Kuzum ne diyetle ne ilacla düşüyor kolestrolüm sadece sporla ama spor yaparken ilk basta cok yukseliyor sonra dusuyor .esinin kollestrolunun yuksek olmasi metobolik hastaligina bagli benim gibi. Amin cumlemize safi ismiyle şifa versin rabbim. Eşini yuruttÇok geçmiş olsun. Inşallah daha iyi olur herşey. Rabbim Safi ismiyle şifa versin. Benim eşim de 37 yaşında ama hem diyabet hem kolesterol var.surekli ilaç kullaniyor ve bir türlü diyete yanasmiyor.
Çok basit bir işlem kuzum merak etme tabi onu yapacaklarsaSaol ablacım ALLAH razı olsun bende ondan korkuyorum ya
bugün dr gittim tahlilerimi yaptırdım tsh düzeyim iyi sayılır ama çarpıntım fazlalşınca dozu düşürmüştüm kendim bugün drda aynısını dedi dediğim gibi ben artık kendimin doktoru oldumyanlız kollestrol tavan çünü spor yaptığım için yükselmiş bikaç aya düşecek inşallah.ama ödemlerime bir çare bulamadık
Anestezilimi peki abla mr a bile girdim heyecandan çekim olmadı mri pek sevmiyorum tabuta girer gibi bişey nefesimi tutamadım bir türlü adam sinirlendiÇok basit bir işlem kuzum merak etme tabi onu yapacaklarsa
belden spinal anestezi ile yapıyorduk biz bazende yaşlı hastalar hiç duymuyor bile hafif bir sedosyonla yapılıyordu tabi ordaki dr un ne öngörecek bilemiyorum canım.Anestezilimi peki abla mr a bile girdim heyecandan çekim olmadı mri pek sevmiyorum tabuta girer gibi bişey nefesimi tutamadım bir türlü adam sinirlendibide ilaçliydi akşam bidaha çekicem yoksa bir ay sonra dedi eve geldim nefes egzersizi yaptım bu sefer oldu eğer bide stent takarlarsa vay geldi halime
gamzecim kabullenmek gerçekten zor çünkü yan hastalıkları çok fazla hep neden neden diye sorarken aslında bu yan hastalıklarımın haşimatoya bağlı olduğunu öğrendikçe hastalığımı kabul ettim son senelerde bişeyi kabul edince hastalıkla başetmekte kolay oluyor çünkü çözümü yok olmayan bişey içinde kendimi üzmenin anlamı yok.Geçmiş olsun canım
Hasimato ile yaşamayı kabullenmisin
Bence bu iyi bişey
En azından kendini gereksiz yere
üzmüyorsun
Umarım en kısa zamanda ödemelerine care bulursunuzsara_28 ile birlikte
ilginç tipleriz bazen dibe vurup bazen şahlanabiliriyoruzResmi olmayan sonuçlara göre sondan 2. yiz.
Enteresan bir takım olarak, hem etap 1. si hem etap sonuncusu bizim takımda.
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
zehracım gün boyu aç akşam dibine vurmuşsun yemeğin afiyet olsun şu kahveyi azalt bıraz en azından sabah kahvaltı yap canım benim.Menum:
07.00
filtre kahve
10:00
2 kepekli ekmek peynirli
1 filtre kahve
12.30
1 kase corba
Su
15.30
2 bardak cay
16.45
100 gr bulgur pilavi
1 kepce kuru fasulye
2 buyuk dal yogurtlu karnibahar
20.00 gibide yogurt yemeyi dusunuyorum
Su 2 lt
Spor: 6589 adim, cocuklari yatirirsam zumbaya gidicem
gezegenfeza
moni
aeben
28 EYLÜL /5 EKİM MENÜ BİLDİRİMLERİ | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| . | . | . | . | . | . | . |
@Ya habibi | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | , | . |
@mavili38 | . | . | . | . | . | . | . |
@Ezgi osman | . | . | . | . | . | . | . |
G guziss35 | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | , | . |
INSAALLAH gerek kalmaz ablam yabelden spinal anestezi ile yapıyorduk biz bazende yaşlı hastalar hiç duymuyor bile hafif bir sedosyonla yapılıyordu tabi ordaki dr un ne öngörecek bilemiyorum canım.
Bence çok az .ben olsam açliktan gözüm donerdi. Maşallah. Ben de bu kadar az yemeye alisabilirim inşallah.iyi akşamlar kızlar menü yazayım kız istiyo bilgisayarı sonra yine gelirim inşallah
08.00 2 yumurtadan omlet
bol zeytin ve peynir
5 ceviz
18-19 arası
1 kuru kayısı
1 kase ceviz
az sütlü kahve
1 kase mercimek çorbası
su 1.5 litre spor yok@ aeben
Ooo süper menü. Balığı nasıl yaptın acaba yağsız ben hep Kızartma yapıyorum başka beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?