyum bilmiyorum
Ne diyeyim ki Allah sabır versin canim.En hayırlı zamanda da evladına kavuştursun insall
İnna ileyhi ve inna ileyhi raciunSağol canm cunlemizin ins.Ben geç kaldım.defnetmisler yetisebildigim kadar ins
Ben senin kendi isini kendin gordugunu ve kimseden bir beklentin olmadigini cok iyi biliyorum anladim seni.Ben kendi yemegimi kendim yapmak istiyorum diyemez misin diye dusunmustun.Ama izin alarak da kullanmak gercekten insanin zoruna gider.sorun malzeme alımında değilki masrafı zaten biz yapıyoruz alıp götürdüğüm halde o tencereyi kullanma buna dokunma gibi saçma sapan şeyler olunca zoruma gidiyor yoksa kimseden bişey beklediğim yok sanırım beni yanlış anladın sen kendi işimi kendim görüyorum ben herşeyi sorup izin alacaksın ondan sonra yapacaksın mantığındalar bende buna alışık değilim ki onlar benim evime geldiğinde ben öyle davranmam kardeşlerinin evinde rahat olsunlar diye anlatabiliyormuyum bilmiyorum
Evet kaptanim dogrudurZehra bak ne buldum
Kız hedef kilona 90 yazmışsın ama ben 90 ı beğenmeyip 69 yapmışım hedefini
Senin hedefi güncelleyelim, hedef kilon kaç kuzum? Kaçla mezun olmak isityorsun?
Tamam canım 87 olarak güncelliyorum. Sen eve geçip kendi tratınla tartıldın mı?Evet kaptanim dogrudur
Hedefim 90di hatirliyorum, bianda 69u gorunce cıt cikaramadim haha
Hedefimi sen 87 yapsan olurmu?? Mezun olduktan sonra yine buralarda olurum tabikide
Yok annemlere gectim cocuklar annemlerdrydi yemek yiyip eve gecicezTamam canım 87 olarak güncelliyorum. Sen eve geçip kendi tratınla tartıldın mı?
Ablam yürümekten hiç sıkılmıyorum kulağımda takıyorum kulakliğimi bütün dertleri geride bırakıyorum ALLAH'IN izniyleben bu hafta hiç spor yapmadım sadece yarım saat bir saat yürüdüm lesliedende sıkıldım ne yapayım bilmiyorum
Ablam sakın umudunu yitirme çok güzel günler gelicek bende şuan bulunduğum ortamda huzurlu değilim her yaptığım herkese batiyo ve bu böyle bir hafta devam edicek daraldiğim zaman hayal kuruyorum yavrumu kucağıma aldığımı onun kokusunu içime çektiğimi ona sımsıkı sarildiğimi düşünüyorum güçleniyorum böylelikle sende ben gibi yap seni gerçekten çok iyi anlıyorum nolur üzülmeyazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum biliyomusun şu anda evimde değilim hiç istemediğim hiç huzurlu olmadığım bir yerde kaynanamlardayım yemek yapmam bile sorunken ben diyet yapmaya çalışıyorum niçin güzellik içinmi asla sağlık içinmi belki ama bir evladım olsun diye ama tükendiğimi hissediyorum bugün bir el sanki boğazımı sıkıyor nefes almakta zorlanıyorum üstüne iş yerinde benim dışımda gelişen ama asıl olarak beni ilgilendiren sorunlar çıkınca boğulacakmış gibi hissettim hiç kolay zamanlardan geçmiyorum biliyorum herkesin kendine göre sorunları var ama herkesin derdi kendine büyük işte evlat sahibi olacakmıyım bilmiyorum ama bu uğurda yapmadığım şey denemediğim yöntem kalmadı artık rüyamda melek olan yavrumu görmeye onunla konuşmaya başladım ama dayanmaya direnmeye mücadele etmeye çalışıyorum edecemde son nefesime kadar pes etmeyecem ben dibe vurup vurup sıçramaya alıştım galiba ama dayanamıyorum artık beni anlamanızı beklemiyorum amabu nolacak demişsin ya herşeye onun için katlanıyorum ya zaten
Saol ablacım ALLAH razı olsun bende ondan korkuyorum yaslm hayırlı akşamlar arkadaşlar ......
umarım herkes iyidir?
bugün cumaydı kilo veren oldu alan oldu hepimiz bir mucadelenin içindeyiz kimse üzülmesin kilo verdim diyede sevinmeyelim bence herşey bizim için.
sara_28 canım daha öncede yazmıştım gene yazmak istiyorum üzülmemen için haşimatoyla yeni tanıştığın bir hastalık normal insanlar gibi kilo vermeyi beklemen çok yanlış ki sen dereceler yaptın 3 kilo 4 kilo verdiğin haftalar oldu haftaya ödemin inince otamatik 4 kilo gidecek gene derece yapacaksın.ben bununla çok mucadele ettiğim için yıllardır kendimin dr oldum ki benim başlangıç düzeyinde bile değil lütfen kendine acımasız davranma ama üzücü biliyorum aç geziyoruz neden az kilo veriyoruz diye hergün arkadaşlarım aburcuburun dibine vuruyor tatlılar hekeza ben hiçbirini yemiyom ama verdiğim kilo 300 400 gr ne yapalım şimdi yapacak bişey yok var olanla yetinmek ve sağlığımıza kavuşmak ve senin önce sağlık sonra bebek sahibi olman hayırlısyla
geleleim sana bir önerim var tabi imkanların doğrultusunda evdende biraz uzaklaşmış olacaksın hemde değişik insanlarla vakit geçireceksin farklı spor yapma imkanın olacak yarın evine yakın bir spor salonuna yazıl lütfen tabi bu bir öneri düşün ve sana uygunsa bir dene.
Y Ya habibi başın sağolsun kardeşim rabbim mekanını cennet eylesin.
Hercai91 canım çok geçmiş olsun bildiğim kadar kanal darsa stenle açılabiliyor tabi darlığın derecesi ne onu bilmek gerekiyor rabbim şifa versin tüm hastalara.
Sarayca artık kendine gel benim güzel arkadaşım ben senin hırslı halini özlüyorum
vorones hele sen beni deli ediyon saçını başını yolacammmmm
Çok geçmiş olsun. Inşallah daha iyi olur herşey. Rabbim Safi ismiyle şifa versin. Benim eşim de 37 yaşında ama hem diyabet hem kolesterol var.surekli ilaç kullaniyor ve bir türlü diyete yanasmiyor.bugün dr gittim tahlilerimi yaptırdım tsh düzeyim iyi sayılır ama çarpıntım fazlalşınca dozu düşürmüştüm kendim bugün drda aynısını dedi dediğim gibi ben artık kendimin doktoru oldumyanlız kollestrol tavan çünü spor yaptığım için yükselmiş bikaç aya düşecek inşallah.ama ödemlerime bir çare bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?