Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun. Inşallah daha iyi olur herşey. Rabbim Safi ismiyle şifa versin. Benim eşim de 37 yaşında ama hem diyabet hem kolesterol var.surekli ilaç kullaniyor ve bir türlü diyete yanasmiyor.
Kuzum ne diyetle ne ilacla düşüyor kolestrolüm sadece sporla ama spor yaparken ilk basta cok yukseliyor sonra dusuyor .esinin kollestrolunun yuksek olmasi metobolik hastaligina bagli benim gibi. Amin cumlemize safi ismiyle şifa versin rabbim. Eşini yurutt

Menum:
07.00
filtre kahve

10:00
2 kepekli ekmek peynirli
1 filtre kahve

12.30
1 kase corba
Su

15.30
2 bardak cay

16.45
100 gr bulgur pilavi
1 kepce kuru fasulye
2 buyuk dal yogurtlu karnibahar

20.00 gibide yogurt yemeyi dusunuyorum

Su 2 lt
Spor: 6589 adim, cocuklari yatirirsam zumbaya gidicem

gezegenfeza
moni
aeben

Geçmiş olsun canım
Hasimato ile yaşamayı kabullenmisin
Bence bu iyi bişey
En azından kendini gereksiz yere
üzmüyorsun

Umarım en kısa zamanda ödemelerine care bulursunuz sara_28 ile birlikte

Çok basit bir işlem kuzum merak etme tabi onu yapacaklarsa
Anestezilimi peki abla mr a bile girdim heyecandan çekim olmadı mri pek sevmiyorum tabuta girer gibi bişey nefesimi tutamadım bir türlü adam sinirlendi bide ilaçliydi akşam bidaha çekicem yoksa bir ay sonra dedi eve geldim nefes egzersizi yaptım bu sefer oldu eğer bide stent takarlarsa vay geldi halime

belden spinal anestezi ile yapıyorduk biz bazende yaşlı hastalar hiç duymuyor bile hafif bir sedosyonla yapılıyordu tabi ordaki dr un ne öngörecek bilemiyorum canım.

Geçmiş olsun canım
Hasimato ile yaşamayı kabullenmisin
Bence bu iyi bişey
En azından kendini gereksiz yere
üzmüyorsun

Umarım en kısa zamanda ödemelerine care bulursunuz sara_28 ile birlikte
gamzecim kabullenmek gerçekten zor çünkü yan hastalıkları çok fazla hep neden neden diye sorarken aslında bu yan hastalıklarımın haşimatoya bağlı olduğunu öğrendikçe hastalığımı kabul ettim son senelerde bişeyi kabul edince hastalıkla başetmekte kolay oluyor çünkü çözümü yok olmayan bişey içinde kendimi üzmenin anlamı yok.

zehracım gün boyu aç akşam dibine vurmuşsun yemeğin afiyet olsun şu kahveyi azalt bıraz en azından sabah kahvaltı yap canım benim.

bende menümü yazayım
sabah 9.00
1 yumurta kk peynir 2 zeytin kırmızı biber ve yeşil biber yarım dilim tahıllı ekmek
ara
tük kahvesi
öğlen12.45
yemek kötüydü tırtıkladım 2 3 çatal türlü ve ayran
akşam 18.00
3 dilim palamut tavada ama yağda kızartmadım ve salata
2.5 lt su spor yapmadım
moni aeben

iyi akşamlar kızlar menü yazayım kız istiyo bilgisayarı sonra yine gelirim inşallah

08.00 2 yumurtadan omlet
bol zeytin ve peynir
5 ceviz

18-19 arası

1 kuru kayısı
1 kase ceviz
az sütlü kahve
1 kase mercimek çorbası
su 1.5 litre spor yok@ aeben

Menün güzel canım sporunu da yaparsın sen

Ben de menü yazayım
Bundan sonra düzenli vermeye çalışıcam inşallah.
Sabah 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 1 domates 1 dilim tb ekmek
Ara 1 elma
Öğle biraz fırında patates
Ara 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak sütlü kahve 10 15 kadar yeşil üzüm
Aksam 3 lahana sarması 1 kase yoğurt çorbası 3 kaşık Kıymalı karnabahar
Su 3 litreyi geçtim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş.
Çok karbonlu oldu ama cuma diye biraz coşmuş olabilirim.

Bence çok az .ben olsam açliktan gözüm donerdi. Maşallah. Ben de bu kadar az yemeye alisabilirim inşallah.

Son düzenleme:
Ooo süper menü. Balığı nasıl yaptın acaba yağsız ben hep Kızartma yapıyorum başka beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…