- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Tarih yanlış mı yoksa bu geçen haftaya mi ait acaba
28 EYLÜL /5 EKİM MENÜ BİLDİRİMLERİ Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe moni . . . . . . . @Zhre_ . . . . . . . Hercai91 . . . . . . . @evinizinmimari . . . . . . . @Pamukprncess . . . . . . . sara_28 . . . . . . . @Ya habibi . . . . . . . @gamze21 . . . . . , . @Aylin42Konya . . . . . . . gitsinkilolar01 . . . . . . . Antepia27 . . . . . . . @Sarayca . . . . . . . @vorones . . . . . . . yasom7272 . . . . . . . @mavili38 . . . . . . . @ozlemkartal . . . . . . . @Ezgi osman . . . . . . . @guziss35 . . . . . . . @60kiloyum . . . . . , .
Ablam sakın umudunu yitirme çok güzel günler gelicek bende şuan bulunduğum ortamda huzurlu değilim her yaptığım herkese batiyo ve bu böyle bir hafta devam edicek daraldiğim zaman hayal kuruyorum yavrumu kucağıma aldığımı onun kokusunu içime çektiğimi ona sımsıkı sarildiğimi düşünüyorum güçleniyorum böylelikle sende ben gibi yap seni gerçekten çok iyi anlıyorum nolur üzülme
slm hayırlı akşamlar arkadaşlar ......
umarım herkes iyidir?
bugün cumaydı kilo veren oldu alan oldu hepimiz bir mucadelenin içindeyiz kimse üzülmesin kilo verdim diyede sevinmeyelim bence herşey bizim için.
sara_28 canım daha öncede yazmıştım gene yazmak istiyorum üzülmemen için haşimatoyla yeni tanıştığın bir hastalık normal insanlar gibi kilo vermeyi beklemen çok yanlış ki sen dereceler yaptın 3 kilo 4 kilo verdiğin haftalar oldu haftaya ödemin inince otamatik 4 kilo gidecek gene derece yapacaksın.ben bununla çok mucadele ettiğim için yıllardır kendimin dr oldum ki benim başlangıç düzeyinde bile değil lütfen kendine acımasız davranma ama üzücü biliyorum aç geziyoruz neden az kilo veriyoruz diye hergün arkadaşlarım aburcuburun dibine vuruyor tatlılar hekeza ben hiçbirini yemiyom ama verdiğim kilo 300 400 gr ne yapalım şimdi yapacak bişey yok var olanla yetinmek ve sağlığımıza kavuşmak ve senin önce sağlık sonra bebek sahibi olman hayırlısyla
geleleim sana bir önerim var tabi imkanların doğrultusunda evdende biraz uzaklaşmış olacaksın hemde değişik insanlarla vakit geçireceksin farklı spor yapma imkanın olacak yarın evine yakın bir spor salonuna yazıl lütfen tabi bu bir öneri düşün ve sana uygunsa bir dene.
@Ya habibi başın sağolsun kardeşim rabbim mekanını cennet eylesin.
Hercai91 canım çok geçmiş olsun bildiğim kadar kanal darsa stenle açılabiliyor tabi darlığın derecesi ne onu bilmek gerekiyor rabbim şifa versin tüm hastalara.
@Sarayca artık kendine gel benimgüzel arkadaşım ben senin hırslı halini özlüyorum
@vorones hele sen beni deli ediyon saçını başını yolacammmmm
Saram şöyle düşün belli bir süre kalacaksın yanlarında ve sayılı gün çabuk geçer . Bu durumları tınlamaya çalış, abla nasıl tınlamayım dersen baktıgın pencereyi değiştir . Nasıl anlatayım bilemedim ...Bi tık üste çık ve onları oldukları gibi kabul et olayları basite indir ve gül geç . Abla çok zor deme gerçekten olabiliyor yapabilirsin . Canını yakmalarına izin verme , onlar zaten senin üzüldüğün için devam ediyorlar ...
Ben senin kendi isini kendin gordugunu ve kimseden bir beklentin olmadigini cok iyi biliyorum anladim seni.Ben kendi yemegimi kendim yapmak istiyorum diyemez misin diye dusunmustun.Ama izin alarak da kullanmak gercekten insanin zoruna gider.
Maddi anlamda mi diye sordugum icin de kusura bakma.Benim kv aşiri pintiydi.O yuzden aklima boyle bir soru geldi.
Rabbim sabir guc kuvvet versin.Ne diyeyim hakkinda hayirlisi olsun
Sende iyiki varsın ablam bizde seni çok seviyoruz ❤❤❤Kızlar hep söylüyorum iyiki varsınız ailem gibisiniz sırdaşım gibisiniz çok sağolun hepinizi çok seviyorum ben
Resmi olmayan sonuçlara göre sondan 2. yiz.
Enteresan bir takım olarak, hem etap 1. si hem etap sonuncusu bizim takımda.
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Bende telden giriyorum büşracım imoji işi kolay telinde jawa proğramı açıksaAy bilgisayarım bozuldu hep telden giriyorum bu yüzden emoji koyamiyorum. Grubumuzda bilgisayar dan anlayan var mıdır acaba ucuz yollu bi bilgisayar tavsiye edebilecek
Tarih yanlışTarih yanlış mı yoksa bu geçen haftaya mi ait acaba
Malesef evetEtap sonuncusu benmiyim yoksa
Malesef evet
Üzülme kuzum telafi edersinÖzür dilerim kaptanım gerçekten elimden geleni yaptım ama tiroit rahatsızlığımın kurbanı oldum çok üzgünüm
Üzülme kuzum telafi edersin
tavayı krep yapar gibi yağlıyorum kısık ateşte yada yanmaz kağıt seriyorum tavaya onun üstüne diziyom yağsız kısık ateşte pişiriyorum .Ooo süper menü. Balığı nasıl yaptın acaba yağsız ben hep Kızartma yapıyorum başka beceremiyorum
tavayı krep yapar gibi yağlıyorum kısık ateşte yada yanmaz kağıt seriyorum tavaya onun üstüne diziyom yağsız kısık ateşte pişiriyorum .
spor klübünde yazışmak değil canım spor salonuna yazıl dedim .Spor kulübüne yazışmak iyi fikir ama şu anda buna müsait değilim ancak yarından itibaren sporuma bıraktığım yerden devam edecem canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?